Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chios είπε

άκυρα και τα δύο το ένα mtk (ούτε στον εχθρό μου) και το άλλο exynos .

mi A3 από μένα

Καταρχήν ο exynos είναι καλύτερος από τον 665 δεύτερον το mi A3 έχει απλή hd τρίτον από τα λίγα κινητά σε αυτή την τιμή με OIS στην καμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, billstamaniac είπε

Καταρχήν ο exynos είναι καλύτερος από τον 665 δεύτερον το mi A3 έχει απλή hd τρίτον από τα λίγα κινητά σε αυτή την τιμή με OIS στην καμερα

O exynos καλύτερος του 665 ; Από πού προκύπτει αυτό ; Σε ότι βίντεο έχω δει κ πιο αργο είναι    κ  κάνει reload όλες τις εφαρμογές . 

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

πάρε το mi a3 σαν σύνολο τιμή, μπαταρία, οθόνη amoled είναι πιο vfm απ όλα που αναφέρθηκαν

Δημοσ.

τελευταία ερώτηση προτού καταλήξω,αν ανέβω στα περίπου 300€ και κάνω την καρδιά μου πέτρα και αποδεχθώ μία λίγο μεγαλύτερη οθόνη αξίζει να κοιτάξω το xiaomi mi 8;

Δημοσ.

το ραδιόφωνο δεν με νοιάζει,χωρίς sd νομίζω θα το καταφέρω,το audio jack ναι είναι θέμα αλλά από την άλλη έχει OIS που το mi 9 lite δεν έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, theoilia είπε

το ραδιόφωνο δεν με νοιάζει,χωρίς sd νομίζω θα το καταφέρω,το audio jack ναι είναι θέμα αλλά από την άλλη έχει OIS που το mi 9 lite δεν έχει.

Θα έχεις όμως μια μπαταρία για κλάματα. Κ όταν λεμε για κλάματα θα είσαι όλη μέρα με το φορτιστή στο χέρι. Είμαι παθών ..απο την χρηση του mi 8  κ πήγα στο Α3

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

Σίγουρα η μπαταρία είναι ένα από τα μείον στο Mi8. Με δική μου μέτρια χρήστη με το WiFi συνέχεια όμως ανοιχτό την μια μέρα την βγάζω άνετα. Η χρήση είναι απλη browsing, YouTube, φωτογραφίες κτλ Βέβαια πάντα κοιτάω να μήν έχω 5 πράγματα μαζί ανοιχτά. Μόνο αυτά που με ενδιαφέρουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...