Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

Έχω αναφέρει και παλιότερα πώς τό καλύτερο είναι να παίρνει κάποιος την κονσόλα περίπου έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της στην αγορά κατά τη γνώμη μου πάντα.. έτσι αν οι πρώτες παρτίδες βγουν προβληνατικες-που συνήθως όλο καί κάτι βγάζουν-να τό έχουν αντιληφθεί όι εταιρείες καί νά έχει διορθωθεί

Αυτο ακριβως. Επειδη πλεον εχει στανταρ στρατηγικη η SONY σε αυτα, προσωπικα αγοραζω την τελευταια εκδοση της κοσολας πριν βγει η εκδοση slim. Δεν ειχα ποτε μου προβλημα με κονσολα, παντα ολα λειτουργουσαν στην εντελεια. 

Δημοσ.

Στις 13/10/2019 στις 12:12 ΜΜ, ekkli είπε

Τελικά είναι Ολλανδός ή Κατωχωρίτης;

Υπάρχει κάποιος μη-Έλληνας που τη λέει Ολλανδία? Εδώ και άπειρα χρόνια μόνο ως Netherlands κατεβαίνουν σε οτιδήποτε διεθνές πχ αθλητισμό, πολιτική, entertainment events τύπου Eurovision κλπ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2019 στις 11:46 ΠΜ, stelios18120 είπε

Εγώ πάντως καθότι κάτοχος Ps4 pro δεν θα τρέξω να το πάρω day1 

Θα αφήσω να βγει και η δεύτερη έκδοση της κονσόλας (όπως γίνεται πάντα) που θα έχει διορθώσει κακοτεχνίες και θεματακια και θα τσιμπήσω αυτήν. 😁😉

Eγω παλι οχι ,θα ειναι ξερο day one ,ανυπομονω για την στιγμη .

Ενταξει η προπαραγγελια απο τωρα ειναι αστειο  δεν το συζηταμε .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Eγω παλι οχι ,θα ειναι ξερο day one ,ανυπομονω για την στιγμη .

Ενταξει η προπαραγγελια απο τωρα ειναι αστειο  δεν το συζηταμε .

Ναι αλλά δεν είναι κρίμα που μετά από λίγο καιρό θα βγει "second edition" βελτιωμνενη;

Και εγω ειμαι πορωμενος ρε Φωτη αλλά κάνε υπομονή 😁😁😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2019 στις 1:46 ΜΜ, Talepwros είπε

Στην Ολλανδία νομίζω ολοι Netherlands τη λενε,

Κακώς.

Low Lands είναι και το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Οικειοποιούνται με το έτσι θέλω τον ορισμό μιας ολόκληρης περιοχής.

Κανονικά εμείς επειδή είναι από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν τη "Μακεδονία",

θα έπρεπε να τους λέμε Βόρειες Κάτω Χώρες 😝

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

Και κλασικά η πρώτη version θα σηκώνει θερμοκρασίες κολλήματα κτλπ όποτε, ρεζουμέ, περιμένω Version 2~3 ας το δοκιμάσουν οι άλλοι πρώτα και μετά το λιώνω κανονικά. :) 

Δημοσ.
Στις 15/10/2019 στις 3:13 ΜΜ, WaveExDare είπε

Και κλασικά η πρώτη version θα σηκώνει θερμοκρασίες κολλήματα κτλπ όποτε, ρεζουμέ, περιμένω Version 2~3 ας το δοκιμάσουν οι άλλοι πρώτα και μετά το λιώνω κανονικά. :) 

αν θέλουν βέβαια και το προσέξουν καμία θερμοκρασία δεν θα σηκώνει 

η αλήθεια είναι ότι η ms με το one x έθεσε ψηλά τον πήχη στα θέματα ποιότητας των κονσολών που παραδοσιακά κόβουν από δω και από κει (και δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς εδώ που τα λέμε), οπότε θα πρέπει και η sony να παρουσιάσει ένα ποιοτικό προϊόν επιτέλους 

στο θέμα της ψύξης πάντως δε νομίζω ότι χρειάζεται και ιδιαίτερη επιστημονική έρευνα, αρκεί να το θέσουν ως υψηλή προτεραίτοτητα  

μέχρι και το switch που είναι tablet έχει αξιόλογη ψύξη 

Δημοσ.
Στις 15/10/2019 στις 3:13 ΜΜ, WaveExDare είπε

Σιγα μην περιμενω και μια 5ετια για να το παρω λολ .

Στα υπολοιπα εχει δικιο ο logistoulis   το xbox one X   εθεσε τον πηχη της ποιοτικης κονσολας  απο θεμα κατασκευης καμμια σχεση με τa PS4 και ειδικοτερα στο θεμα της ψυξης .

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σιγα μην περιμενω και μια 5ετια για να το παρω λολ .

Στα υπολοιπα εχει δικιο ο logistoulis   το xbox one X   εθεσε τον πηχη της ποιοτικης κονσολας  απο θεμα κατασκευης καμμια σχεση με τa PS4 και ειδικοτερα στο θεμα της ψυξης .

Από την στιγμή που το one s παίζει 4K ενώ στο ps4 πρέπει να πάρεις το pro για να παίξει δεν χρειάζεται να σκεφτεί κάτι άλλο κάποιος xd 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...