Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα : Blue screen και reboot device select proper boot device insert boot media selected boot device press key

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Το XMP δεν θεωρείται στοκ, όποτε λογικό να παιδεύεται με αυτές τις μνήμες.

εφόσον αγοράζεις κάτι και σου λέει οτι με xmp παίζει εκεί, κανονικά θα έπρεπε να παίζει απροβλημάτιστα.

Δεν λέω το έχουν φτιάξει το θέμα αυτό στην AMD κατα πολύ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά παίζει να λύθηκε το πρόβλημα. Μετά από μία πραγματική οδύσσεια που πέρασα ώστε να τον φτιάξω έχοντας πάει και σε τεχνικό, τελικά το έφτιαξα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Ότι και νας σας πω τώρα είναι λίγο. To pc τα είχε παίξει τελείως και κάθε 5 λεπτά έκλεινε. Έτσι με ανάγκασε στο να μην το χρησιμοποιώ καθόλου.

Όπως το υποψιάστηκα.... ο ssd! Δεν γινόταν να μην είναι αυτό αφού δεν μου το διάβαζε στο bios μετά από το bsod. Και μου έλεγε ο τεχνικός όταν του το έλεγα: ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΈΜΑ Ο SSD ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΆΝΟΙΓΕ ΤΟ  PC ΚΑΝ ΆΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΊΕΙ ΑΥΤΌ! Τώρα που πήρα ssd (όχι M.2) ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΟΕΟΟΟ? 

Για να μην τα πολύ λέω όλη η ιστορία για να φτιάξω το pc μου πήρε περίπου 60€(20€ τεχνικός+25€ καινούργιο ποντίκι γιατί λέει μήπως βραχυκυκλώνει κάποιο περιφερικό μου+καινούργιο ssd). Ίσως δεν με βοήθησε όσο το περίμενα γιατί κάναμε ένα σορό (bios update, έλεγχο hardware κτλπ) και δεν κοιτάξαμε το πιο προφανές.  Μου είπε και ότι φταίει η μητρική και την έβγαζε ελαττωματική. Πάλι καλά που δεν το πολύ πίστεψα γιατί θα έπρεπε να δώσω άλλα 15€ μεταφορικά για να το στείλουν πίσω στην εταιρεία. Και τελικά θα ήταν τζάμπα αφού όπως φαίνεται δεν είχε κανένα θέμα.

Για να λέμε και την αλήθεια ο μεγαλύτερος λόγος που έκανα αντικατάσταση του δίσκου ήταν επειδή πολλοί άνθρωποι από τις αξιολογήσεις του Σκρουτζ σε παρόμοιο προϊόν(αναφέρονται στον απλό ssd και όχι στον M.2 ΆΡΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΟΎ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ) μου επιβεβαίωσαν αυτό που υποψιαζόμουν. Πραγματικά τους ευχαριστώ!

Δείτε και μόνοι σας στις εικόνες.

Μετά από την εγκατάσταση των windows στον καινούργιο ssd και την αφαίρεση του παλιού(M.2) το pc λειτουργεί κανονικότατα ένα 24ωρο και συνεχίζει. Πράγμα που αποτελεί κατόρθωμα καθώς έχω να το βιώσω αυτό 2 μήνες. 

Συμπέρασμα:

Προϊόν της intenso δεν ξαναπαίρνω και ας με πληρώσουν.

Πόσο έκανε ο ssd? 20€ Πόσα έδωσα εξαιτίας του? 60€

Έπρεπε να πάρω ένα samsung από την αρχή να τελειώνουμε!

SKROUTZ.png

SKROUTZ1.png

SKROUTZ2.png

SKROUTZ4.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είδα το θέμα σου νωρίτερα. Από την πρώτη στιγμή που είδα το intenso, εκεί πήγε το μυαλό μου. Είναι μάρκα κάψε με, σκουπίδια τελείως. Αυτό θα άλλαζα πρώτο πρώτο, πριν οποιαδήποτε άλλη δοκιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστουμε για την πληροφορηση ,εισαι πολυ σωστος που μας ενημερωσες.Να χαιρεσαι το pc σου και καλες γιορτες. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...