Retromaniac Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δέχομαι και εγώ προπαραγγελιες... 30 ευρώ μόνο κράτηση... Στέλνω iban με pm 1
Deadpool 1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Θα βάλω και γω αγγελία για προπαραγγελεις στο diablo 4 .30E προκαταβολή η collectors edition
xaerialtwistx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα μου είναι εντελώς αδιάφορο το πότε θα βγει, πως θα είναι εξωτερικά η retail έκδοση και πόσο θα κοστίζει. Ένα μόνο με ενδιαφέρει. Spoiler Να μην υπάρχει αυτό το σιχαμένο LETSGODIGITAL στο σώμα της κονσόλας. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από xaerialtwistx 2 4
basilis5 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Περιεργο πως αυτο το αρθρο εφτασε να ναι στην κεντρικη σελιδα. μαλλον τωρα που το σκεφτομαι, οχι και τοσο 1
svartevarg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Annihilator είπε Οκ τότε. Δεν το πρόσεξα. Αυτό που λέω για τα mockups πάντως, σε γενικές γραμμές ισχύει... Στα προηγούμενα ps είχε πολύ κραυγαλέα υποτιθεμενους σχεδιασμούς. Είναι αλήθεια αυτό με τα mockup. Δείτε για παράδειγμα στα κινητά.
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, ekkli είπε Τελικά είναι Ολλανδός ή Κατωχωρίτης; Να πάρουν άδεια από τους δημιουργούς του mortal Kombat να τη βγάλουν netherrlealm 2
svartevarg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, titakas είπε Έχει και θέση για τον καφέ!!! frappuccino.... 1 ώρα πριν, forgotten είπε ασχημουτσικο φαινεται το prototype ελπιζω να μην δω ετσι κιτσαριο στο retail model Δεν είναι prototype. Είναι devkit.
bluesattack Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δέχομαι και εγώ προπαραγγελιες... 30 ευρώ μόνο κράτηση... Στέλνω iban με pm 20 ευρω εδω.Οποιος τα βαλει πριν τα Χmas του 19 (γιατι εχουμε και αναγκες ) δωρο ενα μπρελοκ.Για παραγγελιες ανω του ενος θα δοθει και τιμητικη πλακετα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από bluesattack 1
svartevarg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Εγώ πάντως καθότι κάτοχος Ps4 pro δεν θα τρέξω να το πάρω day1 Θα αφήσω να βγει και η δεύτερη έκδοση της κονσόλας (όπως γίνεται πάντα) που θα έχει διορθώσει κακοτεχνίες και θεματακια και θα τσιμπήσω αυτήν. 😁😉 και καλά θα κάνεις Σκέψου ότι το PS4 Pro βγήκε μετά το PS4 fat, όπως και το ps4 slim. Δεν λέω ότι το ps4 fat είχε θέματα σαν το ps3 fat. Αλλά σίγουρα το slim και το pro έχουν καλύτερη θερμική συμπεριφορά. 3 λεπτά πριν, bluesattack είπε 20 ευρω εδω.Οποιος τα βαλει πριν τα Χmas του 19 (γιατι εχουμε και αναγκες ) δωρο ενα μπρελοκ.Για παραγγελιες ανω του ενος θα δοθει και τιμητικη πλακετα Στην τιμητική πλακέτα θα εικονίζεται ένα «τρίφυλλο πεντάφυλλο»; 1
Hannibal_Lector Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Αντε παίδες μαζικές προπαραγγελίες και του χρόνου ελάτε εδώ να παραπονεθείτε ότι δεν πήρατε ούτε το κουτί, 1 χρόνος προπαραγγελία, τι σκέφτηκε ο θεούλης!
LIGHT1NG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, ben3os είπε Επειδή κατά κόρον οι κυκλοφορίες σε όλα τα προϊόντα είναι μελλοντικές προτείνω να μην μας ξαναδώσουν ημερομηνίες λόγω αμφιβολίας της ύπαρξής μας.... Άλλο να σε δίνει 3-5 μήνες αλλά είπαμε όχι τα επόμενα Χριστούγεννα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα