ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ikorolis είπε αν και γνωρίζω ότι δεν κάνει να ζουν σε καθεστώς υπό αιχμαλωσίας αντί για φίδι θα προτιμούσα να έχω στο σπίτι μια αρκούδα ή ένα λύκο ή έναν πάνθηρα ή μια τίγρη βέβαια αντί όλων αυτών έχω φορτωθεί μια χελώνα νερού η οποία μια χαρά μεγαλώνει και σε λίγο θα θέλει πισίνα αντί για ενυδρείο (έχει ήδη το μεγαλύτερο μέγεθος) και ένα πουλί (διασταύρωση καναρινιού - φλώρου) που το καλοκαίρι θες παυσίπονα.. παλιότερα είχαν περάσει από τα χέρια μου αρκετά σκυλιά αλλά όλα πέθαναν από γεράματα σε ηλικία από 17-18 έως 19 χρονών και επειδή δένεσαι μαζί σου καθώς είναι ζώα που έχουν ψυχή δεν μπορώ να ασχοληθώ ξανά είναι πολύ ψυχοφθόρο και δεν έχω αντοχές καλα και εγω αλλα δεν εχω κατι στρεμματα για αρκουδες και λοιπα και ουτε φαρμες για να τα ταιζω. Και εγω δεν μπορω να σκεφτω τι θα κανω οταν μεγαλωσει το σκυλακι μου. Επισης ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις κιαλλους φιλοζωους. 5 λεπτά πριν, mitspetr είπε Εγώ δεν μπορώ να έχω φίδι για κατοικίδιο, γιατί πολύ απλά έχω άλλα κατοικίδια που είναι ασύμβατα με το φίδι. Είναι προφανές ότι αν κάποιος έχει γάτα, δεν γίνεται να έχει και φίδι και είναι επίσης προφανές ότι αν κάποιος έχει για κατοικίδιο hamster, δεν μπορεί να έχει κανένα από τα προηγούμενα. Επίσης τα ερπετά είναι φυσικοί φορείς σαλμονέλας, οπότε τρώνε άκυρο και μόνο γι' αυτό ως κατοικίδια. Σε ότι αφορά τα ψάρια, κάνετε λάθος, ειδικά για όσους έχουν ενυδρείο. Πρόκειται για... σχεδόν άθλημα... . Υπαρχουν πολλοι που να εχουν εχουν και τα 3 ειτε το πιστευεις ειτε οχι ολα σε κλουβι ομως κανενα ελευθερο εκτος απο την γατα. Επισης ολοι οι γιατροι, γιατι κι εμενα ηταν ανγωμενη για την σαλμονελα η μαμα μου, λενε οτι αμα πλενεις τα χερια σου η στην δικια μου περιπτωση την φατσα σου γιατι εκει καθετε το φιδι σαν μουστακι😂 ειναι πολυ δυσκολο να κολλισεις εκτος αν εχεις πολυ μικρα παιδια (βρεφη) ή πολυ ηλικιωμενους. Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να το κολλισεις απο το κοτοπουλο που τρως οταν το καθαριζεις. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από ManosMax
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, mitspetr είπε Εγώ δεν μπορώ να έχω φίδι για κατοικίδιο, γιατί πολύ απλά έχω άλλα κατοικίδια που είναι ασύμβατα με το φίδι. Είναι προφανές ότι αν κάποιος έχει γάτα, δεν γίνεται να έχει και φίδι και είναι επίσης προφανές ότι αν κάποιος έχει για κατοικίδιο hamster, δεν μπορεί να έχει κανένα από τα προηγούμενα. Επίσης τα ερπετά είναι φυσικοί φορείς σαλμονέλας, οπότε τρώνε άκυρο και μόνο γι' αυτό ως κατοικίδια. Σε ότι αφορά τα ψάρια, κάνετε λάθος, ειδικά για όσους έχουν ενυδρείο. Πρόκειται για... σχεδόν άθλημα... . για τα φίδια θα συμφωνήσω για σαύρα να πω την αλήθεια δεν το έχω σκεφτεί σκύλο ή γάτα (δεν μπορώ πλέον) για τα ψάρια θα συμφωνήσω έχω αρκετούς φίλους που ασχολούνται για την χελώνα (νερού) είναι αυτή που έχει κόκκινα μάγουλα (για όσους το ψάξουν) που μου είπαν κάποιοι ότι είναι φυσικός φορέας αρρώστιας αυτό συμβαίνει αν δεν τηρείς τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας εγώ την συγκεκριμένη αν και αρσενικό έχει μάθει στο όνομα "σούπα" αυτόματα καθαρίζεται το νερό της/αναπληρώνεται , καθαρίζω φίλτρα και λοιπό εξοπλισμό προσθέτω κάτι υγρά που είναι απαραίτητα και περνάει μια χαρά...τώρα που μεγαλώνει την βγάζω από το ενυδρείο και κόβει βόλτες στο σπίτι και βρίσκει χώρο να κοιμηθεί...όταν πεινάσει κάνει φασαρία να την βάλω μέσα στο ενυδρείο και περιμένει να την ταΐσω τρώει αποξηραμένες γαρίδες (από το petshop της περιοχής)
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, ManosMax είπε Υπαρχουν πολλοι που να εχουν εχουν και τα 3 ειτε το πιστευεις ειτε οχι ολα σε κλουβι ομως κανενα ελευθερο εκτος απο την γατα. Επισης ολοι οι γιατροι, γιατι κι εμενα ηταν ανγωμενη για την σαλμονελα η μαμα μου, λενε οτι αμα πλενεις τα χερια σου η στην δικια μου περιπτωση την φατσα σου γιατι εκει καθετε το φιδι σαν μουστακι😂 ειναι πολυ δυσκολο να κολλισεις εκτος αν εχεις πολυ μικρα παιδια (βρεφη) ή πολυ ηλικιωμενους. Πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να το καλλισεις απο το κοτοπουλο που τρως οταν το καθαριζεις. Λυπάμαι διαφωνώ. Φροντίζω να μαγειρεύω πολύ καλά το κοτόπουλο επομένως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κίνδυνο σαλμονέλας. Αντιθέτως δεν σκοπεύω να μαγειρέψω κανένα φίδι και ούτε πρόκειται να το εντάξω στο μενού. Είναι ασύμβατο το φίδι σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα κατοικίδια, είτε το θέλουμε είτε όχι και είναι για μένα ένας πολύ σοβαρός λόγος να μην επιλέγεται ως κατοικίδιο. Φυσικά συμφωνώ ότι χρειάζεται πληροφόρηση για τα φίδια γενικότερα στον κόσμο για να μην τα φοβάται, αλλά μιλάμε για τα φίδια που υπάρχουν έξω στη φύση.
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Λυπάμαι διαφωνώ. Φροντίζω να μαγειρεύω πολύ καλά το κοτόπουλο επομένως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κίνδυνο σαλμονέλας. Αντιθέτως δεν σκοπεύω να μαγειρέψω κανένα φίδι και ούτε πρόκειται να το εντάξω στο μενού. Είναι ασύμβατο το φίδι σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα κατοικίδια, είτε το θέλουμε είτε όχι και είναι για μένα ένας πολύ σοβαρός λόγος να μην επιλέγεται ως κατοικίδιο. Φυσικά συμφωνώ ότι χρειάζεται πληροφόρηση για τα φίδια γενικότερα στον κόσμο για να μην τα φοβάται, αλλά μιλάμε για τα φίδια που υπάρχουν έξω στη φύση. Κοιτα να στω πω αλλιος τα πουλια κουβαλουν επισης σαλμονελα,οποτε κι απο εκει δεν την γλυτωνεις. Επισης εμενα η οικογενεια μου καθαριζει το κοτοπουλο στο νεροχυτη και μετα τον απολυμενει. Φανταζομαι οτι κι εσυ κανεις το ιδιο. Φαντασου αν σου ξεφευγε ενα σημειο μετα στο καθαρισμα και αγγιζε ενα πιρουνι. Σου ακουγετε λιγο απιθανο,ε? Φαντασου οτι ολοι οι ειδικοι λενε οτι αυτο ειναι πιο πιθανο να σου συμβει απο οτι να την κολλισεις απο το φιδι. 6 λεπτά πριν, ikorolis είπε για τα φίδια θα συμφωνήσω για σαύρα να πω την αλήθεια δεν το έχω σκεφτεί σκύλο ή γάτα (δεν μπορώ πλέον) για τα ψάρια θα συμφωνήσω έχω αρκετούς φίλους που ασχολούνται για την χελώνα (νερού) είναι αυτή που έχει κόκκινα μάγουλα (για όσους το ψάξουν) που μου είπαν κάποιοι ότι είναι φυσικός φορέας αρρώστιας αυτό συμβαίνει αν δεν τηρείς τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας εγώ την συγκεκριμένη αν και αρσενικό έχει μάθει στο όνομα "σούπα" αυτόματα καθαρίζεται το νερό της/αναπληρώνεται , καθαρίζω φίλτρα και λοιπό εξοπλισμό προσθέτω κάτι υγρά που είναι απαραίτητα και περνάει μια χαρά...τώρα που μεγαλώνει την βγάζω από το ενυδρείο και κόβει βόλτες στο σπίτι και βρίσκει χώρο να κοιμηθεί...όταν πεινάσει κάνει φασαρία να την βάλω μέσα στο ενυδρείο και περιμένει να την ταΐσω τρώει αποξηραμένες γαρίδες (από το petshop της περιοχής) Οτι κανει αβγα εχει σαλμονελα οπως και η χελωνα σου. Εχεις κολλισει εσυ σαλμονελα ποτε? Επισης το αν προτιμας χελωνα, φιδι η σαυρα ειναι γουστα οποτε συμφωνω μαζι σου και το συγκεκριμενο ειδος χελωνας ειναι αξιολατρευτα. Εγω δεν ηθελα χελωνα γιατι πρεπει να συντηρησεις ολοκληρο ενυδρειο και επειδη ειμαι λυκειο δεν εχω χρονο.
DrLo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ManosMax είπε Δηλαδη με την λογικη σου και τα ψαρια ειναι εντελως ηλιθια κατοικιδια και τα πουλια που μπορει να κελαιδουν και να σε ξυπνουν 6 το πρωι ειναι χαλια κατοικιδια αρα τα μονα κατοικιδια που πρεπει να εχει ο ανθρωπος ειναι σκυλος και γατα, εγω διαφωνω. Έτσι όπως το θέτεις, ναι τα ψάρια είναι ίσως ακόμα πιο ηλίθιο από τα φιδια. Κατά τα άλλα το "σιχαίνεσαι το σπανακόριζο άρα σου αρέσουν μόνο τα μακαρόνι και οι πατάτες" δε το καταλαβαίνω αλλά anyway. Διαφώνα, δε προσπαθεί κανείς να σε πείσει. ΥΓ: Για τα κατοικίδια δεν είναι μοναδικό κριτήριο αν σς ξυπνάνε ή όχι. όπως σου είπα και ένα "pet rock" δε σε ξυπνάει. Για κάποιους ακριβώς αυτή η αλληλεπίδραση (μέσα στο οποίο είναι και το ξύνημα) είναι το όλο νόημα του να έχεις κατοικίδιο. Όχι τι είναι απαραίτητα πιο βολικο. Και τα μωρά σε ξυπνάνε αλλά για ένα περίεργο λόγο η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων προτιμουν να έχουν μωρά/παιδιά παρά φίδια. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από DrLo
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, DrLo είπε Έτσι όπως το θέτεις, ναι τα ψάρια είναι ίσως ακόμα πιο ηλίθιο από τα φιδια. Να μην σου πω και τα πουλια, κοιτα εγω προσωπικα τα αγαπω ολα τα ζωα απλα υπερασπιζομαι τα φιδια γιατι ολοι τα μισουν γιατι δεν μισουν τις χελωνες πχ η τους παπαγαλους.
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ManosMax είπε Κοιτα να στω πω αλλιος τα πουλια κουβαλουν επισης σαλμονελα,οποτε κι απο εκει δεν την γλυτωνεις. Επισης εμενα η οικογενεια μου καθαριζει το κοτοπουλο στο νεροχυτη και μετα τον απολυμενει. Φανταζομαι οτι κι εσυ κανεις το ιδιο. Φαντασου αν σου ξεφευγε ενα σημειο μετα στο καθαρισμα και αγγιζε ενα πιρουνι. Σου ακουγετε λιγο απιθανο,ε? Φαντασου οτι ολοι οι ειδικοι λενε οτι αυτο ειναι πιο πιθανο να σου συμβει απο οτι να την κολλισεις απο το φιδι. Δεν χρειάζεται να μου το πεις αλλιώς. Το κοτόπουλο το μαγειρεύεις, το φίδι όχι. Και προσέχεις φυσικά να είναι σχετικά φρέσκο. Τέλος λοιπόν η σαλμονέλα σε ό,τι αφορά το κοτόπουλο. Πάμε τώρα στα ζωντανά τα οποία είναι φορείς σαλμονέλας. ΟΛΑ τα ερπετά. Δεν φαντάζομαι να μην ξέρεις τους κινδύνους στο.... φιδάκι που ενίοτε σε δαγκώνει απαλά και που το έχεις γύρω από το λαιμό σου; Τα πουλιά ως φορείς σαλμονέλας μέσα στο κλουβί τους αποκλειστικά βρίσκονται, εξαιρετικά δύσκολο και απίθανο να συμβεί αυτό που λες. Εξ' άλλου όπως σου εξήγησα, τα φίδια είναι εντελώς ασύμβατα με άλλα κατοικίδια, επομένως η σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις είναι στην καλύτερη περίπτωση whataboutism. Και αυτό δεν είναι επιχείρημα.
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Δεν χρειάζεται να μου το πεις αλλιώς. Το κοτόπουλο το μαγειρεύεις, το φίδι όχι. Και προσέχεις φυσικά να είναι σχετικά φρέσκο. Τέλος λοιπόν η σαλμονέλα σε ό,τι αφορά το κοτόπουλο. Πάμε τώρα στα ζωντανά τα οποία είναι φορείς σαλμονέλας. ΟΛΑ τα ερπετά. Δεν φαντάζομαι να μην ξέρεις τους κινδύνους στο.... φιδάκι που ενίοτε σε δαγκώνει απαλά και που το έχεις γύρω από το λαιμό σου; Τα πουλιά ως φορείς σαλμονέλας μέσα στο κλουβί τους αποκλειστικά βρίσκονται, εξαιρετικά δύσκολο και απίθανο να συμβεί αυτό που λες. Εξ' άλλου όπως σου εξήγησα, τα φίδια είναι εντελώς ασύμβατα με άλλα κατοικίδια, επομένως η σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις είναι στην καλύτερη περίπτωση whataboutism. Και αυτό δεν είναι επιχείρημα. Πρωτων το να μην βγαζεις τα πουλι απο το κλουβι του το θεωρω εγλωβιση, ειναι πολυ κακο να το εχεις παντα μεσα, εγω θα το μαθαινα να καθεται στον χερι μου και λοιπα. Τους κινδυνους τους ξερω και τους αγνοω εφοσον ξερω οτι εγω εχω τον ελεγχο και οχι το φιδι αν ειχα πχ εναν πυθωνα 4 μετρα δεν θα τον εβαζα στον λαιμο μου. Επισης αυτο που λες ειναι λαθος για τα κατοικιδια. Υπαρχουν χιλιαδες γατες που ειναι εκπαιδευμενες να μην σκοτωνουν πουλια ποντικια και φιδια και υπαρχουν και πολλοι ανθρωπου που εχουν σκυλους χελωνες και ιγκουανα πχ ολα ελευθερα στο ιδιο κτηριο και το καθε ζωο ξερει να μην πειραξει το αλλο. Παραδειγμα ο γειτονας μου εχει στην αυλη του 5 αδεσποτες γατες που τις ταιζει εναν σκυλο και 2 χελωνες που ολα ζουν χωρις να αλληλοσκωτονονται απο την αλλη ομως το Pitbull μου εχει σκωτοσει γατα. Οποτε καθε κατοικιδιο ειναι συμβατο με λιγο εκπαιδευση και γνωσεις.
