mobile_32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα, έχω το iPhone 8, στο οποίο ξαφνικά άρχισε να μειώνεται η διάρκεια τις μπαταρίας. Το κινητο το έχω 10 μήνες, είναι σε άριστη κατάσταση, έχω κλειστό το 4g και το gps και έχει πολύ λίγες εφαρμογές. υγεια μπαταρίας στο 97%. Αρχικα έδειχνε ότι την μπαταρία την κατανάλωνε όλη το safari. Μετά από λίγες ημέρες άρχισε να καταναλώνεται η μπαταρία και κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν ήταν στην αναμονή και με κλειστό το WiFi. Άνοιξα case στην apple μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο iOS. Στην αναμονή βελτιώθηκε αλλά πάλι καταναλώνεται η μπαταρία αρκετά και στο safari αλλά πλέον και στην ομιλία. Μετά από την αναβάθμιση του λογισμικού η υγεία της μπαταρίας έπεσε στο 96% (!). Πήγα στο επίσημο service και μου πρότειναν να κανω ένα hard reset και να το δω τη συμπεριφορά θα έχει από εκεί και πέρα. το κινητο είναι σε άριστη κατάσταση και πολύ προσεγμένο, αν δεν είναι θέμα μπαταρίας και γίνει αλλαγή δεν θα ήθελα να πάρω refurbished συσκευή καθώς στο παρελθόν που έτυχε κάτι ανάλογο η refurbished συσκευή οπτικά ήταν άριστη αλλά αναγκαστικά μετά από 1-2 μήνες να αλλάξω μπαταρία. Καμια λύση ?
taslikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Κανε επαναφορά μέσω iTunes και μην επαναφέρεις το backup. Αν δεν φτιάξει και με αυτό, δοκίμασε να κλείσεις ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο, email να έρχονται με push, τοποθεσία εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείς! 1
mobile_32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Το έκανα και δυστυχώς σχεδόν μια από τα ίδια,.......αρκετό battery drain ...
MarioAna Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Καλημερα Ειχα το ίδιο πρόβλημα στο x. Η λύση που βρήκα εγώ είναι η εξής: Συνδεεις τη συσκευή με iTunes. Κανείς εξαγωγή λογισμικού και πάλι εισαγωγή από την αρχή. Μετα το ξεκινάς σαν νέα συσκευή. Δες το και πες μου. εμενα μέσα στο βράδυ μου κατανάλωνε 15% ενώ κατανάλωνε 4%. Ευχαριστω. 1
thelos257 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, MarioAna είπε Καλημερα Ειχα το ίδιο πρόβλημα στο x. Η λύση που βρήκα εγώ είναι η εξής: Συνδεεις τη συσκευή με iTunes. Κανείς εξαγωγή λογισμικού και πάλι εισαγωγή από την αρχή. Μετα το ξεκινάς σαν νέα συσκευή. Δες το και πες μου. εμενα μέσα στο βράδυ μου κατανάλωνε 15% ενώ κατανάλωνε 4%. Ευχαριστω. Καλημερα φιλε μ και εγω εχω το ιδιο με το iPhone X δυο χρονων κινητο. Δεν βγαζω την μερα.
MarioAna Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα Δοκιμασε αυτό που έγραψα πιο πάνω και πες μου. Απλως κάνε πρώτα και ένα σώσιμο αρχείων! ευχαριστω Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από MarioAna
mobile_32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, MarioAna είπε Καλημερα Ειχα το ίδιο πρόβλημα στο x. Η λύση που βρήκα εγώ είναι η εξής: Συνδεεις τη συσκευή με iTunes. Κανείς εξαγωγή λογισμικού και πάλι εισαγωγή από την αρχή. Μετα το ξεκινάς σαν νέα συσκευή. Δες το και πες μου. εμενα μέσα στο βράδυ μου κατανάλωνε 15% ενώ κατανάλωνε 4%. Ευχαριστω. Το έκανα και δεν είδα τρομερή βελτίωση...πχ με 100% φορτισμένη μπαταρία και 9 λεπτά ομιλίας, κανονική κλήση, μειώθηκε στο 98%. Από εχθές στην 8:30 το βράδυ, που έκανα το hard reset από iTunes, μέχρι τώρα που είναι 23:00 έχει πέσει στο 47% η μπαταρία και χρήση νορμαλ. Μόνο δυο εφαρμογές έχω επάνω το Gmail και το Viber...
MarioAna Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Το βράδυ στην αναμονή πόση μπαταρία σου τρώει; Δλδ από τις 23:00 μέχρι τις 7:00;
mobile_32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Θα το δω σήμερα το βράδυ....δεν έχω προλάβει να κανω άλλη φόρτιση μετά το hard reset
mobile_32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Από τις 22:00 το βράδυ έως σήμερα στις 08:00 το πρωι από 47% έπεσε στο 43% κ 42%...........
nikosgnr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Επίσης απο υπ. συστήματος αφήνετε εν/ποιημένα μόνο τη βαθμ. πυξίδας και το Find. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς πλέον με το Health..
MarioAna Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Με το health όμως σου λέει πόσα χλμ έχεις διανύσει και άλλα πολλά Οπότε εγώ τη χρησιμοποιώ αρκετά για να μου δείχνει πόσα κάνω. Δε νομίζω πως μπορείς να το δεις στο find me αυτό.
mobile_32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Το έδωσα σε επίσημο επισκευαστικό κέντρο για να κάνουν έλεγχο αφού έτσι και αλλιώς είναι εντός εγγύησης, ειδικότερα είναι και στο πρώτο χρόνο εγγύησης ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα