pavloa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Επειδή κατεβάζω διάφορα προγράμματα (σπασμένα) και τα δοκιμάζω, αν κάνω εγκατάσταση το Sandboxie ή το VirtualBox θα μπορώ να εγκαταστήσω το πρόγραμμα μαζί με το crack και να τρέχει μέσα στο Sandboxie? Το ξέρω οτι δεν επιτρέπονται οι ερωτήσεις για προγράμματα απο τον "θείο" .
zx1234r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Ναι είναι isolated περιβάλλον απλά βγάλε από το vm την κάρτα δικτύου.
pavloa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Ναι είναι isolated περιβάλλον απλά βγάλε από το vm την κάρτα δικτύου. Που πάω να το βρω αυτό?
zx1234r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν ξέρεις, μην παίξεις με vm. Ειδικά αν πρόκειται να βάλεις μέσα περίεργα πράγματα.
pavloa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αν δεν ξέρεις, μην παίξεις με vm. Ειδικά αν πρόκειται να βάλεις μέσα περίεργα πράγματα. Πρώτη φορά θα ασχοληθώ με sandbox και δεν ξέρω. Οπότε λες να μην το πειράξω, θα έχω πρόβλημα αν περνάω τέτοια προγράμματα? Βασικά βρήκα μια ρύθμιση, για δες λίγο την φώτο, σαν προεπιλογή είχε να έχουν τα προγράμματα πρόσβαση στο ιντερνετ και εγώ το έκανα να μην έχουν. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από pavloa
zx1234r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, pavloa είπε Πρώτη φορά θα ασχοληθώ με sandbox και δεν ξέρω. Οπότε λες να μην το πειράξω, θα έχω πρόβλημα αν περνάω τέτοια προγράμματα? Βασικά βρήκα μια ρύθμιση, για δες λίγο την φώτο, σαν προεπιλογή είχε να έχουν τα προγράμματα πρόσβαση στο ιντερνετ και εγώ το έκανα να μην έχουν. Καλύτερα βάλε virtual box και από τις ρυθμίσεις του vm κάνε disconnect την κάρτα δικτύου.
pavloa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, zx1234r είπε Καλύτερα βάλε virtual box και από τις ρυθμίσεις του vm κάνε disconnect την κάρτα δικτύου. Το κατέβασα το έκανα εγκατάσταση.. Θα πρέπει να εγκαταστήσω εικονικό λειτουργικό ή μπορώ έτσι να ανοίξω τα προγράμματα? Εχω μπερδευτεί λίγο, όπως είπα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με κάτι τέτοιο.
HamerZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δες και το VMWARE Workstation (Nonfree) Όταν φτιάχνεις εικονικές μηχανές θες κ iso του λειτουργικού που θες να εγκαταστήσεις. Το κάνεις mount στο εικονικό drive που θα έχει η μηχανή σου.
pavloa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, HamerZ είπε Δες και το VMWARE Workstation (Nonfree) Όταν φτιάχνεις εικονικές μηχανές θες κ iso του λειτουργικού που θες να εγκαταστήσεις. Το κάνεις mount στο εικονικό drive που θα έχει η μηχανή σου. Το iso είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησα όταν εγκατέστησα τα windows? Αν ακολουθήσω αυτές τις οδηγίες θα το φτιάξω σωστά έτσι όπως πρέπει? https://nicktux.com/2016/09/15/oracle-vm-virtualbox-complete-guide/
HamerZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Και τα Windows αν τα κατεβάζεις από Torrents σε ISO μορφή μπορείς να τα φορτώσεις στο εικονικό dvd-drive.
pavloa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, HamerZ είπε Και τα Windows αν τα κατεβάζεις από Torrents σε ISO μορφή μπορείς να τα φορτώσεις στο εικονικό dvd-drive. τΑ Windows τα έχω αυθεντικά. Οπότε περνάω αυτό το iso? Επίσης θα χρειαστεί και κλειδί ενεργοποιήσεις ή οχι?
pavloa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Επίσης αν για παράδειγμα περάσω ενα πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο, θα μπορώ κανονικά να επεξεργαστώ το βίντεο και να το εξάγω? Σκεφτόμουν να κάνω το άλλο, αν δημιουργήσω ενα άλλο χρήστη και αυτόν τον έχω μόνο για τέτοια προγράμματα, υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάτι στον βασικό χρήστη?
tarantules Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δες και το shadow defender.Θα σε βολέψει γι αυτό που θες.
pavloa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, tarantules είπε Δες και το shadow defender.Θα σε βολέψει γι αυτό που θες. Θα το κατεβάσω και θα το δοκιμάσω και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα