radiodj105 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά σε όλους. Αν κάποιος από εσάς, χρησιμοποιεί το P20 lite, θα ήθελα να δοκιμάσει το mp3 αρχείο ήχου που έχω στην επισύναψη για να μου πει αν ακούει στερεοφωνικά. Δηλαδή όταν λέει "left channel" το ακούει μόνο από το ένα ακουστικό και όταν λέει "right channel" το ακούει από το άλλο ακουστικό. Πολύ φοβάμαι πως είτε το δικό μου βγήκε ελαττωματικό, είτε γενικά όλα τα P20 lite έχουν πρόβλημα. Και μιας και έκανα EDIT την ερώτηση... οφείλω να πω ότι το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά στερεοφωνικά στα ακουστικά μου. Το πρόβλημα το έχω μονάχα στην αναπαραγωγή των mp3. Σας παρακαλώ, αν έχετε άλλη μάρκα τηλεφώνου ή άλλο μοντέλο της Huawei να MHN το ελέγξετε. Το έλεγξα πριν από εσάς και ειδικά αυτό τo mp3 που έχω στην επισύναψη λειτουργεί παντού σωστά... με εξαίρεση το P20 lite που έχω στην κατοχή μου. Νομίζω πως είναι άκρως στοχευμένη η ερώτηση που κάνω και αφορά χρήστες του P20 Lite. Ακριβώς κάτω από εδώ (στην επισύναψη) είναι ένα μικρό δείγμα 10 sec για να κάνετε τον έλεγχο, όσοι έχετε τον χρόνο και την διάθεση. (Ευχαριστώ πολύ) Stereo_test.mp3 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από radiodj105 Έγινα ακόμα πιο ακριβής στο ερώτημά μου, για να μην γράφουν γενικότητες στις απαντήσεις.
chios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Γιατί σου είπε κανένας ότι το p20 lite έχει στέρεο ηχεία;; ένα ηχείο έχει από κάτω μονοφωνικό είναι.
radiodj105 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί; Σου είπε κανείς ότι αναφέρομαι για τα ηχεία του (ή το μοναδικό ηχείο του); Αν διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμα, θα δεις πως γράφω "ακουστικά". Αν έχεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο και λίγο χρόνο, κάνε τη δοκιμή και πες μας αν ακούς stereo. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από radiodj105
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Έχεις δοκιμάσει τα ακουστικά σε κάποιο άλλο κινητό ή έστω άλλη συσκευή?
radiodj105 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Έχεις δοκιμάσει τα ακουστικά σε κάποιο άλλο κινητό ή έστω άλλη συσκευή? Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1. Δοκίμασα τα ακουστικά του Huawei, στο ίδιο το Huawei και υπάρχει πρόβλημα. 2. Δοκίμασα 4 διαφορετικά ακουστικά στο Huawei και σε όλα το huawei παίζει μονοφωνικά. 3. Τα ίδια 4 ακουστικά τα σύνδεσα σε Samsung ή άλλα κινητά, παίζουν κανονικά stereo.
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, radiodj105 είπε Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1. Δοκίμασα τα ακουστικά του Huawei, στο ίδιο το Huawei και υπάρχει πρόβλημα. 2. Δοκίμασα 4 διαφορετικά ακουστικά στο Huawei και σε όλα το huawei παίζει μονοφωνικά. 3. Τα ίδια 4 ακουστικά τα σύνδεσα σε Samsung ή άλλα κινητά, παίζουν κανονικά stereo. Ενδέχεται λοιπόν να έχει πρόβλημα η θύρα ακουστικών. Αν έχεις εγγύηση το πας αντιπροσωπεία.
radiodj105 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 45 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ενδέχεται λοιπόν να έχει πρόβλημα η θύρα ακουστικών. Αν έχεις εγγύηση το πας αντιπροσωπεία. Πρόσεξα πως το ραδιόφωνο που έχει ενσωματωμένο, παίζει σωστά στερεοφωνικά. Άρα μάλλον είναι software το πρόβλημα.
chios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 το αρχείο που ανέβασες στο δικό μου τηλέφωνο έπαιξε μια Χαρά, δοκίμασε άλλη εφαρμογή μουσικής εγώ χρησιμοποιώ το poweramp το έχω αγοράσει.
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, radiodj105 είπε Πρόσεξα πως το ραδιόφωνο που έχει ενσωματωμένο, παίζει σωστά στερεοφωνικά. Άρα μάλλον είναι software το πρόβλημα. Για άλλαξε player όπως είπε ο chios ! Γιατί τώρα λες έχει πρόβλημα στα Mp3 και όχι γενικά που νόμιζα εγώ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από saruman123
radiodj105 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, chios είπε το αρχείο που ανέβασες στο δικό μου τηλέφωνο έπαιξε μια Χαρά, δοκίμασε άλλη εφαρμογή μουσικής εγώ χρησιμοποιώ το poweramp το έχω αγοράσει. Κι εγώ με αυτό δοκιμάζω. Με το poweramp. Επίσης το έχω επίσης αγοράσει και είναι εξαιρετικό. Δοκίμασα και με το "μαμά" πρόγραμμα αναπαραγωγής. Εσύ, φίλε, έχεις το P20 Lite. Σωστά; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από radiodj105
radiodj105 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Στην φωτογραφία, η επίσημη απάντηση της Huawei! Είναι αυτό που λέμε "ένα δάκρυ κύλησε" όταν διάβασα την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα