Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά! Πρώτο μου ποστ εδώ στο φόρουμ. Έχω από χθες ένα πρόβλημα με το Facebook στο ανέβασμα φωτογραφιών μου και δεν ξέρω αν φταίει η ίδια η εφαρμογή η έχω κάνει κάτι εγώ. Όταν πάω να ανεβάσω φωτογραφίες λοιπόν τις ανεβάζει εν ριπή δευτετολεπτων και μου βγάζει στο κουτάκι το ανέβασμα απέτυχε πατήστε για λεπτομέρειες. Δοκίμασα και διαφορετικές ΦΏΤΟ αλλά το ίδιο. Έχω δύο διαφορετικά προφίλ εδώ και 3 χρόνια ένα προσωπικό κ ένα για την δουλειά μου αλλά και στα δύο το ίδιο πράγμα κάνει. Ανεβάζω σκριν μήπως κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει με το τι συμβαίνει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Screenshot_2019-10-12-01-24-19-305_com.facebook.katana.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, trellakias είπε

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά! Πρώτο μου ποστ εδώ στο φόρουμ. Έχω από χθες ένα πρόβλημα με το Facebook στο ανέβασμα φωτογραφιών μου και δεν ξέρω αν φταίει η ίδια η εφαρμογή η έχω κάνει κάτι εγώ. Όταν πάω να ανεβάσω φωτογραφίες λοιπόν τις ανεβάζει εν ριπή δευτετολεπτων και μου βγάζει στο κουτάκι το ανέβασμα απέτυχε πατήστε για λεπτομέρειες. Δοκίμασα και διαφορετικές ΦΏΤΟ αλλά το ίδιο. Έχω δύο διαφορετικά προφίλ εδώ και 3 χρόνια ένα προσωπικό κ ένα για την δουλειά μου αλλά και στα δύο το ίδιο πράγμα κάνει. Ανεβάζω σκριν μήπως κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει με το τι συμβαίνει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Screenshot_2019-10-12-01-24-19-305_com.facebook.katana.png

Για αρχή κάνε εκκαθάριση cache μέσα από την εφαρμογή.Αν δεν φτιάξει δοκίμασε μέσω browser, αν έτσι λειτουργεί σημαίνει πως πιθανότατα να φταίει η εφαρμογή.

Αν θες οπωσδήποτε να κάνεις upload μέσω της εφαρμογής, κάνε εκκαθάριση δεδομένων μέσα από την εφαρμογή.Αν πάλι δεν φτιάξει, κάνε unistall και πάλι install, έτσι ίσως φτιάξει αλλά πιθανόν να πρέπει να φτιάξεις πάλι τις ρυθμίσεις, όπως και με την εκκαθάριση δεδομένων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...