Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα κάνει από τον Ιούλιο στον Οτέ και μου έριχνε το φταίξιμο στην Wind που έχει αναλάβει την περιοχή.

Ακυρώνω στον Οτε τέλη Σεπτέμβρη Αυγούστου και τώρα έχω κάνει στην Wind και ακόμα περιμένω, ενώ έχει γίνει

η εγκατάσταση στην πολυκατοικία. Τα ιδια ΣΚ@Τ@ είναι και 2....trust me. Ακόμα και με τηλέφωνα και email....δεν κουνιέται φύλλο. Πάροχοι για τα ΜΠΑΖΑ!

Στέλνανε και τους πωλητές τους το καλοκαίρι και δεν είχανε ΚΑΝ εξοπλισμό για τους νέους πελάτες!

Επεξ/σία από Reaper Lords
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα το ιδανικό είναι να πηγαίνεις στον ίδιο πάροχο που είναι και η περιοχή σου, αλλά δεν είναι πάντα και η καλύτερη ή η πιο συμφέρουσα λύση.

Επεξ/σία από bep1995

15 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Άρα το ιδανικό είναι να πηγαίνεις στον ίδιο πάροχο που είναι και η περιοχή σου, αλλά δεν είναι πάντα και η καλύτερη ή η πιο συμφέρουσα λύση.

Αυτό έκανα, ήμουνα Cosmote και ενώ έλεγα να βάλω 100 στα 31 ευρώ, την ακύρωσα γιατί η Wind έχει πάρει την περιοχή

και έκανα αίτηση για 200 στα 26ευρώ. Αλλά ακόμα τίποτα...

2 minutes ago, Reaper Lords said:

Αυτό έκανα, ήμουνα Cosmote και ενώ έλεγα να βάλω 100 στα 31 ευρώ, την ακύρωσα γιατί η Wind έχει πάρει την περιοχή

και έκανα αίτηση για 200 στα 26ευρώ. Αλλά ακόμα τίποτα...

Πότε έκανες την αίτηση ; Στο κτίριο έχει περαστεί οπτική ίνα ; Έχει λήξει το συμβόλαιό σου στην cosmote ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Πότε έκανες την αίτηση ; Στο κτίριο έχει περαστεί οπτική ίνα ; Έχει λήξει το συμβόλαιό σου στην cosmote ;

18/8 γράφει το συμβόλαιο. Ναι έχουν μπει στην είσοδο και σε κάθε όροφο, και μάλιστα την Παρασκευή ήρθε εξωτερικό συνεργείο(Wind) και ενεργοποίησε ινα στο Ισόγειο. Ναι έχει λήξει στην cosmote.

Επεξ/σία από Reaper Lords

3 minutes ago, Reaper Lords said:

18/8 γράφει το συμβόλαιο. Ναι έχουν μπει στην είσοδο και σε κάθε όροφο, και μάλιστα την Παρασκευή ήρθε εξωτερικό συνεργείο(Wind) και ενεργοποίησε ινα στο Ισόγειο. Ναι έχει λήξει στην cosmote.

Τους έχεις πάρει τηλέφωνο ;; Τι σου έχουν πει ;; Η αλήθεια είναι ότι άμα δεν πιέσεις και εσύ λίγο δεν γίνεται δουλειά !!

2 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Τους έχεις πάρει τηλέφωνο ;; Τι σου έχουν πει ;; Η αλήθεια είναι ότι άμα δεν πιέσεις και εσύ λίγο δεν γίνεται δουλειά !!

¨Εχω μιλήσει με εκπρόσωπο, και έχω κάνει και καταγγελία από την περασμένη εβδομάδα. Αυτά προς το παρόν.

Από όσα έχω διαβάσει, μαζί με του ρουτερ δίνουν κ μια ont συσκευή για την μετατροπή της ίνας. Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά αν θέλω να συνδέσω mini ups για να εχω τηλέφωνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, θα το συνδέσω με το ρουτερ η το ont? Ή πρέπει να είναι κ τα δύο? Δεν με ενδιαφέρει να έχω ίντερνετ, μόνο τηλέφωνο. 

15 minutes ago, ilias78 said:

Από όσα έχω διαβάσει, μαζί με του ρουτερ δίνουν κ μια ont συσκευή για την μετατροπή της ίνας. Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά αν θέλω να συνδέσω mini ups για να εχω τηλέφωνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, θα το συνδέσω με το ρουτερ η το ont? Ή πρέπει να είναι κ τα δύο? Δεν με ενδιαφέρει να έχω ίντερνετ, μόνο τηλέφωνο. 

Η nova δίνει ρούτερ που είναι και ont μαζί, η cosmote και η vodafone δίνουν ξεχωριστό ont, για τη wind δεν θυμάμαι. Αν θέλεις να έχεις τηλέφωνο πρέπει αναγκαστικά να έχεις και ίντερνετ αφού το τηλέφωνο κουμπώνει πάνω στο ρούτερ και δουλεύει μέσω ίντερνετ. Άρα θες ups και στο τηλέφωνο και στο ρούτερ ή και στο ont αν είναι ξεχωριστό.

3 ώρες πριν, ilias78 είπε

Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά αν θέλω να συνδέσω mini ups για να εχω τηλέφωνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, θα το συνδέσω με το ρουτερ η το ont? Ή πρέπει να είναι κ τα δύο?

Πρέπει να είναι και στα δύο, έτσι το έχω κάνει και εγώ.

9 ώρες πριν, bep1995 είπε

Η nova δίνει ρούτερ που είναι και ont μαζί, η cosmote και η vodafone δίνουν ξεχωριστό ont, για τη wind δεν θυμάμαι. Αν θέλεις να έχεις τηλέφωνο πρέπει αναγκαστικά να έχεις και ίντερνετ αφού το τηλέφωνο κουμπώνει πάνω στο ρούτερ και δουλεύει μέσω ίντερνετ. Άρα θες ups και στο τηλέφωνο και στο ρούτερ ή και στο ont αν είναι ξεχωριστό.

Η nova μου έχει κάνει προσφορά οπότε λογικά με ένα είμαι καλυμμένος 

6 ώρες πριν, Tigkas είπε

Πρέπει να είναι και στα δύο, έτσι το έχω κάνει και εγώ.

Έχεις 2 ups ή έχεις mini με 2 εξόδους? Τα lamtech που κοίταζα έχουν μια.

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Έχεις 2 ups ή έχεις mini με 2 εξόδους? Τα lamtech που κοίταζα έχουν μια.

Τίποτα από τα δύο. Στο mini που μου έχει δώσει η Cosmote έφτιαξα ένα καλώδιο από ένα σε δύο εξόδους και συνδέθηκαν και τα δύο στο ίδιο.

Στις 23/10/2022 στις 12:19 ΜΜ, Tigkas είπε

Τίποτα από τα δύο. Στο mini που μου έχει δώσει η Cosmote έφτιαξα ένα καλώδιο από ένα σε δύο εξόδους και συνδέθηκαν και τα δύο στο ίδιο.

Πουλάνε στο εμπόριο τέτοιο καλώδιο?

Καλησπερα σε ολους

Σημερα ολοκληρωθηκε και το εργο της καλωδιωσης στην πολυκατοικια.

Συνδεσα μονος τον εξοπλισμο αλλα το ont αναβοσβηνει και διαβασα οτι πρεπει να ερθει αλλος τεχνικος για την ρυθμιση.

Γνωριζει καποιος μετα απο ποσες μερες στελνει τεχνικο η Cosmote ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...