Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο burger στην Αθήνα

26ska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το la strega μεχρι στιγμης μαρεσει πιο πολυ αποσα εχω δοκιμασει.

Στο 29 δεν εχω παει ακομα.

Επισης το  burger times που ηταν γλυφαδα και πηγαιναν και πολλοι αμερικανοι παιχτες μπασκετ δυστυχως εκλεισε και ηταν πολυ καλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν ειμαι ψαγμενος μπεργκερας,εχω δοκιμασει ομως αρκετα.

Μεχρι στιγμης εχω ξεχωρισει στην Γλυφαδα το kitchen lab.Τσιμπημενο ναι μεν,αλλα η γευση αξιζε.

American Sandwiches στο κέντρο κάθετα στην Ερμού,Juicy Burger και ένα καινούριο,καντίνα είναι ουσιαστικά στην Πεντέλης (οδό όχι Λεωφόρος) στρίβοντας από Κηφισίας για Μελίσσια πριν το Seven.Παρα πολύ καλό!!!

Για το μπαρμπε-κιου αν λέμε αυτό που διαφημίζουν το μπέργκερ του γενναίου και του παππού του γενναίου,δοκίμασα μια φορά αλλά κάθε άλλο δε ξετρελαθηκα..Αντιθέτως θα έλεγα..

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Butcher's Burger στο Περιστέρι και Abacus στη Δάφνη. Πολύ καλό burger και οι 2.

Για καιρό με είχανε ζαλίσει και για το Μπάρμπεκιου μέχρι που τελικά πήγα...Ναι μεν ουρές από κόσμο και πολύ μεγάλη ποσότητα...αλλά από ποιότητα άστα να πάνε...έβγαλα πατάτες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου  και το burger γευστικά αδιάφορο. Επιπλέον πολύ...μα πάρα πολύ λάδι σε όλα. 

Επεξ/σία από akiz90
  • Like 1

Juicy που πρότειναν ηδη ειναι καλο αλλα μικρο και ακριβο. Προσωπικα πηγαινα εκει για τη σαλατα τους που ηταν και ωραια και ειχε καλη σχεση τιμης ποσοτητας.

Μπαρμπεκιου κατ εμε δεν αξιζει, μου πεφτει και μακρια.

Απο κει και περα υπαρχουν πολλα καλα που τα χουν προτεινει ηδη (να προσθεσω το Jazz burger στο Ιλιον, το αγαπημενο μου μπεργκερ απο κει ειναι το acid) αλλα δεν ξερω πως θα μπορούσε καποιος να πει οτι ενα συγκεκριμενο ειναι καλυτερο. Ολα αξιολογα ειναι, ολα πανω απ τα χιλιαδες ταχυφαγαδικα της κακιας ωρας, κανενα δεν ειναι τελειο, κανενα δεν αισθανομαι οτι ειναι το απολυτα καλυτερο, κανενα δεν θα ειναι για παντα καλο (θα ακριβινει, θα ριξει ποιοτητα κλπ)

Παίδες το Juicy Grill κάποτε είχε top κιμά πλέον είναι λες και τρως αέρα με ένα κιλό πατάτες. Τουλάχιστον παραμένει καθαρό και με σχετικά αγνά υλικά στα γύρω γύρω αλλά ο κιμάς του είναι άγευστος. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...