Panosdji Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα θέλω λίγο τη βοήθεια σας, αγόρασα ένα MacBook από insomnia ( μέλος με πολλές αξιολογήσεις) τον Αύγουστο με υπόλοιπο εγγύησης.Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρχισα να το δουλεύω αυτό το μήνα και παρατήρησα τα εξής: η μπαταρία κρατάει 4 ώρες με πλήρη φόρτιση , στην ένδειξη της μπαταρίας του υπολογιστή γράφει ότι λειτουργεί κανονικά... και με προβληματίζει η οθόνη όπου όταν την πιέζω με το δάχτυλο μου αφήνει σαν μαυρίλα που φεύγει. Υπάρχει περίπτωση να είναι αλλαγμένη; Ισχύει ότι η εγγύηση δεν σε καλύπτει στη μπαταρία; Ευχαριστω, νέος στα mac.
atheatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς να κανείς διάγνωση κρατώντας πατημένο το D κατά την εκκίνηση. Αν έχει πρόβλημα θα στο εμφανίσει .
basilis5 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Την οθονη σε οποια συσμευη και να την πιεσεις αλλαζουν τα χρωματα της στο αημειο πιεσης
Panosdji Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Έτσι μου είπαν απλά είπα μα ρωτήσω και εδώ. Στο κινητό ας πούμε δεν γίνεται αυτό...
liospi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Panosdji είπε Έτσι μου είπαν απλά είπα μα ρωτήσω και εδώ. Στο κινητό ας πούμε δεν γίνεται αυτό... επειδή έχουν φτιαχτεί γι' αυτό το λόγο....
basilis5 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Panosdji είπε Έτσι μου είπαν απλά είπα μα ρωτήσω και εδώ. Στο κινητό ας πούμε δεν γίνεται αυτό... μικρη επιφανεια με σκληρο τζαμι, αν πιεσεις (μην το κανεις) με πολυ δυναμη, θα γινει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα