Sethiros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Για το Juicy Grill για να βρει κάποιος θα πρέπει να πάει καθημερινή 13.30 που ανοίγει η κουζίνα και ΣΚ στις 13.00 νταν. Διαφορετικά, δύσκολα θα βρει χωρίς αναμονή. Για μένα είναι το καλύτερο burger μακράν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Πάντως ένα από τα καλύτερα burgers που έχω φάει ήταν στο Nalu (Άλιμος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα "burger". Φανατικός φίλος μου με αυτά που έχει δοκιμάσει πολλά με έχει πρήξει να πάω στο juicy. Εγώ όμως δεν ψήνομαι, προτιμώ το σουβλάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 δε χάνεις και κάτι που δεν πας στο juicy. Γνωστοί και φίλοι(ορισμένοι) δημιουργούν προσδοκίες και πας και τελικώς ανακαλύπτεις πως είναι κάτι σαν όλα τα άλλα. Έτσι με κέντριζε και εμένα ο κουμπάρος μου να πάμε, (φυσικά έμενε στην περιοχή). Λίγο πάνω του μετρίου αλλά απέχει για μένα από το top. Η ουρές που έχει, είναι λογικό να υπάρχουν αφού δεν είναι και κανένα τεράστιο μαγαζί. Γενικώς καλό για κάτι γρήγορο να το πάρεις στο χέρι και να φύγεις , παρά να καθίσεις εκεί. Αλλά για έξοδο και φαγητό με παρέα θα το διπλοσκεφτόμουν. +1 για το Nalu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλό μπέργκερ με ταλαγάνι έχει ο φουρνος Miller στη Γλυφάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KFitilis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Παντως αξίζει μια επισκεψη στο νεο μαγαζι του Juicy.....απο τα 12-14 τραπέζια πρέπει να πηγε στα 40+. Πήγα ξανα τις προάλλες, τέλειος χώρος-εξυπηρέτηση και αψογα burgers όπως και στο παλιό μαγαζί. Για μένα best burger in Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Παντως μεγα λαθος που εχω δει,ειναι το medium rare burger σε πολλα μαγαζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 10 hours ago, Shadows said: Παντως μεγα λαθος που εχω δει,ειναι το medium rare burger σε πολλα μαγαζια. Ε μην πάνε κατευθείαν rare, είναι για το ζέσταμα, να συνηθίσουν πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Έχοντας δοκιμάσει διάφορα burger στην Αθήνα στα καλύτερα και διάφορα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχει σε πολλούς η ψευδής αντίληψη ότι στην Αθήνα έχει τα καλύτερα burger. Ναι μεν αρκετά παίζουν σε καλό επίπεδο, αλλά έχω φάει καλύτερα εκτός Αθήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
333_halfdevil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Έχοντας δοκιμάσει διάφορα burger στην Αθήνα στα καλύτερα και διάφορα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, πρέπει να αναφέρω ότι υπάρχει σε πολλούς η ψευδής αντίληψη ότι στην Αθήνα έχει τα καλύτερα burger. Ναι μεν αρκετά παίζουν σε καλό επίπεδο, αλλά έχω φάει καλύτερα εκτός Αθήνας. Το ιδιο πιστευω κι εγω. Εχω φαει στα περισσοτερα γνωστα της Αθηνας ωσπου ξαφνικα ενας τυπος στην Λιβαδεια(!) ξεκινα να φτιαχνει το πιο γευστικο και ποιοτικο burger που εχω δοκιμασει και τους εσβησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Ωπ! Δεν ειχα παρει είδηση οτι άλλαξε το juicy grill. Ε τωρα αξίζει επίσκεψη ο νέος χώρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 35 minutes ago, 333_halfdevil said: Το ιδιο πιστευω κι εγω. Εχω φαει στα περισσοτερα γνωστα της Αθηνας ωσπου ξαφνικα ενας τυπος στην Λιβαδεια(!) ξεκινα να φτιαχνει το πιο γευστικο και ποιοτικο burger που εχω δοκιμασει και τους εσβησε. Τπτ δεν έσβησε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία δεν πρόκειται να βγαίνει εκτός λεκανοπεδίου για burger, μόνο αν τύχει κι είναι εκεί. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξέρω αν έχει αναφεθεί πάλι , το queen burger στην Γλυφάδα είναι αρκετά τίμιο μαγαζί. Είναι από τα πρώτα μπεργκεράδικα που άνοιξαν στην Ελλάδα, αν όχι το πρώτο. Το μόνο που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μειονέκτημα για κάποιους, είναι που δεν έχει πατάτες , τις παραγγέλνεις έξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, 333_halfdevil είπε Το ιδιο πιστευω κι εγω. Εχω φαει στα περισσοτερα γνωστα της Αθηνας ωσπου ξαφνικα ενας τυπος στην Λιβαδεια(!) ξεκινα να φτιαχνει το πιο γευστικο και ποιοτικο burger που εχω δοκιμασει και τους εσβησε. Και πιθανόν στην Κρήτη ή τη Λάρισα ή την Κέρκυρα κάποιος φτιάχνει ακόμα καλύτερο. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να συγκρίνουμε φαγάδικα διαφορετικών περιοχών γιατί δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Κρήτη υπαρχει ποιοτικο burger ; Οπου ειχα φαει το μετανιωσα μετα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα