Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο burger στην Αθήνα

26ska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίο θέμα! και Σαφώς χρησιμότερο από εκεί με τα σουβλάκια γιατί ( δεν νομίζω να κάνει κανείς υπερατλαντικό ταξίδι για να φάει 2 πιτόγυρα ) 

Πήρα και Ιδέα! για τον επόμενος σταθμός : Bronx Vanilla , (όταν πάω θα πω άποψη) 

Προχθές πήγα Juicy grill για να πω την αλήθεια μου κάτι με χάλασε (δεν ήταν κακό όμως) απλά πιστεύω ότι την προηγούμενη φορά ήταν ένα σκαλί ανώτερο *(μου την χάλασε κάπως ο Κιμάς ως γεύση) . Τώρα για κάτι Μπάρμπεκιου ας είμαστε σοβαροί το μαγαζί έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και 3+ χρόνια ( αρχικά με την αλλαγή που έκανε στις πατάτες και στην συνέχεια και στο ίδιο το προϊόν το μπιφτέκι ) πέρα από την ποσότητα δεν έχει κρατήσει τίποτα άλλο ο τελευταίος ιδιοκτήτης που να θυμίζει εκείνο το παλιό που ήταν σπουδαίο ( Γενναίο ) . 😜 

To Bull House που αναφέρθηκε είναι μια χρυσή μετριότητα ( άντε αν είσαι εκεί και τραβάει η όρεξη σου μπεργκεράκι  Εμχ εντάξει πες πας  , αλλά όχι να ξεκινήσεις με σκοπό να πας εκεί ) .  just burgers έχω πάει μια φορά ( συμπαθητικό μου είχε φανεί ,όχι το καλύτερο βέβαια ) πάντως πρέπει να του δώσω και άλλη ευκαιρία ( για να έχω καλύτερη άποψη). 

Στις Μεγάλες  ατυχίες που δεν πρόλαβα και εγώ τον  κροκόδειλο!  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, chill είπε

Καλό αλλά πολύ μικρός χώρος. Έχω πάει δηλαδή για just για να καταλήξω joint λόγω αναμονής. 

Lord of the rings κλασσική αξία. 

Από την ώρα βέβαια που άνοιξε το el catrin... εμμένω στο μεξικάνικο έξω μιας και το καλύτερο burger το φτιάχνω σπίτι μου,στην γκριλιερα μου. Grecian prime μπιφτεκαρα από hellenic premium meat, τσένταρ, μπέικον, τσατνευ, μουσταρδομαγιονεζα, ντοματουλα, μπριος ψωμάκι και τέλος. 

La atrega έχω επίσης φάει και ήταν καλό, αλλά είναι πιο ιταλικό εστιατόριο και μετά bergerομαγαζο. 

Καλησπέρα chill, είδα το σχόλιο σου για το ανωτέρω μπιφτέκι και μου κίνησε την περιέργεια. Μπορείς να μου πεις από πού το αγοράζεις, μπας και το δοκιμάσουμε? Από ένα ψαχτήρι στο google, είδα πως υπάρχει σε κρεοπωλείο στη Μάνδρα, αλλά μιας και μένω ανατολικά, μου πέφτει λιγάκι μακρυά. Όσον αφορά για το καλύτερο burger στην Αθήνα, εγώ προσωπικά βάζω το BarbaraQue στα Βριλήσσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου αρέσει το hype και νιώθεις πρόβατο πήγαινε juicy, που στην καλύτερη των περιπτώσεων το φαγητό είναι ΜΕΤΡΙΟ.

Ο χώρος άθλιος, για τη λίστα αναμονής δεν θα σχολιάσω και μην κάνεις το λάθος να πας καλοκαίρι γιατί θα λιώσεις από τη ζέστη

Ψηφίζω Fridays @ Γλυφάδα / Simply @ Κηφισιά /  Burger ink @ Κορωπι / Bluefield burger @ Παιανια

Επεξ/σία από snoopycrete
  • Like 1

Αν και ειναι μπυραρια κι οχι μπεργκεραδικο,εχει φαει κανεις burger απο 7 monks στην Αργυρουπολη;Μου αρεσαν παρα πολυ.

Επισης μου κανει εντυπωση που κανεις δεν εχει πει τιποτα για το kitchen lab του Πετρετζικη στην Γλυφαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν λέγεται kitchen lab, αλλα burger ap και αναφέρθηκε νωρίτερα. Υπερτιμολογημένο, μικρό και λίγες ''νορμάλ'' επιλογες γεύσεων. BTW τα έχω δοκιμάσει όλα. 

Ως μέγιστος burgerας απορώ που δεν έχει αναφερθεί καθόλου το GBK στο Μall. Για εμένα από τα καλύτερα με απίστευτες γεύσεις μια και μια. Taxi driver FTW! 

*Και bullseye για delivery (αν κ τσιμπάει λίγο στην τιμή για γρήγορη λύση) 

Επεξ/σία από dhmhtrhs79

1 ώρα πριν, Fan3 είπε

Καλησπέρα chill, είδα το σχόλιο σου για το ανωτέρω μπιφτέκι και μου κίνησε την περιέργεια. Μπορείς να μου πεις από πού το αγοράζεις, μπας και το δοκιμάσουμε? Από ένα ψαχτήρι στο google, είδα πως υπάρχει σε κρεοπωλείο στη Μάνδρα, αλλά μιας και μένω ανατολικά, μου πέφτει λιγάκι μακρυά. Όσον αφορά για το καλύτερο burger στην Αθήνα, εγώ προσωπικά βάζω το BarbaraQue στα Βριλήσσια.

Έχει σίγουρα ψυγείο που κάνει διανομές αλλά φαντάζομαι χονδρική. Κάνε ένα τηλέφωνο είναι ιδιαίτερα ευγενείς ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι. Εγώ μένω κοντά - Ελευσίνα - και ψωνίζω χρόνια από εκεί. Είναι οικογένεια με παράδοση και πέρα από τα κρέατα έχει δικά της τυριά, αλλαντικά. Αν είσαι φαν της ζωικής παραγωγής αξίζει μια επίσκεψη γιατί θα βρεις πολύ πράγμα να δοκιμάσεις. Σαλάμι σπηλιάς, γραβιέρα με μαύρη τρούφα, λουκάνικο μαύρου χοίρου κλπ. 

Για Burger πάντως προτιμώ την συγκεκριμένη ελληνική ποικιλία. Αξίζει μια προσπάθεια για δοκιμή! 

48 λεπτά πριν, Greektrooper είπε

Κάποιος είδα το ανέφερε πιο πάνω..... έχει λυσσαξει η παρέα να πάμε στο Queens Γλυφάδα. Αξίζει??

Fast foodάδικο ειναι. 

Με ο,τι αυτο συνεπάγεται .

Στις 13/10/2019 στις 10:37 ΜΜ, nickgr27 είπε

Πάντως παρόλο που δεν υπάρχουν πια για να κάνουμε και μια αναδρομή στο παρελθόν μακράν από τα καλύτερα ποτέ που είχα φάει ήταν το carousel στο Παγκράτι και το Hambo 🤤 που απορώ γιατί δεν κράτησε στην Νέα Σμύρνη. Πάντως το queens στην Γλυφαδα καλά κρατεί. 

Tα Hambo έγιναν American Burger;;;

https://www.americanburger.gr/?gclid=EAIaIQobChMI55Ls6sic5QIVkYeyCh0rJwsbEAAYASAAEgJarPD_BwE

Από τα παλιά θυμάμαι τα Lebel, Applebees (Γλυφάδα), και Hambo φυσικά...

Κι εγώ για το BBQ θα συμφωνήσω πως έχει χαλάσει. Πήγα πρόσφατα στο Χαλάνδρι και σα γεύση ήταν αρκετά φλατ, ειδικά για τόσα υλικά. Βασικά όσα και να βάλεις στο ψωμάκι, αν δεν είναι νόστιμο το μπιφτέκι δε μαζεύεται. Πιστεύω πως κακώς επεκτάθηκαν, ειδικά  με το μαγαζί στο Χαλάνδρι. 

Στο Juicy Grill πήγα μια φορά, καθημερινή, μας είπαν αναμονή 1.30 ώρα και οπότε καταλήξαμε στο Butcher's στο Χαλάνδρι. Γενικά αυτό με χαλάει πολύ στα μαγαζιά. Να γράφεις όνομα σε χαρτάκι και να περιμένεις τόση ώρα για να τους δώσεις τα λεφτά σου. Πολύ ακριβότερα/γκλαμουράτα εστιατόρια κάνουν κρατήσεις, δε μπορεί το Juicy? Πόσα πιστόλια να έτρωγε; Κι αν δε μπορούν να διώξουν κόσμο, ας υπολογίσουν πόσο χρόνο κάθεται κατα μ.ο. μια παρέα (μελετώντας 1 εβδομάδα π.χ. την κίνηση). Ούτε μ'αρέσει να περιμένω λες και είναι συσσίτιο, ούτε μου αρέσει να τρώω και έξω να κάθονται οι άλλοι σα τα όρνεα πότε θα φύγω. Είναι ο λόγος που δεν ασχολούμαι με Juicy και που πήγα μόνο μια φορά στο BBQ στον Πειραιά κι αυτό μιας που επέμενε η παρέα.

• Like 2

46 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

αφού τα ψάχνεις τα εκεί γύρω, πήγαινε απέναντι στο molly malone's που για μένα έχει με διαφορά το καλύτερο burger στη γλυφάδα, με διαφορά το καλύτερο μπιφτέκι (και ας είναι irish pub κατά τα άλλα, με την αντίστοιχη κουζίνα που δε με τρελαίνει, αλλά στο burger τους βρίσκω έτη φωτός από ό,τι υπάρχει στον υπόλοιπο δήμο ) 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκθίαζα το Μπαρπεκιού μία φορά και έναν καιρό.. Έκτοτε έχει χαλάσει πολύ, τελευταία φορά είπα ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσω. Αδιάφορο και λεπτό το μπιφτέκι με ένα κιλό κέτσαπ & μουστάρδα, καμία σχέση με την γευστική burgerara που θυμόμουν.

Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το Benjamin burger στο Χαλάνδρι, το burger με την πέστο σως ήταν ποίημα. Μόνο αρνητικό ήταν ότι στο Burger μου είχε ένα σκληρό κομματάκι σα κόκκαλάκι μικρό σαν μισό κόκκο ρυζιού, δεν ξέρω  εάν έτυχε μιας και έχω φάει μία φορά εκεί.

Το BBC στο Κερατσίνι δοκίμασα μόνο από Delivery και ήταν καλούλι για τέτοια κατάσταση, σίγουρα ανώτερο από Simply burgers κτλ. Θέλω να το δοκιμάσω και από κοντά.

2 ώρες πριν, Greektrooper είπε

Κάποιος είδα το ανέφερε πιο πάνω..... έχει λυσσαξει η παρέα να πάμε στο Queens Γλυφάδα. Αξίζει??

Έχω να το επισκεφτώ χρόνια και δεν ξέρω τι δρόμο έχει πάρει.. πάντως το μαγαζί είναι δεκαετίες εκεί και όποτε είχα δοκιμάσει είχε την ίδια ποιότητα. Είναι διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα και πιστεύω είναι αναλόγως το γούστο του καθενώς. Πήγαινε, δεν θα μείνεις νηστικός και πες μας την άποψη σου.

Εάν θέλετε να ευχαριστηθήτε μπέργκερ αγοράστε το σωστό κρέας, κανονίστε με τον φούρναρη να σας κάνει ψωμάκια ή φτιάχτε τα εσείς και ψήστε το εσείς αφότου δείτε ένα-δύο video στο youtube. Το καλό είναι ότι μπορείς να το φέρεις στα γούστα σου: να κάνεις χοντρά αλλά και smashed burger(προσοχή μία φορά μόνο το πιέζουμε στην αρχή μην χάσει όλα του τα ζουμιά) με ότι υλικό σου καπνίσει.

Επεξ/σία από LASERPEWPEW
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ και το Ci aloha. Τεινει προς την μεξικανικη κουζινα αλλα τα μπεργκερ του ειναι πολυ γευστικα και τιμια. 

Επεξ/σία από Jorvik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...