Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mitspetr είπε

Γάτα εκπαιδευμένη να μην πιάνει πουλιά έγραψες.

Γενικά γάτα εκπαιδευμένη είναι ανέκδοτο.

Τα πουλιά πως προέκυψαν στην κουβέντα; Εγώ ούτε καν έχω κατοικίδια πουλιά. Πάλι whataboutism... .

Οκ δεν υπαρχουν σκυλια που μπορουν να ζουν μαζι με γατες???Δεν υπαρχουν σκυλια σαν το δικο μου που σκωτονουν οποια γατα βρουν???? Δεν υπαρχουν γατες που μπορει να ζησουν με σκυλια???

Ε λοιπον υπαρχουν γατες που μπορουν να ζησουν με φιδια γιατι αυτο σου φαινεται τοσο περιεργο και επισης οκ πες αν εχεις γατα μην παρεις φιδι αλλα εγω πχ η ο καθε ανθρωπος χωρις γατα γιατι ολοι νομιζουν οτι του σαλευσε αμα παρει φιδι.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bluesattack είπε

Οταν μεγαλωσει ο βοας τι γινεται ? .Που θα τον βαλει καποιος ? :D

Υπαρχουν ειδικα κλουβια φτιαγμενα για ερπετα μεχρι και 8 μετρα. Τα 2 θα μας πεδευσουν?😉

Μόλις τώρα, g_alkis είπε

Τρολοφιδεμπορας σας γλενταει

Αμα θες σου στελνω και εικονα εχω οντως φιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ManosMax είπε

Οκ δεν υπαρχουν σκυλια που μπορουν να ζουν μαζι με γατες???Δεν υπαρχουν σκυλια σαν το δικο μου που σκωτονουν οποια γατα βρουν???? Δεν υπαρχουν γατες που μπορει να ζησουν με σκυλια???

Ε λοιπον υπαρχουν γατες που μπορουν να ζησουν με φιδια γιατι αυτο σου φαινεται τοσο περιεργο και επισης οκ πες αν εχεις γατα μην παρεις φιδι αλλα εγω πχ η ο καθε ανθρωπος χωρις γατα γιατι ολοι νομιζουν οτι του σαλευσε αμα παρει φιδι.

Στο έγραψα και πριν.

Προσπαθείς να αισθανθείς ξεχωριστός φιλόζωος και ως εκ τούτου διαλέγεις το κατοικίδιο βάσει της επιδίωξης αυτής. Είναι λάθος. Βασικά δεν είσαι φιλόζωος. Οι προτεραιότητές σου είναι άλλες.

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.

αν μια μερα πας στο κλουβι και λειπει ,τι θα κανεις????

η το εχεις στο καναπε οταν μεγαλωσει και σου κανει κανα κεφαλοκλειδωμα , ετσι για να τεσταρει ,τι θα κανεις??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ManosMax είπε

Αμα θες σου στελνω και εικονα εχω οντως φιδι.

Κι εγω εχω. Αν σε ελεγαν Μανια θα σου εστελνα.

Δημοσ.

Να αλλα τα ειδικα κλουβια προσφερουν τις καταλληλες συνθηκες θερμοκρασιας και υγρασια ?.Και αν ναι με τι κοστος ? Οσο ενα εξοχικο ? :D

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, DrLo είπε

Έτσι όπως το θέτεις, ναι τα ψάρια είναι ίσως ακόμα πιο ηλίθιο από τα φιδια.

Κατά τα άλλα το "σιχαίνεσαι το σπανακόριζο άρα σου αρέσουν μόνο τα μακαρόνι και οι πατάτες" δε το καταλαβαίνω αλλά anyway. 

Διαφώνα, δε προσπαθεί κανείς να σε πείσει.

ΥΓ:

Για τα κατοικίδια δεν είναι μοναδικό κριτήριο αν σς ξυπνάνε ή όχι. όπως σου είπα και ένα "pet rock" δε σε ξυπνάει. Για κάποιους ακριβώς αυτή η αλληλεπίδραση (μέσα στο οποίο είναι και το ξύνημα) είναι το όλο νόημα του να έχεις κατοικίδιο. Όχι τι είναι απαραίτητα πιο βολικο. Και τα μωρά σε ξυπνάνε αλλά για ένα περίεργο λόγο η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων προτιμουν να έχουν μωρά/παιδιά παρά φίδια.

Μα εχω σκυλο για να μου προσφερει αγαπη και λοιπα. Εγω λεω οτι τα φιδια ειναι αλλο ειδος κατοικιδιου οχι σαν το σκυλο και στο να γ@μαν εμφανισιακα κανουν καλη δουλεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, ManosMax said:

Τι κι αν σου πω οτι στα @@ τι λενε οι αλλοι και εγω απλα το εχω για να του προσφερω ανωτερη φροντιδα απο οτι θα ειχε στην φυση και γιατι γουσταρω να το κοιταξω. 

Kαλα αυτο εννοειται εσενα τι σε νοιαζει?

Απλα σου λεω τι γνωμη μου. Κατι δεν παει καλα

Επεξ/σία από giwfys
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Στο έγραψα και πριν.

Προσπαθείς να αισθανθείς ξεχωριστός φιλόζωος και ως εκ τούτου διαλέγεις το κατοικίδιο βάσει της επιδίωξης αυτής. Είναι λάθος. Βασικά δεν είσαι φιλόζωος. Οι προτεραιότητές σου είναι άλλες.

Οχι εγω ηθελα πουλι να παρω απλα δεν εχω χρονο και διαθεση να φροντιζω ενα κατοικιδιο που να θελει οσο φροντιδα και ο σκυλος μου.

1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Να αλλα τα ειδικα κλουβια προσφερουν τις καταλληλες συνθηκες θερμοκρασιας και υγρασια ?.Και αν ναι με τι κοστος ? Οσο ενα εξοχικο ? :D

Ναι τα προσφερουν γιατι ειναι σχεδιασμενα και τετοια κλουβια δεν ειναι οσο ενα εξοχικο. Το πολυ 200 ευρω και αν το φτιαξεις μονος σου αμα ξες να χρησημοποιης εργαλεια κατω απο 100.

4 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αν μια μερα πας στο κλουβι και λειπει ,τι θα κανεις????

η το εχεις στο καναπε οταν μεγαλωσει και σου κανει κανα κεφαλοκλειδωμα , ετσι για να τεσταρει ,τι θα κανεις??

Το συγκεκριμενο φιδι δεν εχει την δυναμη να πνηξει ενα ατομο του μεγεθους μου αμα ημουν 5 χρονο ή αμα ειχα anaconda αλλαζουν τα πραγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ManosMax είπε

Οχι εγω ηθελα πουλι να παρω απλα δεν εχω χρονο και διαθεση να φροντιζω ενα κατοικιδιο που να θελει οσο φροντιδα και ο σκυλος μου.

Πάρε γάτα που τα κάνει σχεδόν όλα μόνη της.

Επιλογές υπάρχουν. Το φίδι υποφέρει μέσα στο σπίτι. Η γάτα όχι.

Και τέλος γιατί στρεσάρεις τη φύση; Είμαστε φυσικοί εχθροί με τα φίδια είτε το θέλουμε είτε όχι. Με τη γάτα και το σκύλο όχι.

Επεξ/σία από mitspetr
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mitspetr είπε

Και τέλος γιατί στρεσάρεις τη φύση; Είμαστε φυσικοί εχθροί με τα φίδια είτε το θέλουμε είτε όχι. Με τη γάτα και το σκύλο όχι.

Γιαιτι ειμαστε φυσικοι εχθροι αλλο ειναι το θεμα. Απλα οπως εγραψε και ενας πριν, ειναι στο dna μας να φοβομαστε τα φιδια γιατι παλια μας σκοτωναν. Τωρα ομως εχουν αλλαξει οι καιροι.

7 λεπτά πριν, giwfys είπε

Kαλα αυτο εννοειται εσενα τι σε νοιαζει?

Απλα σου λεω τι γνωμη μου. Κατι δεν παει καλα

Απλα λεω οτι το συχαινομαι οταν καποιος κανει κατι και επειδη δεν το κανουν ολοι οι αλλοι θεωρειται αυτοματα περιεργος. Αμα ερχοσουν και το επιανες και εσυ θα αλλαζε η γνωμη σου και πιστεψε με θα το επερνες με αλλο ματι.

4 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Τα φιδια τα εκτρεφουν για πωληση δεν τα παιρνουν απο την φυση. Οποτε ουτε αυτην την πειραζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ManosMax είπε

Γιαιτι ειμαστε φυσικοι εχθροι αλλο ειναι το θεμα. Απλα οπως εγραψε και ενας πριν, ειναι στο dna μας να φοβομαστε τα φιδια γιατι παλια μας σκοτωναν. Τωρα ομως εχουν αλλαξει οι καιροι.

Ποιοι καιροί αλλάξανε; Άμα δεις φίδι μπροστά σου έξω θα πεταχτείς από το φόβο. Άμα δεις γάτα όμως όχι.

Αλλάξανε οι καιροί, το DNA δεν άλλαξε όμως. Τι να κάνουμε τώρα; Να λέμε ότι δεν είναι έτσι αλλά είναι αλλιώς γιατί έτσι βολεύει το αφήγημα; Δυστυχώς όπως σου έγραψα και πριν οι επιδιώξεις σου είναι άλλες. Πάντως όχι φιλοζωικές. Αυτό είναι το προπέτασμα που διαλέγεις για να δικαιολογήσεις το φίδι ως κατοικίδιο.

Ε, τι να κάνουμε, δεν κάνει για κατοικίδιο.

Δε μου λες, το βράδυ κάτω από τα σκεπάσματα αν χωθεί ένα φίδι πως θα αισθανθείς;

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mitspetr είπε

Ποιοι καιροί αλλάξανε; Άμα δεις φίδι μπροστά σου έξω θα πεταχτείς από το φόβο. Άμα δεις γάτα όμως όχι.

Αλλάξανε οι καιροί, το DNA δεν άλλαξε όμως. Τι να κάνουμε τώρα; Να λέμε ότι δεν είναι έτσι αλλά είναι αλλιώς γιατί έτσι βολεύει το αφήγημα; Δυστυχώς όπως σου έγραψα και πριν οι επιδιώξεις σου είναι άλλες. Πάντως όχι φιλοζωικές. Αυτό είναι το προπέτασμα που διαλέγεις για να δικαιολογήσεις το φίδι ως κατοικίδιο.

Εσυ θα το φοβηθεις εγω αν δω οτι δεν ειναι οχια δεν θα το φοβηθω. Σαν κι εμενα ειναι πολλοι ανθρωποι. Αρα εχουν αλλαξει οι καιροι εσυ εισαι πισω.

2 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Δε μου λες, το βράδυ κάτω από τα σκεπάσματα αν χωθεί ένα φίδι πως θα αισθανθείς;

Αν ειναι το δικο μου φιδι θα σκασω στα γελια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...