Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/10/2019 στις 1:59 ΜΜ, beamex είπε

Εκτός αν θες utilities που δεν έχει, όπως wifi.

Αλήθεια, δεν έχω καταλάβει το νόημα του Wi-Fi από την στιγμή που παίζει καλύτερα η Ethernet.. Ποιος ο ρόλος της

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, johnmt2 είπε

Αλήθεια, δεν έχω καταλάβει το νόημα του Wi-Fi από την στιγμή που παίζει καλύτερα η Ethernet.. Ποιος ο ρόλος της

Να μην είναι κοντά το router ή να μην θέλεις να τραβήξεις 20 μέτρα καλώδιο μέσα στο σπίτι :P Αν παίζεις μόνο single player games μια χαρά είναι το wifi, αν παίζεις online και θες όσο πιο χαμηλό latency γίνεται τότε πρέπει Ethernet..

12 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Επιτελους τελειωσε το δραμα της αναβαθμισης, μολις παρηγγειλα και το τελευταιο κομματι που μου ελειπε (μητρικη) το οποιο με δυσκολεψε περισσοτερο απ'ολα.

Τελικα πηρα την Tomahawk MAX αν και καθε μερα αλλαζα καμμια 10αρια γνωμες. Βαρεθηκα να τυραννιεμαι και την εριξα την παραγγελια, ελπιζω να μην το μετανιωσω. Στα 103 ευρω ειναι τιμιοτατη επιλογη παντως.

Ελπιζω να μην εχω τιποτα ασυμβατοτητες. Τα υπολοιπα κομματια ειναι:

3700X

Noctua D14

Crucial Sport LT 16GB 3200 C16

5700 XT Nitro+

Samsung 970 Evo 1Tb

Fractal Design Meshify S2

Seasonic G-650

LG 27GL850

Full Team Red για πρωτη φορα!

Τουμπανέιρος! Καλοφάγοτα!

Υ.Γ. Περιμένουμε φώτος :) 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Υ.Γ. Περιμένουμε φώτος

Πρωτη φορα θα χτισω σε σωστο κουτι, ακομα εχω ενα ελεεινο Thermaltake Armour LCS απ'οταν ειχα τον Q6600 με υδροψυξη, πριν καμια 10αρια χρονια δηλαδη!

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω bios update στην tomahawk max . Μπορώ να περάσω κατευθείαν το τελευταίο bios η πρέπει να τα περάσω ένα ένα για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ? Το τελευταίο bios περιέχει ότι υπάρχει στα προηγούμενα σαν διορθώσεις ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Παιδιά θέλω να κάνω bios update στην tomahawk max . Μπορώ να περάσω κατευθείαν το τελευταίο bios η πρέπει να τα περάσω ένα ένα για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ? Το τελευταίο bios περιέχει ότι υπάρχει στα προηγούμενα σαν διορθώσεις ?

Απευθείας το τελευταίο. Κανονικά περιέχει τις διορθώσεις των προηγούμενων... και διορθώνει τα προβλήματα τους

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ? Στο bios της ,,msi ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο uefi και στο cms ? Εγώ πως πρέπει να το έχω σαν επιλογή ?

Δημοσ.

Τωρα αστο οπως ειναι.

Πριν κανεις φορματ βαλτο uefi για να κανει εγκατασταση uefi.Εχει γρηγοροτερο boot time και κατι αλλα που δε θυμαμαι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Τωρα αστο οπως ειναι.

Πριν κανεις φορματ βαλτο uefi για να κανει εγκατασταση uefi.Εχει γρηγοροτερο boot time και κατι αλλα που δε θυμαμαι.

Πάντως γρήγορα μπαίνει στα windows. Σε 15-20-sec περιπου. Αυτά τα άλλα άραγε τι όφελος θα έχω ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dantε είπε

Τωρα αστο οπως ειναι.

Τα ίδια είναι δεν έχει διαφορά (σε εμένα τουλαχιστον)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Eχω την εντυπωση πως αν το βαλει uefi αν δεν εχει κανει uefi εγκατασταση,δε μπαινει windows

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Οπότε το αφήνω όπως είναι ? Εσένα @akoinonitos μπουταρει  από cms ?

1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Eχω την εντυπωση πως αν το βαλει uefi αν δεν εχει κανει uefi εγκατασταση,δε μπαινει windows

Ναι έχεις δίκιο δεν μπαινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Οπότε το αφήνω όπως είναι ? Εσένα @akoinonitos μπουταρει  από cms ?

Ναι έχεις δίκιο δεν μπαινει

Όχι απλά έχω δοκιμάσει εγκατάσταση και μετά δύο και δεν είδα διάφορα.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...