kostis76 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1)BBC Burger Barbeque Corner (Κερατσίνι) https://www.google.com/search?q=bbq+κερατσινι&oq=bbq+kera&aqs=chrome.1.69i57j0l3.7496j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#istate=lrl:iv&rlimm=15572549971783147353 2)Τρίγωνο της Γευσης: burger λογικού μεγέθους, γευστικό και οικονομικό με σταθερή ποιότητα χρόνια τώρα... https://trigonotisgeusis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Με κοτομπουκιες πατάτες και μιλκσεηκ σοκολάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) burger joint Ψυχικό και queen γλυφαδα...αυτα τα 2 ειναι σχεδον ιδια στην γευση και ωραια...αλλα θα ηθελα να βρω και κατι ακομα ποιο καλο...καπου θα υπαρχει σιγουρα!απορω πως και δεν ειπε καποιος mcdonalds...xaxaxaxa σιγουρα εκει εξω καποιοι θα τα θεωρουνε τοπ. τα θεωρω τα χειροτερα ολων!! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από markoliaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgr27 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Πάντως παρόλο που δεν υπάρχουν πια για να κάνουμε και μια αναδρομή στο παρελθόν μακράν από τα καλύτερα ποτέ που είχα φάει ήταν το carousel στο Παγκράτι και το Hambo 🤤 που απορώ γιατί δεν κράτησε στην Νέα Σμύρνη. Πάντως το queens στην Γλυφαδα καλά κρατεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δεν είμαι fan του είδους, οπότε έχω φάει μόνο σε μαγαζιά κοντά μου, και μια δύο φορές στο juicy grill και στο burger joint Πάντως επειδή είδα πολλούς να αναφέρουν το μπαρμεκιου στον Πειραιά, να πω ότι κατά τη γνώμη μου το BBC στο Κερατσίνι που είπε και ο @kostis76 είναι σαφώς ανώτερο Και το τρίγωνο καλό είναι (και πολύ πιο οικονομικό) αλλά νομίζω τα υπόλοιπα που ανέφερα είναι ένα κλικ πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mακραν το καλυτερο και ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! https://www.facebook.com/kollegio/photos/a.641270492636887/1610145819082678/?type=3&theater Εδω φωτο προτου αλλαξει ψωμακι. Πλεον ακομα και το ψωμι ειναι χειροποιητο, ιδια ζυμη που φτιαχνει την πιτσα! Ολο το burger χωρις σκονες και π@π@ριες. Το μπιφτεκι του, οταν δουλευε ο σεφ στο κολιμπρι, ειχε βγει το καλυτερο μπιφτεκι της Αθηνας. 80% σπαλα καθαρο και το υπολοιπο λιπος, .. οχι 50/50 που παιζουν οι πιο πολλοι και δεν ξερεις τι κρεας τρως! Respect yourself το ρητο του. Ετοιμαζει και αποδομημενο .. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Kostas.karras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Berliner στην Πλαπούτα στο Παλαιό Ηράκλειο. Τίμιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Juicy grill Χολαργός Benjamin Χαλάνδρι Colibri Παγκράτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTOU Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Bronx Vanilla στο Αιγάλεω. Μόνο το juicy συγκρίνεται μαζί του από τα γνωστά, αλλά και πάλι καλύτερο μπιφτέκι του bronx. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 32 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Juicy grill Χολαργός Benjamin Χαλάνδρι Colibri Παγκράτι Για το κολιπρι μιλαγα κι εγω πιο πανω, ενας λογος που ειχε ξενερωσει ο σεφ και εφυγε απο εκει, ειναι οτι αρχιζε να βαζεις πολλες σκονες, και κατεβασε ποιοτητα του κρεατος. Οσο δουλευε αυτος εκει αξιζε, τωρα οχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkwolf8 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Mc Donalds😁😁😁 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Είπαν ορισμένα πολύ ωραία μαγαζιά πιο πάνω όπως το juicy το bronx και το food str που είπε ένας φίλος πιο πάνω και είναι αρκετά παραγνωρισμένο ενώ έχει αρκετά ωραία πράγματα με ιδιαίτερα υλικά και έρχονται delivery με ποδήλατο ! έχω δοκιμάσει ακόμη κάνα 2-3 απο αυτά και ούτε εμένα μου αρέσει σε στύλ το Mπαρμπεεεκιου περιμένεις και 1 ώρα .. οκ σου δίνουν κάνα μισό κιλό ποσότητα σχετικά καλής ποιότητας,ανακατεμένα πράματα,αλλά δεν σου μένει κάτι ιδιαίτερο ως γεύση βέβαια έχουν πολλά και κάποια άλλα πράγματα πιθανώς να είναι καλύτερα απο κάποια burger που είχα δοκιμάσει όμως και οι πατάτες και όλο το πιάτο είναι μέσα στο "λάδι"και αυτά δεν μου αρέσουν,προτιμώ πάντα την ποιότητα απο την ποσότητα και να μην ανακατεύουν τόσες διάφορες σάλτσες με τυριά και αυγά όλα μαζί.. Το Wendy's μου λείπει πολύ και το θυμάμαι ακόμη ήταν απο τα αγαπημένα μου υπήρχε και στήν Ομόνοια κοντά και στήν Κυψέλη κλπ γιατί ρε γμώτο το κλείσανε ? .... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ELMastas είπε Το Wendy's μου λείπει πολύ και το θυμάμαι ακόμη ήταν απο τα αγαπημένα μου υπήρχε και στήν Ομόνοια κοντά και στήν Κυψέλη κλπ γιατί ρε γμώτο το κλείσανε ? .... Λογω goodys λογικα. αλλαζουν οι καιροι ομως, κοiτα τωρα που ειναι τα goodys Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από basilis_k6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1) Sam Burgers 2) Meat Lab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Just Burgers Γλυφάδα Επισης δεν υπαρχει burger joint στη Γλυφάδα εδώ και χρονια Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από margaritagr 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα