killertol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Θέλω να φτιάξω ένα ηχοσυστημα 5.1 τι θα μου προτείνατε μεχρι 2000 ευρω(ηχεια, subwoofer & ενισχυτής); μουσική ακούω κυρίως metal ε
TitanX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Αν θέλεις την άποψη μου 5.1 στο gaming δεν αξίζει. Μόνο αν είσαι σινεφίλ και audiophile αξίζει να ρίξεις χρήμα. Για μουσική 5.1 πάλι δεν αξίζει. Σου προτείνω γιατί τα έχω κιόλας τα edifier luna 2.1. Δες κριτικές άκουσε τα και θα καταλάβεις ποιότητα. Πατάνε κάτω ήχο συστήματα των 5000. Και για metal που ακούς δεν χρειάζεσαι και κάτι ουαου όπως πχ τζαζ η κλασσική. Αυτά που ου λέω είναι ότι πρέπει.
mitspetr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TitanX είπε Αν θέλεις την άποψη μου 5.1 στο gaming δεν αξίζει. Μόνο αν είσαι σινεφίλ και audiophile αξίζει να ρίξεις χρήμα. Για μουσική 5.1 πάλι δεν αξίζει. Σου προτείνω γιατί τα έχω κιόλας τα edifier luna 2.1. Δες κριτικές άκουσε τα και θα καταλάβεις ποιότητα. Πατάνε κάτω ήχο συστήματα των 5000. Και για metal που ακούς δεν χρειάζεσαι και κάτι ουαου όπως πχ τζαζ η κλασσική. Αυτά που ου λέω είναι ότι πρέπει. Αλήθεια φίλε, πατάνε κάτω συστήματα των 5 χιλιάδων ευρώ οι φουσκαλίτσες; Πως κι έτσι. Εγώ όταν τα άκουσα μου φάνηκαν σαν να ακούω ήχο από ραδιοφωνάκι. Λίγο πήγα να σηκώσω την ένταση και από την παραμόρφωση μου ματώσανε τ' αυτιά... Και του λες ότι δεν αξίζει σε gaming να ακούει 5.1; Πως γίνεται αυτό πάλι; Ο νηματοθέτης είναι καλύτερα να ανοίξει θέμα στην κατηγορία του Home Cinema που είναι πιο σχετικοί. Εδώ στην κατηγορία της μουσικής δεν θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr
donblunts Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 5.1 + budget 2000€ + Metal = RIP γείτονες. Χούμορ χούμορ.
TitanX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δεν ξέρω που τα άκουσες και τι ακριβώς άκουσες, όπως και για την ευαισθησία που έχεις. Όμως να ξέρεις κάτι 50% της ποιότητας του ήχου είναι που την ακούς και τι ακούς. Το 5.1 στα παιχνίδια είναι με μεγάλα γράμματα μάπα το καρπούζι. Ναι αν έχει blue ray atmos klpklp αξίζει αλλά για παιχνιδάκια μπλιμπλικια μάλλον τσάμπα λεφτά θα δώσει και θα τα κλαιει.
mitspetr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, TitanX είπε Δεν ξέρω που τα άκουσες και τι ακριβώς άκουσες, όπως και για την ευαισθησία που έχεις. Όμως να ξέρεις κάτι 50% της ποιότητας του ήχου είναι που την ακούς και τι ακούς. Το 5.1 στα παιχνίδια είναι με μεγάλα γράμματα μάπα το καρπούζι. Ναι αν έχει blue ray atmos klpklp αξίζει αλλά για παιχνιδάκια μπλιμπλικια μάλλον τσάμπα λεφτά θα δώσει και θα τα κλαιει. Άσε ρε με το χρέπι. Ο φίλος θέλει 5.1 κι εσύ πας και του λες για edifier; Και του λες κι όλας ότι παίζει καλύτερα από σύστημα των 5.000 ευρώ; 😂 Έχεις ακούσει σύστημα των 5.000 ευρώ να σου φύγει η ούγια; Μάλλον όχι, αλλιώς δεν θα του έλεγες για τα σαπάκια τα edifier. Γελάνε και τα μεγάφωνα με αυτό που έγραψες... . Μη γράφεις μπούρδες. Τα edifier δεν φτάνουν καν στις απαιτούμενες στάθμες για αναπαραγωγή ήχου σε τυπική απόσταση ακρόασης. Στο δικό μου σύστημα το gaming σε atmos, ρίχνει σαγόνια όποιου το ακούει. Και δεν φτάνει τα 5 χιλιάρικα. Είναι πιο οικονομικό. Μην γράφετε αν δεν ξέρετε γιατί εκτίθεστε. Τη στιγμή μάλιστα που μπορεί να ακούσει και ο ίδιος πως είναι σε 5.1 ή atmos η εμπειρία του gaming, πηγαίνοντας με την κονσόλα του σε ένα κατάστημα με στημένα συστήματα 5.1. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα