Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μηχανάκι είναι στο όνομα σου ή σε κάποιον άλλο? Αν δεν είναι στο όνομα σου και είσαι κάτω τον 18 να ξέρεις πως υπάρχει περίπτωση να γίνει μήνυση αυτεπάγγελτα και στον κάτοχο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikosfoteinos είπε

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΗΝ PLEAZE!

Φίλε μην τους ακούς, σιγά μην περίμενες αυτούς να σου πουν πώς θα γίνεις άνθρωπος.

Πήγαινε τη Δευτέρα και ζήτα να κάνεις μήνυση που σε κουβάλησαν εκεί χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Ναι και μην ξεχάσεις να πάρεις και κράνος μαζί την ώρα που θα πας να πάρεις την άδεια δείχνοντας έτσι σημάδια συμμόρφωσης

• Like 2
Δημοσ.

Παιξτο μετανοιωμένος και οτι θα ανανεώσεις άμεσα την άδεια. επίσης υπενθυμησέ τους οτι δεν οδηγούσες κιολας. Βέβαια δεν ξέρω, η άδεια είναι όπως η ασφάλεια που και ακίνητο σε γκαράζ να έχεις το όχημα, πρέπει να την ανανεώνεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iphotographer είπε

Τουλάχιστον σου κάλεσαν κανα ταξί να μην γυρίσεις με τα πόδια?

Τα χαρτιά του πήραν, αν κατάλαβα καλά το μηχανάκι του το άφησαν 😅

Δημοσ.

Τα μισά θέματα εδώ μέσα οι απαντήσεις τα κλειδώνουν, just saying. 

Ts Προφανώς και μπορούν να σου κόψουν κλήση.... και όχι μόνο. Αν και έτσι όπως τα περιγράφεις δεν νομίζω να σου κάνουν κάτι.

29 λεπτά πριν, nikosfoteinos είπε

Σημαίνει οτι η εξάτμιση είναι παράνομη γιατί κάνει θόρυβο και η αδεία μου δεν έχει δηλωθεί επειδή το παπί ήταν πολύ καίρο παρατημένο και πρέπει να πληρώσω μια περιουσία.

Ασχολίαστο

Δημοσ.

Βγαλε αυτη τη φωτο στο αβαταρ. Ανθρωποι με πειραγμενες εξατμισεις δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την αρχαια σπαρτη. Γιατι ειναι απλα Μ@λακες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, iphotographer είπε

Παιξτο μετανοιωμένος και οτι θα ανανεώσεις άμεσα την άδεια. επίσης υπενθυμησέ τους οτι δεν οδηγούσες κιολας. Βέβαια δεν ξέρω, η άδεια είναι όπως η ασφάλεια που και ακίνητο σε γκαράζ να έχεις το όχημα, πρέπει να την ανανεώνεις?

Η ανανέωση στην άδεια στα 50αρια είναι κάτι σαν τα τέλη κυκλοφορίας στα υπόλοιπα, επειδή τα παλιά 50αρια δεν υπάγονται στο υπουργείο, πληρώνουν κάθε χρόνο στην τροχαία.

Επεξ/σία από jimzak
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...