Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στα παιδιά του Ινσόμνια δύο απορίες : 1) Μερικοί από εσάς λέτε ότι η AS5 δεν κάνει για λάπτοπ και κάρτες γραφικών. Γιατί το λέτε αυτό ; Τι συμβαίνει ; Την πάστα δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι πολύ καλή διότι αν όντως ισχύει το 99.9% άργυρος πέραν το ότι είναι αγωγιμη θα είναι πολύ καλή σε θερμοκρασίες αφού πρακτικά ο άργυρος ή το ασήμι έχει θερμική αγωγιμότητα 430 W/mk. Σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Έχω υπάρξει χρήστης Mx-4, Cryonaut, NT-H1, Cryorig CP7, Arctic Silver Ceramique, Coolermaster Mastergel Maker και τώρα χρησιμοποιώ την ΝΤ-Η2. 2) Έχει δοκιμάσει κανείς τις δύο πάστες της Thermalright που αναφέρονται στον τίτλο ή έστω μια από αυτές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Θανάσης Μέγκουλας είπε Καλησπέρα στα παιδιά του Ινσόμνια δύο απορίες : 1) Μερικοί από εσάς λέτε ότι η AS5 δεν κάνει για λάπτοπ και κάρτες γραφικών. Γιατί το λέτε αυτό ; Τι συμβαίνει ; Την πάστα δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι πολύ καλή διότι αν όντως ισχύει το 99.9% άργυρος πέραν το ότι είναι αγωγιμη θα είναι πολύ καλή σε θερμοκρασίες αφού πρακτικά ο άργυρος ή το ασήμι έχει θερμική αγωγιμότητα 430 W/mk. Σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Έχω υπάρξει χρήστης Mx-4, Cryonaut, NT-H1, Cryorig CP7, Arctic Silver Ceramique, Coolermaster Mastergel Maker και τώρα χρησιμοποιώ την ΝΤ-Η2. 2) Έχει δοκιμάσει κανείς τις δύο πάστες της Thermalright που αναφέρονται στον τίτλο ή έστω μια από αυτές ; Η AS5 είναι πάστα 10+ ετών. Είναι capacitive και αν δυνάμει, ηλεκτρικά αγωγιμη. Για αυτό δεν προτείνεται σε direct die τοποθέτηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν απόδοση όμως ; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Θανάσης Μέγκουλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Θανάσης Μέγκουλας είπε Σαν απόδοση όμως ; Πλεον, μέτρια. Αλλα τι σημασία έχει η απόδοση όταν σου λέω είναι επικίνδυνη για direct die, όπως είναι οι κάρτες γραφικών και οι επεξεργαστές λαπτοπ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 430 W/m·K το ασήμι, αλλά τώρα πια στα διάφορα τεστς στο internet, έρχεται κάπου στην μέση, οπότε τι σημασία έχει; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από NT1G 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θανάση nth1 και mx4 από μένα για gpu, με αυτή τη σειρα Δεν αξίζει η πιθανότητα να σου κάνει ζημιά, όσο καλά και αν την τοποθετήσεις. Μην το βλέπεις σαν θέμα του πόσο μάστορας είναι κανείς, απλά δεν ενδείκνυται για αυτή τη χρήση. Επίσης το curing time της είναι αρκετά μεγαλύτερο από τις προαναφερθείσες, το οποίο είναι επίσης αρνητικό για GPU Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από vins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρέλειψα να συμπληρώσω απόδοση στους επεξεργαστές εννοούσα . Και όσο επικίνδυνη και να είναι πάντα μια όζα ή σκληρυντικό νυχιών κάνει την δουλειά Κατάλαβα ρε παίδες σας ευχαριστώ πολύ και τους 3 σας 😎 Άρα παραμένω στην φρέσκια και ολοκαίνουρια NT-H2 της Noctua 😎. Δεν παίζει να έχετε δοκιμάσει μία από τις πάστες της Thermalright ε ; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Θανάσης Μέγκουλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Θανάσης Μέγκουλας είπε Παρέλειψα να συμπληρώσω απόδοση στους επεξεργαστές εννοούσα . Και όσο επικίνδυνη και να είναι πάντα μια όζα ή σκληρυντικό νυχιών κάνει την δουλειά Κατάλαβα ρε παίδες σας ευχαριστώ πολύ και τους 3 σας 😎 Άρα παραμένω στην φρέσκια και ολοκαίνουρια NT-H2 της Noctua 😎. Δεν παίζει να έχετε δοκιμάσει μία από τις πάστες της Thermalright ε ; Την TF8 εγώ ναι, αλλά δεν ενθουσιαστηκα από πλευράς θερμοκρασιών. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο, δες την pk3 από prolimatech, για μενα είναι από τις πολύ καλες Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από vins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Εγώ χρησιμοποιώ ΜΧ4 με τους κουβάδες, και δεν έχω πρόβλημα. Είναι μέτρια προς καλή και αρκετά φθηνή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Όλες οι αξιοπρεπείς πάστες στα ίδια είναι. Πήρα και εγώ έτσι για αλλαγή την Coolermaster Maker κάτι (αυτήν με την σπάτουλα μέσα) και τα ίδια είναι με την MX-4 που έχει μισή τιμή. Το θέμα είναι να μην πάρεις τις τέρμα φθηνές-σάπιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιπου σε ποιο σκαλι θα την εβαζες σε σχεση με τις απλες-καλές παστες που κυκλοφορουν ; Γιατι ξερεις η TF8 εχει καλη μεταδοση θερμοτητας στα χαρτια αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι στο ιδιο σκαλι με την cryonaut. Αν και εγω με την Cryonaut σε μια ψυκτρα που την εβαλα με χαλασε επιφανεια ψυκτρας και επεξεργαστη .... και ξεραθηκε σχεδον σε εναν μηνα ...😤 μου εκανε μικρους κρατήρες στις δυο επιφανειες παρολο που ητανε καθαρισμενες με ισοπροπυλικη αλκοολη και θα ελεγα οτι εγινε κατι σαν ψυχρη κολληση και αποκολληθηκαν μικροσωματιδια απο τις δυο επιφανειες κακη εμπειρια με την Kryonaut. Να δοκιμασω τοτε την Pk-3 🤔 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Θανάσης Μέγκουλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην το ψειρίζεις τόσο. Μιλάμε για 2-3 βαθμούς διαφοράς και αν, στην τελική όσον αφορά απλές non-conductive πάστες. Στο 90% του κόσμου η ΜΧ-4 είναι εντέλεια.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Μην το ψειρίζεις τόσο. Μιλάμε για 2-3 βαθμούς διαφοράς και αν, στην τελική όσον αφορά απλές non-conductive πάστες. 2-3 βαθμοι ειναι 2-3 βαθμοι να μου ελεγες 0.5 με 1 θα ελεγα ενταξει. Παρολα αυτα παιζουν και πολλα αλλα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Θανάσης Μέγκουλας είπε 2-3 βαθμοι ειναι 2-3 βαθμοι να μου ελεγες 0.5 με 1 θα ελεγα ενταξει. Παρολα αυτα παιζουν και πολλα αλλα πραγματα. Ε βρε εντάξει Είπα τώρα το πολύ 2-3 βαθμοί στην καλύτερη και αν.. Μία αξιοπρεπή ψήκτρα θέλει, μπιζέλι ΜΧ-4 στο κέντρο, την κουμπώνεις και τέλος. Δεν έχει νόημα να ασχοληθείς παραπάνω. 2-3 βαθμοί δεν θα σε σώσουν αν είσαι στο όριο, που σε αυτήν την περίπτωση δεν φταίει η πάστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ε βρε εντάξει Είπα τώρα το πολύ 2-3 βαθμοί στην καλύτερη και αν.. Μία αξιοπρεπή ψήκτρα θέλει, μπιζέλι ΜΧ-4 στο κέντρο, την κουμπώνεις και τέλος. Δεν έχει νόημα να ασχοληθείς παραπάνω. 2-3 βαθμοί δεν θα σε σώσουν αν είσαι στο όριο, που σε αυτήν την περίπτωση δεν φταίει η πάστα.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε σωσει η παστα, γιατι εχεις να σκεφτεις καμπυλοτητα/κυρτοτητα των επιφανειων που θα διαπερναει η θερμοτητα τραχυτητα επιφανειων και τελος απο τι επιφανεια βγαινει η θερμοτητα. Η λογικη του μπιζελιου καλυπτει τους παντες και ειναι λογικο γιατι καλυπτει μεγαλη επιφανεια ως προς την επιφανεια που τοποθετειται παρολα αυτα βλεπεις οτι σχεδον παντα οι 4 γωνιες στον επεξεργαστη σου δεν ειναι καλυμμενες με παστα οποτε χανεις κατι και απο εκει, αν σκεφτεις οτι η θερμοτητα διαχεεται προς ολες τις κατευθυνσεις 🤔. Ολα μαζι απο λιγο βοηθανε. 😎 Τωρα βεβαια για τον πολυ απλο κοσμο που δεν ασχολειται με τον μικροκοσμο δεν τα δινει καν σημασια και καλα κανει εν μερη. Χωρις να υπονοω κατι προφανως ετσι 😁😉. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα