foniki_melitzana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Θέλω να αγοράσω ένα docking station για το laptop, αλλά δεν έχω ιδέα τι και πόσο. Τα μόνα που ξέρω είναι αυτά που θέλω να υποστηρίζει: Σύνδεση Thunderbolt 3 (βύσμα USB-C) Φόρτιση laptop από USB-C Να βγάζει USB-C θύρα (π.χ. για κινητό ή για εξωτερικό ssd) Να βγάζει τουλ. 2 USB 3.0 Έξοδο εικόνας με DP (mini ή κανονικό) ή HDMI 4K/60Hz Ουσιαστικά θέλω να βάζω ένα καλωδιάκι στο laptop, όταν γυρνάω σπίτι, και να είναι έτοιμο για χρήση με διπλή οθόνη κλπ κλπ Και, επίσης, να γλυτώσω το βγάλε του φορτιστή κάθε μέρα που πάω γραφείο. Παρατάω τον κλασσικό φορτιστή στο γραφείο και στο σπίτι έχω το docking station (και) για αυτό (η όλη ιδέα ήρθε όταν ξεκίνησα να ψάχνω κάποιον GaN φορτιστή >65W για να έχω μαζί μου κάθε μέρα, αλλά δε βρήκα κάτι) Δεν ξέρω καν αν είμαι παράλογος στις απαιτήσεις μου, οπότε περιμένω το δικό σας input. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Για τι λάπτοπ μιλάμε και τι budget; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foniki_melitzana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 όσον αφορά στο budget, όπως είπα δεν έχω ιδέα σε τι λεφτά παίζουν. Το λαπτοπ γιατί έχει σημασία; ένα dell latitude είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Plugable , OWC , CallDigi είναι εταιρίες με καλά TB3 dock. Καλύτερα να επιβεβαιώσεις αν το λαπτοπ έχει ξεκλείδωτο το chipset για να πάρει ρεύμα , και να είσαι κάτω από περίπου 80watt γιατί μέχρι τόσο δίνει το thunderbolt. Μία καλή λύση είναι να πας στα ήδη υπάρχοντα dell docking station που θα είναι 100% συμβατά με το λάπτοπ σου. Να είσαι έτοιμος για 200-300 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikospet312 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, θέλω κι εγώ να αγοράσω ένα docking station που να είναι συμβατό με το laptop HP Omen 15- dc1000nv, με τις εξής λειτουργίες (αν υπάρχουν και άλλες έξτρα, ακόμα καλύτερα): Φόρτιση laptop από USB-C Σύνδεση Thunderbolt 3 (βύσμα USB-C) Να βγάζει USB-C θύρα(?) και άλλες USB 3.0 Να συνδέεται με την οθόνη/τις οθόνες (HDMI?). Να έχει υποδοχή Ethernet. Προτιμώ να είναι από Ελλάδα και να μην περνάει αν είναι δυνατόν τα 140-150€. Δηλαδή, επειδή το χρησιμοποιώ και στο γραφείο και στο σπίτι, θέλω να μπορώ να συνδέω το λάπτοπ στο γραφείο με ένα μόνο καλώδιο και να έχει συνδεθεί απ’ ευθείας με τις οθόνες, εκτυπωτή, ίντερνετ κτλ, και να φορτίζει. Ενώ στο σπίτι θα χρησιμοποιώ απλά τον φορτιστή του, την οθόνη του και wifi. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα