elpaso1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Σκεφτομαι να αγορασω 2,3 καμερες παρακολουθησης για το σπιτι, καθως σε λιγο καιρο θα προσλαβουμε babysitter για το μωρο. Εχετε να προτεινετε κατι καλο; Να κοιταξω απο Κινα μερια;
zx1234r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Tplink? Βασικά θες συνεχόμενη 8ωρη καταγραφή? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από zx1234r
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Xiaomi 360 Security Camera και Xiaomi imilab Smart Camera, δουλεύουν σωστά κ απροβληματιστα, για μένα. Στο miHome app παραμετροποιεις την καταγραφή που θέλεις να γίνεται. Κυκλική, συγκεκριμένες ώρες ή 24ωρες εγγραφή σε sd card, σε micloud ή σε nas Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από TechnoState 1
elpaso1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μονο τις ωρες που θα ειναι η κοπελα στο σπιτι, δλδ απο 2-7 ωρες το πολυ. Θα αποθηκευονται στον υπολογιστη αυτοματα καθε φορα; Μπορω να βλεπω και απο το κινητο live; Xiaomi τα αγοραζω απο Κινα για καλυτερη τιμη;
TechnoState Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ...σε pc δεν το γνωρίζω γιατί δεν το έχω κάνει...σε δικτυακό δίσκο (nas ) ναι δουλεύει γιατί έτσι τις έχω εγώ. Ναι, ταυτόχρονα κάνεις κ live monitoring. Έχω βάλει χαμηλό sensetivity, μόλις γίνει ανίχνευση κίνησης μεγάλου αντικειμένου/όγκου ξεκινάει εγγραφή κ ταυτόχρονα μου έρχεται push notification στο κινητό. Πλησιάζει 11/11 θα βρεις σίγουρα πολύ καλές τιμές τότε (για τα γνωστά πολυ-καταστήματα από Κίνα) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από TechnoState 1
elpaso1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Θελει αρκετο χωρο στον σκληρο δισκο; Μπορω να εχω ταυτοχρονα 3 καμερες;
FasTaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Και εγω σε καταγραφικο δισkο τις εχω. Σαν χωρο στον δισκο δεν θα σου τραβαει πολυ. Ολες τις καμερες τις βλεπεις live και μπορεις να εχεις οσες θες αν και κατα τη γνωμη μου με 3 καλυπτεις ολο το σπιτι Tωρα το σεταρισμα αν εχει καποιες βασικες γνωσεις δεν ειναι και τοσο δυσκολο.
x10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Αυτο που θα πρεπει να εχετε υποψη για τις ip cameras, ειναι το upload που εχει η γραμμη σας. Στο γραφειο με τρεις καμερες και με adsl 24 οριακα δουλευουν. Στο σπιτι με vdsl 50/5, 7 καμερες τρεχουν νερο. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ερωτηση: δεν πρεπει να ενημερωνεται ο εργαζομενος οτι υπαρχουν καμερες καταγραφης? https://www.homodigitalis.gr/posts/3871
elpaso1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ναι πρεπει να ενημερωνεται. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το ευρος που εχουν ειναι ικανοποιητικο και εαν γυριζουν αναλογα με την κινηση των ατομων.
TechnoState Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 .... έχω μερικές δεκάδες gb στον nas μου εδώ κ ένα χρόνο καταγραφής (σβήνω τις πιο παλιές καταγραφές κατά καιρούς, όταν τύχει να μπω για να ψάξω κάτι άσχετο). Σημαντικό το upload της γραμμής σου όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Αυτές που ανέφερα έχουν auto tracking, σε περίπτωση που ανιχνεύουν κίνηση, αλλά σε μένα, λόγω της λίγο πιο wide λήψης τους, αλλά κ λόγω των σημείων που τις έχω τοποθετήσει...δεν μου χρειάζεται.
