Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mitspetr είπε Σπιτόφιδο είναι. 🐍 Σωστά, και είναι ανήλικο! Πως το κατάλαβες; Από τα σχέδια στο κεφάλι;
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε 🐍 Σωστά, και είναι ανήλικο! Πως το κατάλαβες; Από τα σχέδια στο κεφάλι; Ξέρω από φίδια βασικά. Πολύ περισσότερο από τον νηματοθέτη, αλλά ας μην βγούμε εκτός θέματος. Άστον να νομίζει... .
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Φαντάσου λέει να έχεις φίδι και να πρέπει κάθε τόσο να το τσιπάρεις γιατί αλλάζει δέρμα... 😂 Τα φίδια ΔΕΝ είναι κατοικίδια. Είναι ζώα παρατήρησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν βγαίνουν από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Κάτι αγκαλίτσες και λοιπές προσπάθειες που διαβάσαμε εδώ μέσα, είναι άκυρες εκ των πραγμάτων σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν εντυπώσεις. Και νομίζω ότι με αυτό, δεν χρειάζεται να το ψειρίζουμε άλλο, γιατί τα φίδια δεν κάνουν για κατοικίδια. Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είναι κατοικίδια. 1
lactate Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να κρατήσεις ένα ζώο αιχμάλωτο σε έναν περιορισμένο χώρο και να το λες "ζώο παρατήρησης". Είναι ένα ζώο που σιχαμένο ή μη, η φύση του είναι να είναι έξω όχι να κάνει το έκθεμα. Ομοίως με τα καναρίνια και όλα τα πετούμενα που τα βάζουν σε κλουβιά. Οι γάτες και οι σκύλοι από την άλλη μια χαρά περνάνε μέσα στο σπίτι και ξεπορτίζουν κιόλας. Βάλτε ένα βίντεο στο youtube, βάλτε το ανακόντα της jlo screensaver. Αλλά γιατί να χεις κάτι κλεισμένο σε ένα "κλουβί";
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και τα ψάρια επίσης ζώα παρατήρησης είναι και όχι κατοικίδια. Το δε ενυδρείο είναι σχεδόν άθλημα, όπως προανέφερα. Αλλά αυτά για εκείνους που ξέρουν και όχι για εκείνους που τα έχουν κάνει μια ωραία σούπα (ψαρόσουπα; ) μέσα στο μπερδεμένο τους μυαλό που βρίθει από ανακριβείς πληροφορίες. Η αποψάρα των "έμπειρων" καλά κρατεί πάντως. Συνεχίζουν βέβαια να μην ξέρουν από που ξημερώνει ο ήλιος... Για να δούμε τελικά, με τις αγκαλίτσες στα φίδια πως θα την παλέψετε άραγε; Εδώ μας είπαν ότι μπορούν να το εκπαιδεύσουν λέει το φίδι. Και μετά πως να μην τους πάρεις στο ψιλό; Γελάνε και οι βασιλικές κόμπρες στην Ινδία... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Θα συμφωνήσω ειδικά σε αυτό που είπες περί εγκατάλειψης σε λίμνες - πάρκα - ποτάμια ειδικά για χελώνες νερού (κόκκινα μάγουλα) σαν αυτή που μου χάρισαν από το pet-shop αλλιώς θα κατέληγε στην λίμνη στο Ζάππειο (έτσι είπαν) αν δεν την ξεφορτωνόντουσαν "δωρεάν" καθώς είναι απαγορευμένο είδος και δεν μπορούν να την πουλήσουν έτσι κατέληξε στα χέρια μου η χελώνα με τα κόκκινα μάγουλα η οποία θέλει τεράστια φροντίδα και περιποίηση τόσο σε θέματα υγείας και καθαριότητας αλλά και διατροφής και να σκεφτείτε ακόμα διαβάζω για αυτήν το πως θα τις προσφέρω το καλύτερο περιβάλλον για να ζήσει τα όσα χρόνια ζει.
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μια ερώτηση στα γρήγορα. Ποια από τις δυο να αμολήσω στην πισίνα;
Itsme.pit Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Whargoul είπε Εάν δεις Χήνα να επιτίθεται, θα αλλάξεις γνώμη και θα αρχίσεις να κοιμάσαι αγκαλιά με τα φίδια Έχω χήνα για φύλακα αντί για σκύλο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις