Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μετά από μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα στο Asus Vivobook X512D προσπαθώ  η MyAsus εφαρμογή ενώ ανοίγει κανονικά κρασάρει αφού επιλέξω γλώσσα και χώρα , μπορείτε να προτείνετε κάποιια λύση , ή έστω μια εναλλακτική του ΜyAsus ;

Δημοσ.

Επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Κατέβασέ τη από την Asus κι εγκατέστησε τη ξανά.

Btw, τι το θες το MyAsus; Είναι άχρηστο, από τις βλακείες που πασάρουν οι κατασκευαστές χωρίς να βοηθούν σε τίποτα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spectaculator είπε

Επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Κατέβασέ τη από την Asus κι εγκατέστησε τη ξανά.

Btw, τι το θες το MyAsus; Είναι άχρηστο, από τις βλακείες που πασάρουν οι κατασκευαστές χωρίς να βοηθούν σε τίποτα.

Το θέλω γιατί δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ότι το MyAsus δηλαδή  να αλλάζει πχ το όριο φόρτισης της μπαταρίας 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Belisarios είπε

Το θέλω γιατί δεν έχω βρει μέχρι τώρα κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ότι το MyAsus δηλαδή  να αλλάζει πχ το όριο φόρτισης της μπαταρίας 

Μα δεν χρειάζεσαι ειδικό λογισμικό γι' αυτό. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται μέσα από τα power options των Windows 10. Το συγκεκριμένο είναι απλά καλλωπισμένο front end γι'αυτές τις λειτουργίες. Απλά σου τρώει πόρους.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Μα δεν χρειάζεσαι ειδικό λογισμικό γι' αυτό. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται μέσα από τα power options των Windows 10. Το συγκεκριμένο είναι απλά καλλωπισμένο front end γι'αυτές τις λειτουργίες. Απλά σου τρώει πόρους.

Δεν έχω βρει κάπου την επιλογή να ορίζω το όριο της μπαταρίας μέχρι 60% όταν το έχω στην φόρτιση και το λειτουργώ όπως επίσης ούτε την επιλογή να αλλάξω τα πλήκτρα f από f1, f2, f3...  σε πλήκτρα για την λειτουργία του laptop 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...