nikolees Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Το s7 με άφησε την προηγούμενη βδομάδα από μπαταρία. Την επόμενη βδομάδα θα αγοράσω κάτι γιατί είναι αναγκαίο. Εχω στο μυαλό μου για το iphone 11 απο γερμανο , θα κοπεί τιμολόγιο μπορεί και δόσεις ανάλογα με το ποσό που θα βγει. Το κινητό το θέλω για 2 με 3 χρόνια μιας και δεν βρίσκω την ανάγκη να αλλάζω πιο συχνά συσκευές. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ google calendar και drive αρκετά, μου αρεσει η ιδεα του apple wallet βεβαια. Θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου στο ios ; Σίγουρα θα γίνει συγχρονισμός από το ένα στο άλλο. Αν δεν είναι δυνατό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια άλλη συσκευή με ταβάνι τα 700-800. Αυτό που με καίει είναι οθόνη, μπαταρία, άριστο σήμα 4g +wifi και ποιότητα κλήσης .Δεν παίζω πότε παιχνίδια και για την φωτογραφία τραβάω πάντα στο auto και δεν έχω σκοπό να παίζω με ρυθμίσεις και τα λοιπά. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;καινουργια 5) Μέγεθος οθόνης;Όσο πιο μικρο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);nfc αδιαβροχο 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;πολυ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από nikolees
shooterg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/17448628/Samsung-Galaxy-S10-Dual-128GB.html https://www.skroutz.gr/s/18553899/Huawei-P30-Pro-Dual-8GB-128GB.html Το p30 pro έχει λιγο καλύτερη αυτονομία
saruman123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, nikolees είπε Καλησπέρα. Το s7 με άφησε την προηγούμενη βδομάδα από μπαταρία. Την επόμενη βδομάδα θα αγοράσω κάτι γιατί είναι αναγκαίο. Εχω στο μυαλό μου για το iphone 11 απο γερμανο , θα κοπεί τιμολόγιο μπορεί και δόσεις ανάλογα με το ποσό που θα βγει. Το κινητό το θέλω για 2 με 3 χρόνια μιας και δεν βρίσκω την ανάγκη να αλλάζω πιο συχνά συσκευές. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ google calendar και drive αρκετά, μου αρεσει η ιδεα του apple wallet βεβαια. Θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου στο ios ; Σίγουρα θα γίνει συγχρονισμός από το ένα στο άλλο. Αν δεν είναι δυνατό θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια άλλη συσκευή με ταβάνι τα 700-800. Αυτό που με καίει είναι οθόνη, μπαταρία, άριστο σήμα 4g +wifi και ποιότητα κλήσης .Δεν παίζω πότε παιχνίδια και για την φωτογραφία τραβάω πάντα στο auto και δεν έχω σκοπό να παίζω με ρυθμίσεις και τα λοιπά. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;καινουργια 5) Μέγεθος οθόνης;Όσο πιο μικρο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);nfc αδιαβροχο 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;πολυ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά Αν μπορείς πάρε το OnePlus 7 pro από την επίσημη ιστοσελίδα της.
nikolees Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν μπορείς πάρε το OnePlus 7 pro από την επίσημη ιστοσελίδα της. Με την εγγύηση δεν θα έχω πρόβλημα; Εάν έχω πρόβλημα το κινητό πρέπει να πάει Κίνα ή έχουν service και αλλού;
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, nikolees είπε Με την εγγύηση δεν θα έχω πρόβλημα; Εάν έχω πρόβλημα το κινητό πρέπει να πάει Κίνα ή έχουν service και αλλού; Έχει το καλύτερο support/service Μπαίνεις μέσα στην ιστοσελίδα τις Oneplus συμπληρώνεις τα στοιχεία στα ελληνικά και το πρόβλημα που έχεις. Σου έρχεται κούριερ στο σπίτι στο παίρνει στο φτιάχνουν και στο ξανά στέλνουν. Και όλα αυτά χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Όλα αυτά 4-5 μέρες. Επίσης σε όλα έχεις διετή εγγύηση ακόμα και στην μπαταρία.
nikolees Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Έχει το καλύτερο support/service Μπαίνεις μέσα στην ιστοσελίδα τις Oneplus συμπληρώνεις τα στοιχεία στα ελληνικά και το πρόβλημα που έχεις. Σου έρχεται κούριερ στο σπίτι στο παίρνει στο φτιάχνουν και στο ξανά στέλνουν. Και όλα αυτά χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Όλα αυτά 4-5 μέρες. Επίσης σε όλα έχεις διετή εγγύηση ακόμα και στην μπαταρία. Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο από την επίσημη σελίδα;
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, nikolees είπε Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο από την επίσημη σελίδα; Δεν νομίζω γιατί πληρώνεις με κάρτα.
nikolees Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Στις 13/10/2019 στις 10:34 ΜΜ, saruman123 είπε Δεν νομίζω γιατί πληρώνεις με κάρτα. Πήγα στο γερμανό να τα δω από κοντά μερικά. Με εντυπωσίασε το note 10 . Για εμένα όμως πιο βολικό μου έκατσε το s10e και το iphone 11 . Τι λέτε;
saruman123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, nikolees είπε Πήγα στο γερμανό να τα δω από κοντά μερικά. Με εντυπωσίασε το note 10 . Για εμένα όμως πιο βολικό μου έκατσε το s10e και το iphone 11 . Τι λέτε; Και στα δύο τελευταία θα είσαι με ένα φορτιστή στο χέρι.
nikolees Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 49 λεπτά πριν, saruman123 είπε Και στα δύο τελευταία θα είσαι με ένα φορτιστή στο χέρι. Ούτε μέχρι το βράδυ δεν θα βγάζω;
M4tR1x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Ανάλογα τι χρήση κάνεις πάντα αλλά ναι μην περιμένεις και πολλά
saruman123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, nikolees είπε Ούτε μέχρι το βράδυ δεν θα βγάζω; Αν το έχεις σε έντονη χρήση ναι θα θες.
nikolees Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν το έχεις σε έντονη χρήση ναι θα θες. Είμαι επηρεασμένος από το 6s του αδερφού μου που μετά από τόσο καιρό και τέτοια βάναυση χρήση έχει 87 % battery health . Μάλλον κλείνω προς τα εκεί. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας και τις προτάσεις σας .
Kos794 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) simfono gia oneplus 7t pro simera bgenei pros polisi apo amazon mporeis timologio kaneis acount amazon bussness kai exeis kali eguisi amazon tha sou bgei sta 630-640 me metaforika Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Kos794
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα