agnostos13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 καλύτερη γεύση: Juicy Grill καλύτερο delivery: Burger Joint καλύτερο overpriced: Burger AP καλύτερη ποσότητα: Μπαρ-Μπε-Κιου καλύτερο τυποποιημένο: TGI Fridays 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δε γνωρίζω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι αυτός που είχε το Μπάρμπεκιου το δωσε, γι αυτό και η διαφορά στην ποιότητα και σε όλα. Ο ίδιος άνοιξε το Jackaroo στον Πειραιά, νο1 για σαντουιτς αυτή τη στιγμή στην Αθήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gepall Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δε γνωρίζω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι αυτός που είχε το Μπάρμπεκιου το δωσε, γι αυτό και η διαφορά στην ποιότητα και σε όλα. Ο ίδιος άνοιξε το Jackaroo στον Πειραιά, νο1 για σαντουιτς αυτή τη στιγμή στην Αθήνα. Ναι αλλά τα παιδιά που το ξεικινησανε είναι ακομα μέσα σα διαχειριστες. Το Jackaroo για σαντουιτς οντως τα σπάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Σα διαχειριστές μπορεί να είναι αλλά το μαγαζί δεν έχει καμία επαφή με το πώς ήταν πριν κάποια χρόνια. Και έχω φάει και από τα τρία Μπάρμπεκιου πάνω από 5 φορές απ το καθένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelisjr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Λοιπόν! Επειδή βλέπω ότι δεν τα αναφέρατε, ίσως να μην τα γνωρίζετε κιόλας. Kozi's και Sasi's στα Μελίσσια. (Τα βάζω μαζί γιατί είναι δίπλα δίπλα και ανήκουν στην ίδια οικογένεια.) Νοτιοαφρικανική κουζίνα με τέλεια πιάτα κρεατικών. Τα burgers τους είναι κορυφή. Όταν θέλω burger και βαριέμαι να φτιάξω δικό μου πάω μόνο εκεί. (Επειδή δούλευα σε κουζίνα στην Αγγλία σε posh μαγαζί με burgers μετράει η γνώμη μου διπλή!) 🍔🍔🍔 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ωραίο το Kozi's αλλά όταν πάω τρώω κρέας που δεν το βρίσκεις αλλού. Burger έχει πολλά, kokobongo μόνο εκεί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donblunts Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Στο μαγαζί του Καλλίδη στη λαχαναγορά του Ρέντη - Uberness Πριν 2 χρόνια το Butcher's Burger στο Χαλάνδρι Και για τους 1-2, NICK's και Χανιώτης στην Πάρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, lelisjr είπε Λοιπόν! Επειδή βλέπω ότι δεν τα αναφέρατε, ίσως να μην τα γνωρίζετε κιόλας. Kozi's και Sasi's στα Μελίσσια. (Τα βάζω μαζί γιατί είναι δίπλα δίπλα και ανήκουν στην ίδια οικογένεια.) Νοτιοαφρικανική κουζίνα με τέλεια πιάτα κρεατικών. Τα burgers τους είναι κορυφή. Όταν θέλω burger και βαριέμαι να φτιάξω δικό μου πάω μόνο εκεί. (Επειδή δούλευα σε κουζίνα στην Αγγλία σε posh μαγαζί με burgers μετράει η γνώμη μου διπλή!) 🍔🍔🍔 Πολυ υπερτιμημένο το burger τους...Τα κρεατικά τους οκ ωραία αλλά πολύ καυτερά.Για μένα δεν είναι αυτό πρόβλημα αλλά έχω ακούσει πολλούς να παραπονιούνται.Σκεψου ότι μένω λίγο πιο πάνω και προτιμώ να πάρω φαω Burger από την μπυραρία απέναντι..Όχι ότι αυτό είναι αντικειμενικό.Αφου σου αρέσει εσένα απλά κουβέντα κάνουμε.Μπορω όμως να πω ότι στις αρχές το burgerτους ήταν πολύ πιο νόστιμο και άνετα το έβαζα στη λίστα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikonikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μικρότερος πήγαινα Fridays. Έχουν χαλάσει αρκετά οπότε τα έκοψα. Έπειτα πλατεία καριτση το κλασικό γωνιακό μαγαζάκι τίμιο. Τώρα τελευταία πηγαίνω και στον πρετετζικη (πως λέγεται τελοσπαντων) είναι πολύ γευστικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelisjr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Πολυ υπερτιμημένο το burger τους...Τα κρεατικά τους οκ ωραία αλλά πολύ καυτερά.Για μένα δεν είναι αυτό πρόβλημα αλλά έχω ακούσει πολλούς να παραπονιούνται.Σκεψου ότι μένω λίγο πιο πάνω και προτιμώ να πάρω φαω Burger από την μπυραρία απέναντι..Όχι ότι αυτό είναι αντικειμενικό.Αφου σου αρέσει εσένα απλά κουβέντα κάνουμε.Μπορω όμως να πω ότι στις αρχές το burgerτους ήταν πολύ πιο νόστιμο και άνετα το έβαζα στη λίστα εδώ Είναι που τρελαίνομαι για καυτερά μάλλον Πάντως από όσα έχουν αναφερθεί (και έχω πάει σε αρκετά, μιας και προτιμώ burger από σουβλάκι) δεν έχω εντυπωσιαστεί... Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να πάω (κάνα 10μηνο) οπότε αν είχες εμπειρία πιο πρόσφατη τότε πάσο. Επίσης burger που με είχε εντυπωσιάσει αλλά πάλι πάει καιρός είναι το burger του James Joyce... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, lelisjr είπε Είναι που τρελαίνομαι για καυτερά μάλλον Πάντως από όσα έχουν αναφερθεί (και έχω πάει σε αρκετά, μιας και προτιμώ burger από σουβλάκι) δεν έχω εντυπωσιαστεί... Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να πάω (κάνα 10μηνο) οπότε αν είχες εμπειρία πιο πρόσφατη τότε πάσο. Επίσης burger που με είχε εντυπωσιάσει αλλά πάλι πάει καιρός είναι το burger του James Joyce... Αν μένεις κοντά εκεί πήγαινε στην καντίνα που είναι στην οδό Κηφισίας και θα με θυμηθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 33 minutes ago, lelisjr said: Λοιπόν! Επειδή βλέπω ότι δεν τα αναφέρατε, ίσως να μην τα γνωρίζετε κιόλας. Kozi's και Sasi's στα Μελίσσια. (Τα βάζω μαζί γιατί είναι δίπλα δίπλα και ανήκουν στην ίδια οικογένεια.) Νοτιοαφρικανική κουζίνα με τέλεια πιάτα κρεατικών. Τα burgers τους είναι κορυφή. Όταν θέλω burger και βαριέμαι να φτιάξω δικό μου πάω μόνο εκεί. (Επειδή δούλευα σε κουζίνα στην Αγγλία σε posh μαγαζί με burgers μετράει η γνώμη μου διπλή!) 🍔🍔🍔 To ψωμάκι τους είναι γτπκ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει θρεντ για το πως τρώμε το μπέργκερ χωρίς να φύγουν όλα; Από τα πιο άβολα ""finger" foods. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelisjr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, ThReSh είπε To ψωμάκι τους είναι γτπκ. Συμφωνώ! Είναι Γευστικό, Τραγανό, Πικάντικο και Καλοψημένο... 🤣 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, valkon είπε Υπάρχει θρεντ για το πως τρώμε το μπέργκερ χωρίς να φύγουν όλα; Από τα πιο άβολα ""finger" foods. Με μαχαιροπίρουνο! ❌ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα