Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, filip123go είπε

Μηπως δεν σας ικανοποιεί η δουλειά σας...; Εντάξει ξέρω, θα πέσετε να με φάτε, αλλά από τότε που κάνω κάτι που μου αρέσει, δεν με ενοχλεί τόσο που έρχεται Δευτέρα. Θα πάω δουλειά θα δω τους συναδέλφους-φιλους , θα πούμε 5 βλακείες, θα κλείσω και 3 tickets και πέρασε η μέρα...

Εγώ είμαι σε μια φάση αυτή την περίοδο σαν την Ερμίονη στο Χάρυ Πότερ που είχε πάρει πολλά μαθήματα που έπεφταν τις ίδιες χώρες και ήταν σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. 
Ξεκίνησα δύο πράγματα ταυτόχρονα, έχουν γίνει και τα δύο πολύ πιεστικά και όλο κάτι με πιάνει και χώνομαι και άλλο για να μαι καλός και στα δύο.. βέβαια δεν με πειράζει τόσο αυτό.. γενικά είμαι ο ορισμός του multitasking. Δεν μαρέσει η κακή συμπεεριφορά που εισπράτω στο ένα μέρος (και που κάποια στιγμή θα αρχίσω να δέρνω κόσμο φοβάμαι) και ότι έχω βρει τι θέλω να κάνω απλά πρέπει να κάνω υπομονή αυτή τη χρονιά. Στην άλλη μου δουλειά με ευχαρίστηση πάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι προβληματα εχετε και εσεις,που καθεστε Κυριακες.
Δε θυμαμαι να εχω κατσει ποτε Κυριακη,απο το γυμνασιο και επειτα..

Οποτε οχι,δε με χαλαει καμια Κυριακη και καμια Δευτερα.

edit συγγνωμη,δεν ειχα δει ποιος ειναι ο TS.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

Που είναι τα φοιτητικά χρόνια. Τι Δευτέρα, τι Παρασκευή το ίδιο και το αυτό. Σηκωνοσουν Δευτέρα στραβά για τη σχολή έλεγες δε γ@@ιεται δε πάω. Να μπορούσα να το πω και τώρα με τη δουλειά

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gsisr είπε

Που είναι τα φοιτητικά χρόνια. Τι Δευτέρα, τι Παρασκευή το ίδιο και το αυτό. Σηκωνοσουν Δευτέρα στραβά για τη σχολή έλεγες δε γ@@ιεται δε πάω. Να μπορούσα να το πω και τώρα με τη δουλειά

Δεν ισχύει για όλες τις σχολές.. ρώτα κόσμο που είχε κλινικές 7 το πρωί και δεν τολμούσες να αργήσεις..

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Glikos είπε

Όταν ο περισσότερος κόσμος έχει να πάει στην δουλειά από Δευτέρα - με την πλειοψηφία να έχει μισθό της πείνας - τι ψυχολογία περιμένετε να έχει? (Ακόμα χειρότερα εκείνοι που δεν έχουν καν δουλειά.). Υποχρεώσεις να τρέχουν, λογαριασμοί, κλπ. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Αυτό. Πριν την κρίση έπρεπε να έρθουν να μας διώξουν οι αστυνομικοί,  νόμος Παπαθεμελη. Ή βρισκόμασταν 300 χιλιόμετρα μακριά για βόλτα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Μηπως δεν σας ικανοποιεί η δουλειά σας...; Εντάξει ξέρω, θα πέσετε να με φάτε, αλλά από τότε που κάνω κάτι που μου αρέσει, δεν με ενοχλεί τόσο που έρχεται Δευτέρα. Θα πάω δουλειά θα δω τους συναδέλφους-φιλους , θα πούμε 5 βλακείες, θα κλείσω και 3 tickets και πέρασε η μέρα...

1 ώρα πριν, kaliakman είπε

Αυτό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου Σάββατο, ειδικά άμα δεν έχω κανονίσει κάτι Κυριακή να λέω γιατί να μην είναι Δευτέρα αύριο. 

