johnmt2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Στις 13/10/2019 στις 1:59 ΜΜ, beamex είπε Εκτός αν θες utilities που δεν έχει, όπως wifi. Αλήθεια, δεν έχω καταλάβει το νόημα του Wi-Fi από την στιγμή που παίζει καλύτερα η Ethernet.. Ποιος ο ρόλος της
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Αλήθεια, δεν έχω καταλάβει το νόημα του Wi-Fi από την στιγμή που παίζει καλύτερα η Ethernet.. Ποιος ο ρόλος της Να μην είναι κοντά το router ή να μην θέλεις να τραβήξεις 20 μέτρα καλώδιο μέσα στο σπίτι Αν παίζεις μόνο single player games μια χαρά είναι το wifi, αν παίζεις online και θες όσο πιο χαμηλό latency γίνεται τότε πρέπει Ethernet.. 12 ώρες πριν, starmanwarz είπε Επιτελους τελειωσε το δραμα της αναβαθμισης, μολις παρηγγειλα και το τελευταιο κομματι που μου ελειπε (μητρικη) το οποιο με δυσκολεψε περισσοτερο απ'ολα. Τελικα πηρα την Tomahawk MAX αν και καθε μερα αλλαζα καμμια 10αρια γνωμες. Βαρεθηκα να τυραννιεμαι και την εριξα την παραγγελια, ελπιζω να μην το μετανιωσω. Στα 103 ευρω ειναι τιμιοτατη επιλογη παντως. Ελπιζω να μην εχω τιποτα ασυμβατοτητες. Τα υπολοιπα κομματια ειναι: 3700X Noctua D14 Crucial Sport LT 16GB 3200 C16 5700 XT Nitro+ Samsung 970 Evo 1Tb Fractal Design Meshify S2 Seasonic G-650 LG 27GL850 Full Team Red για πρωτη φορα! Τουμπανέιρος! Καλοφάγοτα! Υ.Γ. Περιμένουμε φώτος Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
starmanwarz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Υ.Γ. Περιμένουμε φώτος Πρωτη φορα θα χτισω σε σωστο κουτι, ακομα εχω ενα ελεεινο Thermaltake Armour LCS απ'οταν ειχα τον Q6600 με υδροψυξη, πριν καμια 10αρια χρονια δηλαδη!
Skrez1982 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά θέλω να κάνω bios update στην tomahawk max . Μπορώ να περάσω κατευθείαν το τελευταίο bios η πρέπει να τα περάσω ένα ένα για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ? Το τελευταίο bios περιέχει ότι υπάρχει στα προηγούμενα σαν διορθώσεις ?
Carrion Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Παιδιά θέλω να κάνω bios update στην tomahawk max . Μπορώ να περάσω κατευθείαν το τελευταίο bios η πρέπει να τα περάσω ένα ένα για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ? Το τελευταίο bios περιέχει ότι υπάρχει στα προηγούμενα σαν διορθώσεις ? Απευθείας το τελευταίο. Κανονικά περιέχει τις διορθώσεις των προηγούμενων... και διορθώνει τα προβλήματα τους
Skrez1982 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, starmanwarz είπε Ετοιμο!!! Μπιουτιφουλ 😘
Skrez1982 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ? Στο bios της ,,msi ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο uefi και στο cms ? Εγώ πως πρέπει να το έχω σαν επιλογή ?
Dantε Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Τωρα αστο οπως ειναι. Πριν κανεις φορματ βαλτο uefi για να κανει εγκατασταση uefi.Εχει γρηγοροτερο boot time και κατι αλλα που δε θυμαμαι.
Skrez1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Dantε είπε Τωρα αστο οπως ειναι. Πριν κανεις φορματ βαλτο uefi για να κανει εγκατασταση uefi.Εχει γρηγοροτερο boot time και κατι αλλα που δε θυμαμαι. Πάντως γρήγορα μπαίνει στα windows. Σε 15-20-sec περιπου. Αυτά τα άλλα άραγε τι όφελος θα έχω ?
akoinonitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Dantε είπε Τωρα αστο οπως ειναι. Πριν κανεις φορματ βαλτο uefi για να κανει εγκατασταση uefi.Εχει γρηγοροτερο boot time και κατι αλλα που δε θυμαμαι. Τα ίδια είναι δεν έχει διαφορά (σε εμένα τουλαχιστον)
Dantε Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Τα ίδια είναι δεν έχει διαφορά (σε εμένα τουλαχιστον) Eχω την εντυπωση πως αν το βαλει uefi αν δεν εχει κανει uefi εγκατασταση,δε μπαινει windows 1
Skrez1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Τα ίδια είναι δεν έχει διαφορά (σε εμένα τουλαχιστον) Οπότε το αφήνω όπως είναι ? Εσένα @akoinonitos μπουταρει από cms ? 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Eχω την εντυπωση πως αν το βαλει uefi αν δεν εχει κανει uefi εγκατασταση,δε μπαινει windows Ναι έχεις δίκιο δεν μπαινει
akoinonitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Οπότε το αφήνω όπως είναι ? Εσένα @akoinonitos μπουταρει από cms ? Ναι έχεις δίκιο δεν μπαινει Όχι απλά έχω δοκιμάσει εγκατάσταση και μετά δύο και δεν είδα διάφορα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα