AGGANIS13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Εχω ενα Dell Inspiron 3521 και στο ξαφνικο σταματησε να δειχνει η οθονη του. Αναβει με το power αλλα δεν δειχνει η οθονη. Αρκετες φορες ομως οταν παταω το power δειχνει κανονικα και μπαινει κ στο bios αλλα μετα απο 1,2,3 λεπτα βγαζει η οθονη ολο χιονια... Λογικα η καρτα γραφικων ειναι ετσι? Διορθωνεται αυτο? Το ελυσα και το καθαρισα απο σκονες κτλ - εβαλα καινουργια παστα στον cpu αλλα τα ιδια κανει....
AGGANIS13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δεν το εχω δοκιμασει σε εξωτερικη. Να το δοκιμασω.... Μηπως φταιει η οθονη εννοεις....
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Το πολυ κακο σεναριο ειναι: (Πιθανοτατα) η Radeon 7670M να σε "χαιρετησε"..! ❗ Αν ειναι το παραπανω ^^ τοτε βλεπεις παρακατω:
AGGANIS13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δεν δειχνει σε εξωτερικη Αυτο στο βιντεακι δεν ξερω να το κανω... Δυσκολο μου φαινεται
cheappclaptopparts Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα φίλε .. θέλει ψάξιμο δεν είναι 100% πρόβλημα gpu .. έχει φάει καμία τούμπα το λαπτοπ πριν από αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα