nikosfoteinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Λοιπόν εχθές το βράδυ με σταμάτησε η τροχαία για έλεγχο και οι δύο αστυνομικοί ήταν γνωστοί μου... εκείνη την ώρα που με σταμάτησαν ήμουν πάνω στο παπί μου και απλά το έσπρωχνα. Τέλος πάντων είδανε ότι έχω εξάτμιση, ότι η άδεια χρωστάει κάποια χρόνια και ότι δεν έχω δίπλωμα. Εκείνη την στιγμή δεν μου έδωσαν καμία κλήση αλλά μου πήραν την άδεια και τον αριθμό πινακίδας. Είπαν να πάω μεθαύριο Δευτέρα να πάρω την άδεια. Πιστεύετε μπορούν να μου δώσουν κλήση και για ποιο πράγμα;
christakos07 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Ελπίζω να σταθούν στο ύψος του νόμου και να μην τη γλιτώσεις. 12 3
dtzgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Αποκλείεται, θα σου τη δώσουν πίσω και θα φύγεις.
nikosfoteinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Το μόνο που γλίτωσα ήταν το αυτόφωρο... Δεν είμαι περήφανος που κυκλοφορούσα παράνομα ούτε κατηγορώ δύο γνωστούς μου κάνουν την δουλεία τους, απλά θέλω να μου πείτε αν μπορούν να με γράψουν αφού ήμουν ακίνητος και σβηστός. Επίσης οι αστυνομικοί που με ξέρουν είναι χειρότερο για εμένα, γιατί με βλέπουν συνέχεια να οδηγώ ενώ είναι εκτός υπηρεσίας. Ενώ αν ήταν άγνωστοι θα μπορούσα να τους πω ότι περιμένω να έρθει πχ ο αδερφός μου που έχει δίπλωμα για να φύγουμε.
bromiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Σκέψου να μην ήταν και γνωστοί σου.... Ούτε με τσίγκινο σωβρακάκι δεν θα την γλίτωσες... 1
jimzak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Απλά σου πειρανε την άδεια επειδή είχε λήξει για να σου την ανανεώσουν 😂 . Πέρα από την πλάκα, εντελώς καθαρή δεν πιστεύω να την βγάλεις, αν ήταν να μην σε γράψουν, τότε για πιο λόγο να σου πήρανε τα χαρτιά, θα σε άφηναν κατ' ευθείαν να φύγεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Εύχομαι να μην πάρεις τίποτα πίσω παρά μόνο μερικές κλήσεις πολλών εκατοντάδων ευρώ
charilaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 43 λεπτά πριν, nikosfoteinos είπε Λοιπόν εχθές το βράδυ με σταμάτησε η τροχαία για έλεγχο και οι δύο αστυνομικοί ήταν γνωστοί μου... εκείνη την ώρα που με σταμάτησαν ήμουν πάνω στο παπί μου και απλά το έσπρωχνα. Τέλος πάντων είδανε ότι έχω εξάτμιση, ότι η άδεια χρωστάει κάποια χρόνια και ότι δεν έχω δίπλωμα. Εκείνη την στιγμή δεν μου έδωσαν καμία κλήση αλλά μου πήραν την άδεια και τον αριθμό πινακίδας. Είπαν να πάω μεθαύριο Δευτέρα να πάρω την άδεια. Πιστεύετε μπορούν να μου δώσουν κλήση και για ποιο πράγμα; Κάποιοι άνθρωποι απλά θα ζήσουν 100 χρόνια. Υποθέτω το μότο σου είναι η άγνοια είναι ευτυχία; 2 ερωτήσεις: 1. Τι σημαίνει "είδανε ότι έχω εξάτμιση"; 2. Τι σημαίνει "η άδεια χρωστάει κάποια χρόνια"; 2
nikosfoteinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, charilaos είπε Κάποιοι άνθρωποι απλά θα ζήσουν 100 χρόνια. Υποθέτω το μότο σου είναι η άγνοια είναι ευτυχία; 2 ερωτήσεις: 1. Τι σημαίνει "είδανε ότι έχω εξάτμιση"; 2. Τι σημαίνει "η άδεια χρωστάει κάποια χρόνια"; Δεν σε έπιασα τι θες να πείς;
charilaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, nikosfoteinos είπε Δεν σε έπιασα τι θες να πείς; Αλήθεια λέω δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει είδανε έχω εξάτμιση; Είναι παράνομο να έχεις εξάτμιση; Η άδεια χρωστάει κάποια χρόνια; Δεν έχεις άδεια; Τι σημαίνει χρωστάει κάποια χρόνια;
jimzak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, charilaos είπε Αλήθεια λέω δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει είδανε έχω εξάτμιση; Είναι παράνομο να έχεις εξάτμιση; Η άδεια χρωστάει κάποια χρόνια; Δεν έχεις άδεια; Τι σημαίνει χρωστάει κάποια χρόνια; Τα 50αρια κάνουν ανανέωση στην άδεια κυκλοφορίας κάθε χρόνο, λογικά δεν έχει ανανεωθεί η άδεια για κάποια χρόνια.
charilaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, jimzak είπε Τα 50αρια κάνουν ανανέωση στην άδεια κυκλοφορίας κάθε χρόνο, λογικά δεν έχει ανανεωθεί η άδεια για κάποια χρόνια. Ευχαριστώ, αποκωδικοποιήθηκε το πρώτο ερώτημα. Το είδανε εχω εξάτμιση τι σημαίνει;
jimzak Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Θα εννοεί τις aftermarket οι οποίες κάνουν θόρυβο πάνω από τα επιτρεπτά όρια και όχι την εργοστασιακή... Και για ασφάλεια που ρωτάει συνφορουμιτης παραπάνω, και να είχε, εδώ δεν έχει δίπλωμα, έχει ληγμένη άδεια, τρέχα γυρευε...
charilaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, jimzak είπε Θα εννοεί τις aftermarket οι οποίες κάνουν θόρυβο πάνω από τα επιτρεπτά όρια και όχι την εργοστασιακή... Και για ασφάλεια που ρωτάει συνφορουμιτης παραπάνω, και να είχε, εδώ δεν έχει δίπλωμα, έχει ληγμένη άδεια, τρέχα γυρευε... Κανάς εισαγγελέας δεν υπάρχει εδώ στο φόρουμ να τον χώσει μέσα να ησυχάσουμε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις