mumra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.Λοιπόν έχω το mi a3;Εχω 2 ερωτήσεις πρός όσους το έχουν.1ον παρατήρησα ότι σε ορισμένες κλήσεις και ειδικά όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο. η ένταση του ακουστικού είναι χαμηλή.Με αποτέλεσμα να ακούς λίγο όποιν/α σου μιλάει. Επίσης πατιούνται διάφορα κουμπιά όταν το έχω στο αυτι μου. Έχετε κάτι παρόμοιο.Ξέρετε αν είναι θέμα λογισμικού ή κάτι άλλο. Ευχαριστω.
vargas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εγώ που το έχω 1 μισή μήνα τέτοιο θέμα δεν έχω
mumra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστω πολύ.Μου κάνει εντύπωση γιατι δεν το έχω σε όλες τις κλήσεις και εχω διαβάσει και στο micommunity για αντιστοιχα θέματα.
petran91 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στις 12/10/2019 στις 3:58 ΜΜ, mumra είπε Επίσης πατιούνται διάφορα κουμπιά όταν το έχω στο αυτι μου. Έχετε κάτι παρόμοιο.Ξέρετε αν είναι θέμα λογισμικού ή κάτι άλλο. Και στο MiA2 ήταν πρόβλημα αυτό που αναφέρεις εδώ. Η λύση ήταν απλά να το κλειδώνεις πριν το βάλεις στο αυτί σου. Δυστυχώς.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 6 minutes ago, mumra said: Ευχαριστω πολύ.Μου κάνει εντύπωση γιατι δεν το έχω σε όλες τις κλήσεις και εχω διαβάσει και στο micommunity για αντιστοιχα θέματα. Για να πατιούνται διάφορα στην οθόνη ενώ το έχεις στο αυτί σου θα πρέπει να μη σβήνει η οθόνη από το σχετικό αισθητήρα απόστασης που έχει. Δες αν έχεις καμιά περίεργη θήκη που να τον εμποδίζει ή αν κρατάς κάπως περίεργα το τηλέφωνο και δεν μπορεί ο αισθητήρας να μετρήσει σωστά στην απόσταση. Αν δεν παίζει τίποτα από τα παραπάνω, μάλλον θα έχεις κάποιο software/hardware πρόβλημα.
mumra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Για το Proximity sensor Πάντως υπάρχει και μια λυση που μειώνεις την ευαισθησία.Πατάς νομίζω *#*#6484#*#* και το ρυθμίζεις.Για το ακουστικό δεν ξέρω.
afragorn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μπορείς απλά να κλειδώνεις το τηλέφωνο όσο μιλάς εφόσον δε σε πιάνει καλά ο αισθητήρας.
mumra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Αυτό που κάνω τώρα είναι οτι πατάω (μαλλον το Home button) την μεσαία πάυλα και έτσι δεν πατιούνται προς το παρόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα