jimzak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Το μηχανάκι είναι στο όνομα σου ή σε κάποιον άλλο? Αν δεν είναι στο όνομα σου και είσαι κάτω τον 18 να ξέρεις πως υπάρχει περίπτωση να γίνει μήνυση αυτεπάγγελτα και στον κάτοχο.
dtzgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, nikosfoteinos είπε ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΗΝ PLEAZE! Φίλε μην τους ακούς, σιγά μην περίμενες αυτούς να σου πουν πώς θα γίνεις άνθρωπος. Πήγαινε τη Δευτέρα και ζήτα να κάνεις μήνυση που σε κουβάλησαν εκεί χωρίς λόγο.
iphotographer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Τουλάχιστον σου κάλεσαν κανα ταξί να μην γυρίσεις με τα πόδια?
jimzak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Ναι και μην ξεχάσεις να πάρεις και κράνος μαζί την ώρα που θα πας να πάρεις την άδεια δείχνοντας έτσι σημάδια συμμόρφωσης 2
iphotographer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Παιξτο μετανοιωμένος και οτι θα ανανεώσεις άμεσα την άδεια. επίσης υπενθυμησέ τους οτι δεν οδηγούσες κιολας. Βέβαια δεν ξέρω, η άδεια είναι όπως η ασφάλεια που και ακίνητο σε γκαράζ να έχεις το όχημα, πρέπει να την ανανεώνεις?
jimzak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, iphotographer είπε Τουλάχιστον σου κάλεσαν κανα ταξί να μην γυρίσεις με τα πόδια? Τα χαρτιά του πήραν, αν κατάλαβα καλά το μηχανάκι του το άφησαν 😅
Shorai Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Θα πεις ότι έσπρωχνες το μηχανάκι και ότι δεν οδηγούσες. Θα τα πάρεις πίσω, μην αγχώνεσαι.
giorgos4ever Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Τα μισά θέματα εδώ μέσα οι απαντήσεις τα κλειδώνουν, just saying. Ts Προφανώς και μπορούν να σου κόψουν κλήση.... και όχι μόνο. Αν και έτσι όπως τα περιγράφεις δεν νομίζω να σου κάνουν κάτι. 29 λεπτά πριν, nikosfoteinos είπε Σημαίνει οτι η εξάτμιση είναι παράνομη γιατί κάνει θόρυβο και η αδεία μου δεν έχει δηλωθεί επειδή το παπί ήταν πολύ καίρο παρατημένο και πρέπει να πληρώσω μια περιουσία. Ασχολίαστο
GordaTurta Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Βγαλε αυτη τη φωτο στο αβαταρ. Ανθρωποι με πειραγμενες εξατμισεις δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την αρχαια σπαρτη. Γιατι ειναι απλα Μ@λακες.
jimzak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, iphotographer είπε Παιξτο μετανοιωμένος και οτι θα ανανεώσεις άμεσα την άδεια. επίσης υπενθυμησέ τους οτι δεν οδηγούσες κιολας. Βέβαια δεν ξέρω, η άδεια είναι όπως η ασφάλεια που και ακίνητο σε γκαράζ να έχεις το όχημα, πρέπει να την ανανεώνεις? Η ανανέωση στην άδεια στα 50αρια είναι κάτι σαν τα τέλη κυκλοφορίας στα υπόλοιπα, επειδή τα παλιά 50αρια δεν υπάγονται στο υπουργείο, πληρώνουν κάθε χρόνο στην τροχαία. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από jimzak
Προτεινόμενες αναρτήσεις