Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω την εχω ακομα στο αρχικο και μια χαρα δουλευουν ολα και boost και μνημες στο profil  . Ειχα ετοιμο το update στο usb τελικα να το περασω εχει κανενα σημαντικο οφελος  ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Εγω την εχω ακομα στο αρχικο και μια χαρα δουλευουν ολα και boost και μνημες στο profil  . Ειχα ετοιμο το update στο usb τελικα να το περασω εχει κανενα σημαντικο οφελος  ;

Update για bios εννοείς ? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Άμα μιλάμε για all core, normal είναι τα 4.05 για τον 2600x. Επίσης παίζει ρόλο και η ψύξη. Κάποιος με καλύτερη θα μπουστάρει 100-200 Mhz παραπάνω από κάποιον με την stock.

Με D-15 σε cinebench 15 εκεί πάει άντε 4.1. 4.2 πάει μόνο σε ένα θρεντ. Μάλλον μου έχει τύχει μπανάνα αλλά δεν πιστεύω πολλά να πηγαίνουν all cores 4.2+

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 3600 παει 4200 με ενα κλικ στο bios . Μονος του ουτε καν εχω μπει στο OC ακομα να δω ποσο ακομα  ανεβαινει - ισως βαλω τις μνημες 3400 αλλα ολα γινονται πανευκολα πλεον . Απλως εχω βαλει μια καλυτερη ψυκτρα Noctua οχι τη stock . Και με τη 5700xt εχω παθει πλακα γιατι εβλεπα ρολογια πυρηνα και ρευματα να πεφτουν και λεω παει επεσα σε ελλατωματικο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παραγγειλει τα παντα εκτος απο την μητρικη. Δεν ξερω γιατι εχω σκαλωσει ετσι. Τωρα κοιταζω και την Aorus Elite στα 200, ενα 50αρικο φτηνοτερη απο την Pro.

Επεξ/σία από starmanwarz
Δημοσ.

Οι μνημες στην tomahawk πάνε 3600+?

Στις 19/10/2019 στις 11:14 ΠΜ, starmanwarz είπε

Εχω παραγγειλει τα παντα εκτος απο την μητρικη. Δεν ξερω γιατι εχω σκαλωσει ετσι. Τωρα κοιταζω και την Aorus Elite στα 200, ενα 50αρικο φτηνοτερη απο την Pro.

Κι εγώ τα ίδια, μνήμες ποιες παράγγειλες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτελους τελειωσε το δραμα της αναβαθμισης, μολις παρηγγειλα και το τελευταιο κομματι που μου ελειπε (μητρικη) το οποιο με δυσκολεψε περισσοτερο απ'ολα.

Τελικα πηρα την Tomahawk MAX αν και καθε μερα αλλαζα καμμια 10αρια γνωμες. Βαρεθηκα να τυραννιεμαι και την εριξα την παραγγελια, ελπιζω να μην το μετανιωσω. Στα 103 ευρω ειναι τιμιοτατη επιλογη παντως.

Ελπιζω να μην εχω τιποτα ασυμβατοτητες. Τα υπολοιπα κομματια ειναι:

3700X

Noctua D14

Crucial Sport LT 16GB 3200 C16

5700 XT Nitro+

Samsung 970 Evo 1Tb

Fractal Design Meshify S2

Seasonic G-650

LG 27GL850

Full Team Red για πρωτη φορα!

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 5
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Επιτελους τελειωσε το δραμα της αναβαθμισης, μολις παρηγγειλα και το τελευταιο κομματι που μου ελειπε (μητρικη) το οποιο με δυσκολεψε περισσοτερο απ'ολα.

Τελικα πηρα την Tomahawk MAX αν και καθε μερα αλλαζα καμμια 10αρια γνωμες. Βαρεθηκα να τυραννιεμαι και την εριξα την παραγγελια, ελπιζω να μην το μετανιωσω. Στα 103 ευρω ειναι τιμιοτατη επιλογη παντως.

3700X

Noctua D14

5700 XT Nitro+

Samsung 970 Evo 1Tb

Seasonic G-650

LG 27GL850

Άρχοντας είσαι, πολύ καλή σύνθεση και όλα τα κομμάτια vfm. Εντάξει ο 3600 είναι ακόμα πιο vfm από τον 3700x μη με μαλώσετε.😋

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, starmanwarz είπε

3700X

Noctua D14

5700 XT Nitro+

Samsung 970 Evo 1Tb

Seasonic G-650

LG 27GL850

Μία χαρά επιλογή το b450, το x570 πήγε άπατο, δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε αυτό το λάθος ή amd, μάλλον καβάλησε το καλάμι, έβγαλε καλούς επεξεργαστές αλλά μάπα μητρικές προς το παρόν και με αυτές τις τιμές και τέλος το pci 4 τι το κότσαρες; τεσπα καλορίζικο! 

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Μία χαρά επιλογή το b450, το x570 πήγε άπατο, δεν μπορώ να καταλάβω πως έκανε αυτό το λάθος ή amd, μάλλον καβάλησε το καλάμι, έβγαλε καλούς επεξεργαστές αλλά μάπα μητρικές προς το παρόν και με αυτές τις τιμές και τέλος το pci 4 τι το κότσαρες; τεσπα καλορίζικο! 

Καλά άμα τα x570 ξεκίναγαν από τα 100 γιούρια, ξαφνικά όλες μια χαρά μητρικές θα ήταν, το pcie4 must have και το ανεμιστηράκι "μουσική στα αυτιά" μας.😁

Δημοσ.
5 ώρες πριν, starmanwarz είπε

3700X

Noctua D14

5700 XT Nitro+

Samsung 970 Evo 1Tb

Seasonic G-650

LG 27GL850

Mε γειες να το ευχαριστηθεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...