Thaninho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Πολύ απλά γιατί το φίδι δεν είναι κατοικίδιο. Για να καταλάβεις πως το εννοώ τι προσφέρεις εσυ στο φίδι; Τίποτα ίσα ίσα που το έχεις στο κλουβί και το βγάζεις για λίγες ώρες την ημέρα. Το φίδι είναι ξεκαθαρα για την φύση να κάνει τις δουλειές του. Απ την άλλη ο σκύλος πλησίασε μόνος του τον άνθρωπο, και είναι απόλυτος εξαρτημένος από αυτόν. Καμία ράτσα σκύλου δεν μπορεί να ζήσει μόνη της στην φύση 10 χρόνια γιατί πολύ απλά δεν είναι κυνηγοί! Την ίδια γνώμη έχω και για αλλά ζώα πουλιά ψάρια ερπετά κλπ.
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thaninho είπε Πολύ απλά γιατί το φίδι δεν είναι κατοικίδιο. Για να καταλάβεις πως το εννοώ τι προσφέρεις εσυ στο φίδι; Τίποτα ίσα ίσα που το έχεις στο κλουβί και το βγάζεις για λίγες ώρες την ημέρα. Το φίδι είναι ξεκαθαρα για την φύση να κάνει τις δουλειές του. Απ την άλλη ο σκύλος πλησίασε μόνος του τον άνθρωπο, και είναι απόλυτος εξαρτημένος από αυτόν. Καμία ράτσα σκύλου δεν μπορεί να ζήσει μόνη της στην φύση 10 χρόνια γιατί πολύ απλά δεν είναι κυνηγοί! Την ίδια γνώμη έχω και για αλλά ζώα πουλιά ψάρια ερπετά κλπ. Κοιτα αυτο ειναι μια γνωμη αλλα τουλαχιστον σε τετοια κατοικιδια προσφερουμε καλη φροντιδα και αυτο αποδιδει καθως πολλα φιδια ζουν σχεδον το διπλασιο απο οτι θα ζουσαν στην φυση γιατι δεν εχουν παρασιτα και τσιμπουρια. Παντα εχουν φαγητο και δεν εχουν τον φοβο καθε λεπτο οτι θα φαγοθουν. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από ManosMax
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, ManosMax είπε Πρωτων το να μην βγαζεις τα πουλι απο το κλουβι του το θεωρω εγλωβιση, ειναι πολυ κακο να το εχεις παντα μεσα, εγω θα το μαθαινα να καθεται στον χερι μου και λοιπα. Τους κινδυνους τους ξερω και τους αγνοω εφοσον ξερω οτι εγω εχω τον ελεγχο και οχι το φιδι αν ειχα πχ εναν πυθωνα 4 μετρα δεν θα τον εβαζα στον λαιμο μου. Επισης αυτο που λες ειναι λαθος για τα κατοικιδια. Υπαρχουν χιλιαδες γατες που ειναι εκπαιδευμενες να μην σκοτωνουν πουλια ποντικια και φιδια και υπαρχουν και πολλοι ανθρωπου που εχουν σκυλους χελωνες και ιγκουανα πχ ολα ελευθερα στο ιδιο κτηριο και το καθε ζωο ξερει να μην πειραξει το αλλο. Παραδειγμα ο γειτονας μου εχει στην αυλη του 5 αδεσποτες γατες που τις ταιζει εναν σκυλο και 2 χελωνες που ολα ζουν χωρις να αλληλοσκωτονονται απο την αλλη ομως το Pitbull μου εχει σκωτοσει γατα. Οποτε καθε κατοικιδιο ειναι συμβατο με λιγο εκπαιδευση και γνωσεις. Εκπαιδευμένες γάτες και άλλα ανέκδοτα.... Κανένα γητευτή φιδιών ξέρεις να εκπαιδεύσουμε μια κόμπρα που μας ξέμεινε; 😂