elpaso1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Την Xiaomi imilab Smart Camera που λες, δεν την βρισκω στο σκρουτζ. Επισης σχετικα με την 360 της xiaomi, υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις; Στο banggood βλεπω διαφορα μοντελα. Η imilab βλεπω οτι ειναι πιο καινουριο μοντελο, αλλα δεν βρισκω τις διαφορες με την 360. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από elpaso1
TechnoState Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ....τι εννοείς με "διάφορα μοντέλα"...στον συγκεκριμένο τύπο (πχ 360 smart security camera)? Κοίτα, τόσο οι imiLab όσο κ οι 360 έχουν ακριβώς τις ίδιες σχεδόν δυνατότητες ...με τις 360 να έχουν ελαφρώς καλύτερο night mode (χωρίς κανένα βοηθητικό led πάνω!/οι imiLab στο night mode έχουν 4/ δεν ξέρω πως το έχουν καταφέρει αυτό). Απο την άλλη, οι imiLab μου φαίνονται πιο γρήγορες στην απόκριση, όταν λείπω απο το σπίτι..το παράδοξο είναι ότι οι ενώ οι 360 έχουν μπει κατευθείαν πάνω στο ρούτερ, οι imiLab έχουν συνδεθεί πάνω σε Mi wifi Repeater Pro... αλλά τα signal σε όλες είναι σταθερά πάνω από 75%. Σίγουρα βέβαια για όλα αυτά παίζει ρόλο κ η γεωμετρία του κτιρίου (οικία 130τμ)...δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ, ακόμα. Οι υπόλοιπες διαφορές βρίσκονται εξωτερικά, στον σχεδιασμό τους (αδιάφορο για μένα) Βέβαια σύντομα θα αλλάξουν αυτά γιατί περιμένω να μου έρθει το smart gateway της Αqara version Google Home (οι 360 μπαίνουν κατευθείαν εκεί για τις imiLab, θα το δω στην πράξη). Edit: αυτό με το pc (ώστε να αποθηκεύεις εκεί δεδομένα καταγραφών) γίνεται. Αρκεί να κάνεις το pc /σκληρό δικτυακό (με ότι κινδύνους εμπεριέχει αυτό, συν ότι πρέπει να το έχεις always on) κ να βρίσκονται όλα στο ίδιο δίκτυο. Τότε στην nas αποθήκευση, μέσω του miHome app, οι κάμερες "βλέπουν" το pc/laptop/δικτυακό σκληρό σου σαν επιλογή χώρου αποθήκευσης. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από TechnoState
kostakiss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Θέλω τη γνώμη σας , επειδή θα γίνουν ηλεκτρολογικα από τη αρχή σε σπίτι που θα πάω , τι προ εγκατάσταση είναι καλό να υπάρχει για κάμερες για να μην γίνουν επεμβάσεις μετά ;
elpaso1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, TechnoState said: ....τι εννοείς με "διάφορα μοντέλα"...στον συγκεκριμένο τύπο (πχ 360 smart security camera)? Κοίτα, τόσο οι imiLab όσο κ οι 360 έχουν ακριβώς τις ίδιες σχεδόν δυνατότητες ...με τις 360 να έχουν ελαφρώς καλύτερο night mode (χωρίς κανένα βοηθητικό led πάνω!/οι imiLab στο night mode έχουν 4/ δεν ξέρω πως το έχουν καταφέρει αυτό). Απο την άλλη, οι imiLab μου φαίνονται πιο γρήγορες στην απόκριση, όταν λείπω απο το σπίτι..το παράδοξο είναι ότι οι ενώ οι 360 έχουν μπει κατευθείαν πάνω στο ρούτερ, οι imiLab έχουν συνδεθεί πάνω σε Mi wifi Repeater Pro... αλλά τα signal σε όλες είναι σταθερά πάνω από 75%. Σίγουρα βέβαια για όλα αυτά παίζει ρόλο κ η γεωμετρία του κτιρίου (οικία 130τμ)...δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ, ακόμα. Οι υπόλοιπες διαφορές βρίσκονται εξωτερικά, στον σχεδιασμό τους (αδιάφορο για μένα) Βέβαια σύντομα θα αλλάξουν αυτά γιατί περιμένω να μου έρθει το smart gateway της Αqara version Google Home (οι 360 μπαίνουν κατευθείαν εκεί για τις imiLab, θα το δω στην πράξη). Edit: αυτό με το pc (ώστε να αποθηκεύεις εκεί δεδομένα καταγραφών) γίνεται. Αρκεί να κάνεις το pc /σκληρό δικτυακό (με ότι κινδύνους εμπεριέχει αυτό, συν ότι πρέπει να το έχεις always on) κ να βρίσκονται όλα στο ίδιο δίκτυο. Τότε στην nas αποθήκευση, μέσω του miHome app, οι κάμερες "βλέπουν" το pc/laptop/δικτυακό σκληρό σου σαν επιλογή χώρου αποθήκευσης. Την imiLab απο Κινα την αγορασες; Δεν την βλεπω Ελλαδα. Επισης περα απο το σκληρο δισκο, που αλλου μπορεις να αποθηκευεις τα βιντεο; Και ποσο μεγεθος περιπου θελει για ενα 6ωρο βιντεο 1080p; Σε σπιτι 50τμ με 1 υπνοδωματιο, θελω 3 καμερες; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από elpaso1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα