Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, ManosMax said:

Εσυ θα το φοβηθεις εγω αν δω οτι δεν ειναι οχια δεν θα το φοβηθω. Σαν κι εμενα ειναι πολλοι ανθρωποι. Αρα εχουν αλλαξει οι καιροι εσυ εισαι πισω.

Καλα δες εσυ οχια και πηγαινε να την χαιδεψεις..

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

τα φιδια δεν κανουν για κατοικιδια....δεν ειναι σαν τα σκυλια και τις γατες.
εχουν ειδικες αναγκες 
υποφερουν στην αιχμαλωσια και κοντα στο 75%  πεθαινουν στον πρωτο χρονο σαν κατοικιδια  
θελουν πολυ διαφορετικο κλιμα και συνθηκες  απο αυτο που μπορει να τους προσφερει ενα σπιτι ( η μια βιτρινα)
γενικα το να εχεις τετοιου ειδους ζωα για κατοικιδια τους κανεις περισσότερο κακο παρα καλο και υποστηρίζεις ενα ειδος εμποριου που ειναι κακο για τα ζωα 

https://www.peta.org/living/animal-companions/snakes-never-pets/

φιλε εχω ενα βοα 6 χρονια και 2 μετρα ζωη να εχει.μια χαρα ζουνε σε αιχμαλωσεια και νομιζω τα μεγαλυτερα ερπετα ειναι αυτα σε αιχμαλωσεια οπως λες.ολα τα ζωα σε αιχμαλωσεια ταλαιπωρουνται ακομα και ο σκυλος που ειναι ολοι μερα ξαπλα και βαριεται.οποτε οι δεν παιρνουμε τπτ η απλα δεν τα ξεχωριζουμε αυτα κανουν αυτα οχι

• Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManosMax είπε

Εσυ θα το φοβηθεις εγω αν δω οτι δεν ειναι οχια δεν θα το φοβηθω. Σαν κι εμενα ειναι πολλοι ανθρωποι. Αρα εχουν αλλαξει οι καιροι εσυ εισαι πισω.

Αν ειναι το δικο μου φιδι θα σκασω στα γελια.

Άρα το μαρτυράς μόνος σου ότι δεν θα αισθανθείς καλά αν δεν ξέρεις για ποιο φίδι πρόκειται.

Όπως κατάλαβες, είστε φυσικοί εχθροί με τα φίδια. Γι' αυτό και δεν θα μπορέσεις ποτέ να αισθανθείς όχι σιγουριά μόνο, αλλά από την τρομάρα θα σε κόψει κρύος ιδρώς.

Δε μου λες, μια και πιάσαμε τα ερπετά. Για κατοικίδιο αλιγάτορα τι σκέφτεσαι;

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giwfys είπε

Καλα δες εσυ οχια και πηγαινε να την χαιδεψεις..

Αμα δεν ειναι οχια δεν θα το φοβηθω γιατι να φοβηθω κατι που δεν μπορει να με βλαψει εσυ θα φοβοσουν ενα βατραχι!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrisg77 είπε

φιλε εχω ενα βοα 6 χρονια και 2 μετρα ζωη να εχει.μια χαρα ζουνε σε αιχμαλωσεια και νομιζω τα μεγαλυτερα ερπετα ειναι αυτα σε αιχμαλωσεια οπως λες.ολα τα ζωα σε αιχμαλωσεια ταλαιπωρουνται ακομα και ο σκυλος που ειναι ολοι μερα ξαπλα και βαριεται.οποτε οι δεν παιρνουμε τπτ η απλα δεν τα ξεχωριζουμε αυτα κανουν αυτα οχι

Τον σκύλο τον βγάζεις βόλτα και ξεσκάει ως γνωστόν και δεν υποφέρει.

Τον βόα όταν επιστρέφεις από τη βόλτα στο πάρκο τον βλέπεις να είναι χαρούμενος;

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mitspetr είπε

Άρα το μαρτυράς μόνος σου ότι δεν θα αισθανθείς καλά αν δεν ξέρεις για ποιο φίδι πρόκειται.

Όπως κατάλαβες, είστε φυσικοί εχθροί με τα φίδια. Γι' αυτό και δεν θα μπορέσεις ποτέ να αισθανθείς όχι σιγουριά μόνο, αλλά από την τρομάρα θα σε κόψει κρύος ιδρώς.

Δε μου λες, μια και πιάσαμε τα ερπετά. Για κατοικίδιο αλιγάτορα τι σκέφτεσαι;

Δεν εχω πισινα για αληγατορα αλλιως ναι. Επισης η οχια μπορει να σε σκοτωσει αυτην την φοβαμαι τα αλλα φιδια που δεν μπορουν να σε σκωτοσουν γιατι να τα φοβαμαι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ManosMax είπε

Αμα δεν ειναι οχια δεν θα το φοβηθω γιατι να φοβηθω κατι που δεν μπορει να με βλαψει εσυ θα φοβοσουν ενα βατραχι!!!

Τι άμα δεν είναι οχιά; Φίδι κάτω από τα σκεπάσματα σου λέω και μου λες ότι θα σκάσεις στα γέλια. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει πιστευτό από κανένα έτσι;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε

Ευχαριστω επιτελους και καποιος που καταλαβαινει. Πειραζει να σου στειλω ενα pm μετα να σε ρωτησω κατι σχετικα με βοες γιατι ειμαι λιγο καινουριος περι αυτων.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mitspetr είπε

Τον σκύλο τον βγάζεις βόλτα και ξεσκάει ως γνωστόν και δεν υποφέρει.

Τον βόα όταν επιστρέφεις από τη βόλτα στο πάρκο τον βλέπεις να είναι χαρούμενος;

φιλε επειδη εχω και σκυλο αυτο με την βολτα αστο.με λουρι το πας και σιγα σιγα θα τους βαζουμε και φιμουτρω με τοσες φολες.τε σπα τοσα ξερεις τοσα λες και εξυπναδες δεν συνεχιζω καλημερα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mitspetr είπε

Τι άμα δεν είναι οχιά; Φίδι κάτω από τα σκεπάσματα σου λέω και μου λες ότι θα σκάσεις στα γέλια. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει πιστευτό από κανένα έτσι;

Οκ αν μπορει κατι να με βλαψει θα φοβηθω αν δεν μπορει δεν θα φοβηθω ειτε ειναι φιδι ειτε ειναι μελλισα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ManosMax είπε

Ευχαριστω επιτελους και καποιος που καταλαβαινει. Πειραζει να σου στειλω ενα pm μετα να σε ρωτησω κατι σχετικα με βοες γιατι ειμαι λιγο καινουριος περι αυτων.

στειλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ManosMax είπε

Δεν εχω πισινα για αληγατορα αλλιως ναι. Επισης η οχια μπορει να σε σκοτωσει αυτην την φοβαμαι τα αλλα φιδια που δεν μπορουν να σε σκωτοσουν γιατι να τα φοβαμαι.

Ενώ ας πούμε τον βόα δεν τον φοβάσαι που από την πολλή αγάπη που σου έχει μπορεί και να σε στραγγαλίσει το βράδυ που θα μπει κάτω από τα σκεπάσματα;

Έχεις καταλάβει για τι πράμα μιλάμε με τα ψυχρόαιμα;

Επεξ/σία από mitspetr
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ManosMax είπε

Γιατι τα φιδια ειναι τοσο παρεξηγημενα ζωα???

Περα του εμφυτου φοβου που ηδη αναφερθηκε υπαρχει και ο φοβος για το ...διαβασμα και την υπευθυνοτητα .Απο μια αποψη το λες και γνωθι σαυτον  :D

Γιατι ενταξει, αν σου φυγει ο σκυλος η τον αμολυσεις εσυ λες στους γειτονες  , σαν ...υπευθυνος ιδιοκτητης '' ελα μωρε δεν δαγκωνει , σιγα '' , αν σου φυγει ο βοας ? :D

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mitspetr είπε

Ενώ ας πούμε τον βόα δεν τον φοβάσαι που από την πολλή αγάπη που σου έχει μπορεί και να σε στραγγαλίσει το βράδυ που θα μπει κάτω από τα σκεπάσματα;

Έχεις καταλάβει για τι πράμα μιλάμε με τα ψυχρόαιμα;

Ναι εχω καταλαβει. Εσυ που τα λες αυτα εχεις πιασει ποτε φιδι στα χερια σου ή αυτα τα πραγματα που λες ειναι απο αυτα που εχεις ακουσει για τα φιδια.

2 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Περα του εμφυτου φοβου που ηδη αναφερθηκε υπαρχει και ο φοβος για το ...διαβασμα και την υπευθυνοτητα .Απο μια αποψη το λες και γνωθι σαυτον  :D

Γιατι ενταξει, αν σου φυγει ο σκυλος η τον αμολυσεις εσυ λες στους γειτονες  , σαν ...υπευθυνος ιδιοκτητης '' ελα μωρε δεν δαγκωνει , σιγα '' , αν σου φυγει ο βοας ? :D

Δεν δαγκωνει ουτε αυτος. Και να δαγκωσει επειδη με εχει δακγωσει φιδι 3 φορες μεγαλυτερο απο τον βοα που εχω τωρα, θα προιμουσα να με δαγκωσει 20 φορες φιδι απο το να πεσω με το ποδηλατο να φαω τα μουτρα μου. Για να καταλαβεις γιατι δεν πρεπει να τα φοβομαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...