Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να παίξω καινούργιο παιχνίδι! Αν και το έχω τερματίσει στο PS4 περίμενα καιρό την στιγμή που θα γίνει release στο pc. 

Χρειάζομαι νέα κάρτα γραφικών. Θα το παίξω σε ultra wide 1080 free sync. 

Οικονομικά δεν υπάρχει κάποιο όριο (δεν θα δώσω 500 ευρώ προφανώς για full HD).

1060 λένε τα recommended για 1080 αλλά το ultra wide είναι πιο βαρύ συνεπώς απορρίπτεται. 

Επίσης μιας και τα open world είναι vram hungry κοιτάζω μόνο 8gb. 

Μια επιλογή είναι η Vega 56 στα 295 περίπου από Amazon.de. Παραειναι overkill;

Ακούω προτάσεις! Ευχαριστώ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Επιτέλους ήρθε η ώρα να παίξω καινούργιο παιχνίδι! Αν και το έχω τερματίσει στο PS4 περίμενα καιρό την στιγμή που θα γίνει release στο pc. 

Χρειάζομαι νέα κάρτα γραφικών. Θα το παίξω σε ultra wide 1080 free sync. 

Οικονομικά δεν υπάρχει κάποιο όριο (δεν θα δώσω 500 ευρώ προφανώς για full HD).

1060 λένε τα recommended για 1080 αλλά το ultra wide είναι πιο βαρύ συνεπώς απορρίπτεται. 

Επίσης μιας και τα open world είναι vram hungry κοιτάζω μόνο 8gb. 

Μια επιλογή είναι η Vega 56 στα 295 περίπου από Amazon.de. Παραειναι overkill;

Ακούω προτάσεις! Ευχαριστώ.

Είχε vega56 εδώ Ελλάδα με 210 ευρώ πριν λίγους μήνες, αμαρτία να την πάρεις τόσο. Συν άμα πας τόσο ψηλά, βλέπεις για 5700.

Το μόνιτορ σου δουλεύει (ανεπίσημα) με nvidia κάρτες; Αν ναι, δες για 2060super, 2060, 1660ti. 

Αν όχι δες για 5700. Αξίζει τα 40 ευρώ πάνω από την 56αρα. Αν ρωτούσες πριν τρεις μήνες θα έλεγα καρφί 56αρα με 210 ευρώ από εδώ, αλλά τώρα...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nvidia gtx 1660 ti και είσαι κομπλέ στα 1080p. Αν θες βρε και καλά Radeon για το freesync τότε rx580 η 590. Vega είναι λίγο overkill και νομίζω ξεφεύγεις στα λεφτά. 

Επεξ/σία από panosp1
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panosp1 είπε

Nvidia gtx 1660 ti και είσαι κομπλέ στα 1080p. Αν θες βρε και καλά Radeon για το freesync τότε rx580 η 590. Vega είναι λίγο overkill και νομίζω ξεφεύγεις στα λεφτά. 

Σιγά το overkill...Άμα θες, σε καινούριο ΑΑΑ τίτλο,  τα πάντα όλα max + ΑΑ και fps γύρω στο 100άρι, ναι θες Vega/1080 και για 1080p.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως τα pc requirements είναι χαμηλά.

Minimum specifications:

Processor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6300
Memory: 8GB
Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB HDD
Space: 150GB
Sound Card: DirectX compatible

Recommended specifications:

Processor: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
Memory: 12GB
Graphics Card: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB HDD Space: 150GB
Sound Card: DirectX compatible

Που σημαίνει αν δούμε και τα τελευταία πολύ καλά port τους στα Max Payne 3, GTA5 ότι μάλλον το παιχνίδι θα σκελάρει καλά ακόμα και στα πιο αδύναμα μηχανήματα αν χαμηλώσεις ρυθμίσεις. Πχ το παλιό μου pc που κλείνει 10ετία πιάνει τα minimum !!!

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα για εμένα η πας σε rx580 590 η κατευθείαν τα σπρώχνεις και πας σε 2060 ή 5700, έστω και reference αν έχεις όρεξη να παίξεις με την κάρτα.

Από την άλλη η vega ειναι εκτός αγοράς πλέον σαν καινούργιο προϊόν εκτός αν βρεις καλομεταχειρισμένη στα 200 με 250 ευρώ. 

Δεν ξέρω όμως τι όφελος θα είχε παιχνίδι της Rockstar στο Gcn, γιατί αν κρίνουμε από το gta V τις Amd δεν τις πάει με τίποτα. 

Γενικά το best bet για όλες τις χρήσεις είναι η 5700 με bios 5700xt αν μπορείς να τα καταφέρεις αλλά έχει και το ανάλογο κοστος.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι ειπε ο φιλος ilos και ο panos θα σε καλυψει μια 580 μεχρι και 1660 και παλι θα εισαι υπερκαλλυμενος για 1080p.Εγω εχω τη 480 και ξερω οτι δεν θα εχω κανενα θεμα γιατι μιλαμε για rocckstar που ξερει να φτιαγνει καλοφτιαγμενα παιχνιδια να τρεχουν σε μηχανηματα παλια και επειδη συμφωνα με τις απαιτησεις μιλαμε για εναν μη απαιτητικο τιτλο.Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα μιας που μιλαμε για καρτες ενα αλλο παλικαρι ανεβασε μια καλη τιμη σε μια τιμια καρτα που θα τρεχει τον τιτλο που αναφερεις απροβληματιστα(επισης αυτο που λες για 8 gb δεν παιζει ρολο μιας που τα προτεινομενα λενε για 4 gb) εδω ειναι με 133 ευρω εισαι ετοιμος.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.

Τα 4 gb δεν φτάνουν ούτε για το GTA v. Δεν το συζητάμε καν. 

@Sheogorath με φαρμακωσες με τα 210... Κάτι υπήρχε στο μυαλό μου για μια πολύ καλή τιμή αλλά την θυμόμουν για 260 και λέω οκ χάσαμε ένα 30αρι... 

Μάλλον θα περιμένω black Friday να τσιμπήσω ο,τι συμφέρει παραπάνω αφού φάγαμε ήττα για την 56 και μετά ανεβαίνουμε πολύ χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα στην απόδοση και δεν βλέπω κάποιο breaking point. 

Σας ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

@Sheogorath με φαρμακωσες με τα 210... Κάτι υπήρχε στο μυαλό μου για μια πολύ καλή τιμή αλλά την θυμόμουν για 260 και λέω οκ χάσαμε ένα 30αρι... 

Μάλλον θα περιμένω black Friday να τσιμπήσω ο,τι συμφέρει παραπάνω αφού φάγαμε ήττα για την 56 και μετά ανεβαίνουμε πολύ χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα στην απόδοση και δεν βλέπω κάποιο breaking point. 

Σας ευχαριστώ. 

Άμα δεν ήθελα Cuda, είχα πάρει δυο μην σου πω. Αλλά έχει χάρη το deep learning...

Η 1660ti δεν σου κάνει; Καλή ιδέα το BF πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Σας ευχαριστώ. 

Mε αποδειξεις φιλε οριστε οτι φτανουν και με το παραπανω (στο 2:14 πηγαινε) :

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Occultist είπε

Σιγά το overkill...Άμα θες, σε καινούριο ΑΑΑ τίτλο,  τα πάντα όλα max + ΑΑ και fps γύρω στο 100άρι, ναι θες Vega/1080 και για 1080p.

ετσι ακριβως ενα παραδειγμα το control ολα max out με την γτχ1080 εχω 60fps στα 1080p

πλεον ζοριζουν τα πραγματα ακομα και για μαξ γραφικα σε 1080p;)

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jerry banana είπε

Mε αποδειξεις φιλε οριστε οτι φτανουν και με το παραπανω (στο 2:14 πηγαινε) :

Ναι δεν ξέρω τι λέει ο τύπος στο βίντεο (no msaa). Εγώ το δοκίμασα με όλα max και δεν έφταναν. Και μιλάμε για παιχνίδι 6ετιας. Είπαμε, αδιαπραγματευτα 6 αν όχι 8.

13 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

στα 1080 παιζει ρολο και ο επεξεργαστης,με τι cpu ειναι ο ενδιαφερομενος?

Ryzen 1600

5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Άμα δεν ήθελα Cuda, είχα πάρει δυο μην σου πω. Αλλά έχει χάρη το deep learning...

Η 1660ti δεν σου κάνει; Καλή ιδέα το BF πάντως.

Eeeh. Ίδια τιμή πάνω κάτω με κατώτερη απόδοση, λιγότερη vram απλά καλύτερο efficiency και θερμοκρασίες. Με βλέπω για 5700 custom στο bf...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ναι δεν ξέρω τι λέει ο τύπος στο βίντεο (no msaa). Εγώ το δοκίμασα με όλα max και δεν έφταναν. Και μιλάμε για παιχνίδι 6ετιας. Είπαμε, αδιαπραγματευτα 6 αν όχι 8.

Ryzen 1600

Eeeh. Ίδια τιμή πάνω κάτω με κατώτερη απόδοση, λιγότερη vram απλά καλύτερο efficiency και θερμοκρασίες. Με βλέπω για 5700 custom στο bf...

Αν υποστηρίζει CF η μητρική σου, και το παιχνίδι, δεν βλέπεις δυο 8αρες RX570;

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ryzen 1600

Μήπως φταίει ο CPU σου? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...