Υ. Γ. μην πέσετε να με φατε. 

Καλή φάση να σου αρέσει η δουλειά σου, πόσοι και πόσοι δε θα 'θελαν να είναι στη θέση σας, αλλά το να περνάς καλύτερα στη δουλειά απ' ότι στον ελεύθερό σου χρόνο, είναι εχμμ.. κάπως.

Απ' αυτή την άποψη δηλαδή, δε θα 'θελα να είμαι στη θέση σας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ανυπομονω να ερθει δευτερα ναωπαω πρωι πρωι δουλεια. Τρελλαινομαι την οαρασκευη διοτινσκμκλεινει η εταιρεια και δεν εχω τι να κανω. Το ιδιο και χειροτερο παθαινω καλοκαιρινες διακοπες, χριστουγεννα , πασχα, αργιες...σιχτηρ και οι απεργιες ειναι.

Επεξ/σία από ELTASSOS
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Καλή φάση να σου αρέσει η δουλειά σου, πόσοι και πόσοι δε θα 'θελαν να είναι στη θέση σας, αλλά το να περνάς καλύτερα στη δουλειά απ' ότι στον ελεύθερό σου χρόνο, είναι εχμμ.. κάπως.

Ορισμένες φορές όντως μπορεί να περνάς πιο ωραία στη δουλειά σου. Αν είσαι γραμματέας και βάζεις σφραγίδες ενδεχομένως όχι, αλλά αν έχεις κάτι ενδιαφέρον να δεις ή να κάνεις ίσως να χει πλάκα. Πως πχ κάποιες φορές σπας το κεφάλι σου στο σπίτι για να λύσεις ένα πρόβλημα του στυλ πως να φτιάξω το τάδε που χάλασε ή να φτιάξω το δωμάτιο μου και να το κάνεις με κέφι.. κάτι τέτοιο ας πουμε.. ή αν περιμένεις κάτι ευχάριστο στη δουλειά.

Αυτό που πολλές φορές κάνω λάθος και όλο λέω στον εαυτό μου ξεκόλλα είναι να σκέφτομαι τη Δευτέρα η οποία τελικά να μην είναι και τίποτα.. και πιο πολύ να μεχει γειώσει η σκέψη παρά η ίδια η Δευτέρα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Εγω ανυπομονω να ερθει δευτερα ναωπαω πρωι πρωι δουλεια. Τρελλαινομαι την οαρασκευη διοτινσκμκλεινει η εταιρεια και δεν εχω τι να κανω. Το ιδιο και χειροτερο παθαινω καλοκαιρινες διακοπες, χριστουγεννα , πασχα, αργιες...σιχτηρ και οι απεργιες ειναι.

Ελπίζω απλά να τρολάρεις φίλε μου.

Αν δεν τρολάρεις και σοβαρολογείς, τότε καλό θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια όσο είναι νωρίς.

Και αυτό το λέω με καλή διάθεση, χωρίς καμία δόση ειρωνίας.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Poleimechanos2 είπε

Ελπίζω απλά να τρολάρεις φίλε μου.

Αν δεν τρολάρεις και σοβαρολογείς, τότε καλό θα ήταν να ζητήσεις βοήθεια όσο είναι νωρίς.

Και αυτό το λέω με καλή διάθεση, χωρίς καμία δόση ειρωνίας.

Δεν ειναι ετσι ακριβως...καταλαβαινω τι εννοεις αλλα για μενα ειναι το χομπυ μου , ανευ ωραριου και συγκεκριμενων καθηκοντων. Ασχολουμαι με οτι με ιντριγκαρει καθε φορα.  

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, phanispal είπε

Απ' αυτή την άποψη δηλαδή, δε θα 'θελα να είμαι στη θέση σας.

Υπάρχει το ενδεχόμενο και στον ελεύθερο σου χρόνο ένα από τα χομπυ σου να είναι το αντικείμενο της δουλειάς οπότε δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά. 

Εμενα πάλι μου αρέσει η φάση να με πληρώνουν για αυτό που θα έκανα έτσι και αλλιώς. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...