Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charilaos είπε

Αλήθεια λέω δεν κατάλαβα.

Τι σημαίνει είδανε έχω εξάτμιση; Είναι παράνομο να έχεις εξάτμιση;

Η άδεια χρωστάει κάποια χρόνια; Δεν έχεις άδεια; Τι σημαίνει χρωστάει κάποια χρόνια;

Σημαίνει οτι η εξάτμιση είναι παράνομη γιατί κάνει θόρυβο και η αδεία μου δεν έχει δηλωθεί επειδή το παπί ήταν πολύ καίρο παρατημένο και πρέπει να πληρώσω μια περιουσία.

Δημοσ.

τοπικ σταρτερ και μια γερη κλιση να πάρεις να ξερεις οτι την γλυτωσες πολυ φθηνα και ευελπιστω το παθημα να σου γινει μαθημα,τωρα ας κλεισει το θεμα

Δημοσ.

Ελλάδα το μεγαλείο σου!Απεραντο τριτοκοσμικό τρελοκομείο!Με τις υγείες σου...

Δημοσ.

Φίλε έχεις δίκιο. Αφού το παπί ήταν σβηστό και δεν το κινούσες όταν σε έπιασαν (το ότι σε είδαν αμέτρητες άλλες φορές να το κινείς δεν παίζει ρόλο στην περίπτωσή μας γιατί ήταν εκτός υπηρεσίας οι γνωστοί σου αστυνομικοί όταν συνέβαινε αυτό, άρα κλάην) δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα.

Συγγνώμη θα σου ζητήσουν και θα σου δώσουν τα χαρτιά πίσω να πας στην ευχή του Θεού.

Αν πάλι σε ζορίσουν ή δεν σου ζητήσουν συγγνώμη, μην τους αφήσεις: να τους κυνηγήσεις μέχρι τέλους, για να μάθουν να ταλαιπωρούν τον πολίτη χωρίς βάση.

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω...υπαρχει καποιος εκει εξω που λεει" μπες στο ινσομνια και ποσταρε ο,τι σου ρθει και θα σου απαντησουν"? γιατι εδω και καιρο μπαινουν ατομα κανουν ενα ακυρο ποστ μια φορα και μετα τελοs...και καλα τι αστειο? ας μας διαφωτισει καποιος!!!!!!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosfoteinos είπε

Πολύ αστείος φιλε

Οδηγούσες χωρίς άδεια, ασφάλεια, δίπλωμα και προκαλώντας ηχορρύπανση.

Εγώ είμαι ο αστείος;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtzgr είπε

Φίλε έχεις δίκιο. Αφού το παπί ήταν σβηστό και δεν το κινούσες όταν σε έπιασαν (το ότι σε είδαν αμέτρητες άλλες φορές να το κινείς δεν παίζει ρόλο στην περίπτωσή μας γιατί ήταν εκτός υπηρεσίας οι γνωστοί σου αστυνομικοί όταν συνέβαινε αυτό, άρα κλάην) δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα.

Συγγνώμη θα σου ζητήσουν και θα σου δώσουν τα χαρτιά πίσω να πας στην ευχή του Θεού.

Αν πάλι σε ζορίσουν ή δεν σου ζητήσουν συγγνώμη, μην τους αφήσεις: να τους κυνηγήσεις μέχρι τέλους, για να μάθουν να ταλαιπωρούν τον πολίτη χωρίς βάση.

Επιτέλους! μια απάντηση που βοηθάει θενκς φιλε

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, nikosfoteinos είπε

Επιτέλους! μια απάντηση που βοηθάει θενκς φιλε

........τρολάρει....

*facepalm*

Επεξ/σία από charilaos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikosfoteinos είπε

Πολύ αστείος φιλε

το αστειο θα ειναι να πεσεις επανω μου ή στη μανα μου. εκει να δεις αστειο....

αν φταις κιολας ή δημιουργηθει προβλημα σωματικο κ οχι μονο υλικες ζημιες...πολυ αστεια θα περασουμε...

Δημοσ.

Εύχομαι να μην σβηστεί το τοπικ μέχρι την Δευτέρα για να δω τι θα σου κάνουν.

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΗΝ PLEAZE!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παπί ήταν χωρίς ποδιά και φουξια?

Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω να σου δημιουργήσουν πρόβλημα αν δεν οδηγούσες εκείνη τι στιγμη.

Επεξ/σία από iphotographer
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...