giwfys Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Ναι φιλε ειναι τερμα περιεργο να εχεις φιδι ή ταραντουλα για κατοικιδιο. Ψαξου λιγο Δεν ξερω κανεναν στον κοντινο και μακρινο μου κυκλο που να εχει φιδι και αν καποιος κοντινος μου ειχε θα ελεγα οτι αρχισε να του ψιλοστριβει. Οπως πχ μια με καναλι στο youtube εχει κατοικιδια κατσαριδες που τις αφηνει πανω της και το απολαμβανει. Ε ειναι ανωμαλη πως να το κανουμε. Δεν την πλησιαζω στο χιλιομετρο
ManosMax Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mitspetr είπε Εκπαιδευμένες γάτες και άλλα ανέκδοτα.... Κανένα γητευτή φιδιών ξέρεις να εκπαιδεύσουμε μια κόμπρα που μας ξέμεινε; 😂 Καλα εσυ νομιζεις οτι τα λεω για πλακα αλλα πολλοι ανθρωποι το εχουν καταφερει και δεν ειναι γητευτες ουτε φιδιων ουτε γατων. Απλα εσυ δεν θα μπορουσες να το κανεις. 1 λεπτό πριν, giwfys είπε Ναι φιλε ειναι τερμα περιεργο να εχεις φιδι ή ταραντουλα για κατοικιδιο. Ψαξου λιγο Δεν ξερω κανεναν στον κοντινο και μακρινο μου κυκλο που να εχει φιδι και αν καποιος κοντινος μου ειχε θα ελεγα οτι αρχισε να του ψιλοστριβει. Οπως πχ μια με καναλι στο youtube εχει κατοικιδια κατσαριδες που τις αφηνει πανω της και το απολαμβανει. Ε ειναι ανωμαλη πως να το κανουμε. Δεν την πλησιαζω στο χιλιομετρο Δηλαδη περιεργο οριζεις αυτο που οι περισσοτεροι μισουν. Τι κι αν σου πω οτι στα @@ τι λενε οι αλλοι και εγω απλα το εχω για να του προσφερω ανωτερη φροντιδα απο οτι θα ειχε στην φυση και γιατι γουσταρω να το κοιταξω.
mitspetr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ManosMax είπε Καλα εσυ νομιζεις οτι τα λεω για πλακα αλλα πολλοι ανθρωποι το εχουν καταφερει και δεν ειναι γητευτες ουτε φιδιων ουτε γατων. Απλα εσυ δεν θα μπορουσες να το κανεις. Γάτα εκπαιδευμένη να μην πιάνει πουλιά έγραψες. Γενικά γάτα εκπαιδευμένη είναι ανέκδοτο. Τα πουλιά πως προέκυψαν στην κουβέντα; Εγώ ούτε καν έχω κατοικίδια πουλιά. Πάλι whataboutism... . Εσύ πάρε φίδι που είναι πιο συμβατό με άλλα κατοικίδια και άσε τους άλλους να παίρνουν γάτες. Ένα θα σου πω μόνο. Το κατοικίδιο δεν είναι extension της προσωπικότητάς μας, ούτε μέσο για να ξεχωρίσουμε. Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Just now, mitspetr said: Γενικά γάτα εκπαιδευμένη είναι ανέκδοτο H γάτα μπορεί να υπακούσει σε 120 εντολες, απλά δεν θέλει... 😛 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις