mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε φιλε επειδη εχω και σκυλο αυτο με την βολτα αστο.με λουρι το πας και σιγα σιγα θα τους βαζουμε και φιμουτρω με τοσες φολες.τε σπα τοσα ξερεις τοσα λες και εξυπναδες δεν συνεχιζω καλημερα Φιλόζωος σημαίνει ευθύνη και έλεγχο για το ζώο να έχει καλή ζωή και να μην είναι επικίνδυνο. Με τον Βοα πως ακριβώς θα το καταφέρεις αυτό; Τον βγάζεις ας πούμε στο δρόμο για να κυνηγήσει ποντίκια στους υπονόμους; 1 λεπτό πριν, ManosMax είπε Ναι εχω καταλαβει. Εσυ που τα λες αυτα εχεις πιασει ποτε φιδι στα χερια σου ή αυτα τα πραγματα που λες ειναι απο αυτα που εχεις ακουσει για τα φιδια. Τίποτε δεν έχεις καταλάβει. Απλά θες το φίδι για να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους. Το βλέπεις σαν extension των επιδιώξεών σου. Το θύμα βασικά είναι το φίδι που κατά τα άλλα άνοιξες θέμα να μας πεις πόσο λάθος είναι οι υπόλοιποι που δεν τα αγαπάνε... 😁 1 1
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Φιλόζωος σημαίνει ευθύνη και έλεγχο για το ζώο να έχει καλή ζωή και να μην είναι επικίνδυνο. Με τον Βοα πως ακριβώς θα το καταφέρεις αυτό; Τον βγάζεις ας πούμε στο δρόμο για να κυνηγήσει ποντίκια στους υπονόμους; Επειδη δεν εχεις ιδεα τι πετας, με το να τον κρατας σχεδον καθε μερα μαθαινει και δεν ειναι επιθετικος. Εχει καλη ζωη γιατι δεν κινδυνευει απο τιποτα και τα εχει ολα "στο χερι"¨. Και ποντικια απο τους υπονμομους δεν κανει να τρωει.
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ManosMax είπε Επειδη δεν εχεις ιδεα τι πετας, με το να τον κρατας σχεδον καθε μερα μαθαινει και δεν ειναι επιθετικος. Εχει καλη ζωη γιατι δεν κινδυνευει απο τιποτα και τα εχει ολα "στο χερι"¨. Και ποντικια απο τους υπονμομους δεν κανει να τρωει. Ναι μαθαίνει κι όλας να μην έχει ένστικτο. Το ψυχρόαιμο που δεν είναι καν θηλαστικό. Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα...
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Ναι μαθαίνει κι όλας να μην έχει ένστικτο. Το ψυχρόαιμο που δεν είναι καν θηλαστικό. Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα... Επαναλαμβανω εχεις εσυ καμια εμπειρια να μπορεις να μιλησεις ή οτι λες τα βγαζεις απο να μην πω που. Εχεις δει εστω και ενα ατομο εδω περα να λεει ενω εχει φιδι οτι ειναι κακα ή επιθετικα και λοιπα. Μιλανε οσοι δεν εχουν εμπειρια εγω εχω 0.1 εμπειρια και τα λατρευω. Πηγαινε σε ενα petshop κρατα λιγο ενα φιδι και μετα πες μου αν ειναι επιθετικα η απλα σαν ενα μακαρονι που κουνιεται.
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ManosMax είπε Επαναλαμβανω εχεις εσυ καμια εμπειρια να μπορεις να μιλησεις ή οτι λες τα βγαζεις απο να μην πω που. Εχεις δει εστω και ενα ατομο εδω περα να λεει ενω εχει φιδι οτι ειναι κακα ή επιθετικα και λοιπα. Μιλανε οσοι δεν εχουν εμπειρια εγω εχω 0.1 εμπειρια και τα λατρευω. Πηγαινε σε ενα petshop κρατα λιγο ενα φιδι και μετα πες μου αν ειναι επιθετικα η απλα σαν ενα μακαρονι που κουνιεται. Βεβαίως και έχω εμπειρία. Στο εξοχικό οι γάτες μόλις δουν φίδι, το σκοτώνουν. Το φίδι προσπαθεί να δαγκώσει τη γάτα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Επιθετικότητα παλαβή σου λέω. Για πες τώρα... Προτρέχεις και δεν γνωρίζεις και πολλά καθώς φαίνεται. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, mitspetr είπε Βεβαίως και έχω εμπειρία. Στο εξοχικό οι γάτες μόλις δουν φίδι, το σκοτώνουν. Το φίδι προσπαθεί να δαγκώσει τη γάτα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Επιθετικότητα παλαβή σου λέω. Για πες τώρα... Προτρέχεις και δεν γνωρίζεις και πολλά καθώς φαίνεται. Ενοω εμπειρια με ζωντανα φιδια οχι αυτα που σκωτονουν οι γατες σου στην φυση. Να εχεις παει σε ενα σπιτι φιλου σου πχ που να εεχει φιδι και να το εχεις κρατησει λιγο
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό το άκακο φιδάκι το έσωσα φέτος από την δόλια γατούλα... https://ibb.co/y51cvZL Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Επισκέπτης
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ManosMax είπε Ενοω εμπειρια με ζωντανα φιδια οχι αυτα που σκωτονουν οι γατες σου στην φυση. Να εχεις παει σε ενα σπιτι φιλου σου πχ που να εεχει φιδι και να το εχεις κρατησει λιγο Ζωντανό είναι και το φίδι πριν το σκοτώσουν οι γάτες, που είναι και αυτές ασύμβατες με το φίδι όπως όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Αν συνεχίσεις έτσι σε πάω και στοίχημα ότι θα προσπαθήσεις να περιορίσεις την επιχειρηματολογία σου σε σημείο που θα δοθεί αυτόματα η απάντηση στον τίτλο του νήματος που σου θυμίζω, εσύ άνοιξες... 😉
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Ζωντανό είναι και το φίδι πριν το σκοτώσουν οι γάτες, που είναι και αυτές ασύμβατες με το φίδι όπως όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Αν συνεχίσεις έτσι σε πάω και στοίχημα ότι θα προσπαθήσεις να περιορίσεις την επιχειρηματολογία σου σε σημείο που θα δοθεί αυτόματα η απάντηση στον τίτλο του νήματος που σου θυμίζω, εσύ άνοιξες... 😉 κοιτα τι εγραψε καποιος πριν απο σενα 2 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Αυτό το άκακο φιδάκι το έσωσα φέτος από την δόλια γατούλα... Τι ειδος φιδιου ειναι?
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ManosMax είπε κοιτα τι εγραψε καποιος πριν απο σενα Τι ειδος φιδιου ειναι? Σπιτόφιδο είναι. Παρακάτω. Σε ρώτησα κάτι, δεν απαντάς. Άσε τι γράφει κάποιος πριν ή μετά από μένα. Ακόμα κι αυτό απόδειξη είναι γιατί δεν πρέπει να έχεις φίδι στο σπίτι. Κακό και για το ίδιο το φίδι είναι.
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Σπιτόφιδο είναι. Παρακάτω. Σε ρώτησα κάτι, δεν απαντάς. Άσε τι γράφει κάποιος πριν ή μετά από μένα. Ακόμα κι αυτό απόδειξη είναι γιατί δεν πρέπει να έχεις φίδι στο σπίτι. Κακό και για το ίδιο το φίδι είναι. Δεν με ρωτησες κατι απλα επειδη εσυ δεν γουσταρεις τα φιδια λες οτι ολλοι οι ανθρωποι δεν ειναιο συμβατοι με τα φιδια.
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ManosMax είπε Δεν με ρωτησες κατι απλα επειδη εσυ δεν γουσταρεις τα φιδια λες οτι ολλοι οι ανθρωποι δεν ειναιο συμβατοι με τα φιδια. Σε ρώτησα πολλές φορές και απάντηση δεν πήρα. Περιμένω να μου πεις με ποιο τρόπο είναι συμβατό το φίδι μέσα στο σπίτι με άλλα θηλαστικά συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Απάντηση δεν πήρα ακόμη. Περιμένω... 1
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Σε ρώτησα πολλές φορές και απάντηση δεν πήρα. Περιμένω να μου πεις με ποιο τρόπο είναι συμβατό το φίδι μέσα στο σπίτι με άλλα θηλαστικά συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Απάντηση δεν πήρα ακόμη. Περιμένω... Δεν σου ειπα ποσοι ανθρωπο εχουν γατες χελωνες φιδια χαμστερ ολα στο διο σπιτι.
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ManosMax είπε Δεν σου ειπα ποσοι ανθρωπο εχουν γατες χελωνες φιδια χαμστερ ολα στο διο σπιτι. Όχι δεν μου είπες. Πες έναν αριθμό συγκεκριμένο. Πόσοι άνθρωποι έχουν φίδια;
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Όχι δεν μου είπες. Πες έναν αριθμό συγκεκριμένο. Πόσοι άνθρωποι έχουν φίδια; Χιλιαδες φαντασου το petshop που το πειρα φερνει δεκαδες φιδια την βδομαδα και ξεπουλανε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις