Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Μιλάς για το "COSMOTE Fiber 100 Unlimited plus TV Full Pack" που το δείχνει στο site στα 59,18€?

Όχι, τότε είχε το "COSMOTE Double Play Fiberspeed 100 XL"

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, equi1908 είπε

Είχα κάνει αίτηση στην Cosmote για COSMOTE Fiber 200 Unlimited plus TV Full Pack που στο site τους φαίνεται στα 68,50€.. Μου έστειλαν σήμερα σύμβαση για υπογραφή η οποία αναφέρει την ίδια τιμή.

Δεν γίνεται έκπτωση λόγω κουπονιού? Μου έχουν στείλει μαζί και την Υπεύθυνη Δήλωση για το κουπόνι που σημαίνει ότι το έχουν λάβει υπόψιν.

Παίζει να μην περνάνε έκπτωση γιατί έπρεπε να ενεργοποιηθεί μέχρι 30/9/22?

Σε κανέναν δεν φαίνεται στο συμβόλαιο η έκπτωση. 

Εφόσον η αίτηση έχει καταχωρηθεί με κουπόνι υπολόγισε -13€

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα απο 8 μερες απο τοτε που ηρθε τεχνικος για ενεργοποιηση (nova 200 ftth) και ειχε προβλημα (δεν εδινε σημα το floor box) ηρθε σημερα ξανα τεχνικος αφοτου δηλωσε χθες ο οτε οτι το εφτιαξε και ως εκ θαυματος...... παλι δεν εχει σημα....ελεος. !!!! Δηλώθηκε ξανα βλαβη. Δοκιμασε με ενα μηχανημα που δινει το ιδιο σημα και δεν φενεται να εχει προβλημα το καλωδιο που παει μεχρι το ρουτερ, αναβει δηλ. το λαμπακι του ρουτερ με το μηχανημα αυτο, αρα που ειναι το προβλημα.... δεν εχω ιδεα.

Δημοσ.
On 14/10/2022 at 13:29, juventinos said:

Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει εγκατάσταση οπτικής ίνας και εάν το κάνουν οι εταιρείες (πχ cosmote) μέχρι το σπίτι και ποιό είναι το κόστος χωρίς να βάλεις ίντερνετ; Απλή εγκατάσταση. Ευχαριστώ!

Μίλα με κάποιον Ηλεκτρολόγο, στην ουσία θες προεγκατασταση [;], απλα μπορεί να σου αφήσει αναμονές και να σημειώσει τις θέσεις για τα κουτιά που θα μπουν αργότερα.

Τιμή δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, ο καθένας ζητάει διαφορετικά ποσά. Για μονοκατοικία ή διαμέρισμα ειναι ;

Δημοσ.

Με πήραν τηλ για να κάνω αναβάθμιση στη γραμμή σε ftth για 200αρα ταχύτητα. Επειδή ήμουν στη δουλειά δεν μίλησα πολύ κ θα με ξανά καλέσουν.

Έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω 

1. Έχω διαβάσει κάτι για ένα voucher με έκπτωση. Που μπορώ να δω αν το δικαιούμαι? Προφανώς της λέω ότι έχω το εν λόγο voucher οπότε αλλάζει κ την τιμή?

2. Ο τεχνικός που θα έρθει για την εγκατάσταση, πως θα περάσει τι γραμμή? Έχει πολύ μερεμέτι? Θα κάνουν κάτι στην πολυκατοικία για την οποία θα θέλω κάποια έγκριση από τους υπόλοιπους ενοίκους?

3. Το σταθερό φαντάζομαι γυρνάει σε voip. Σε αυτήν την περίπτωση, εφόσον η κλασική γραμμή καταργείται, μπορώ να έχω περισσότερες από 1 ειτουργικες τηλεφωνικές συσκευές? Γιατί στο σπίτι έχω μια ενσύρματη κ μια ασύρματη συσκευή.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Thulogur είπε

Μίλα με κάποιον Ηλεκτρολόγο, στην ουσία θες προεγκατασταση [;], απλα μπορεί να σου αφήσει αναμονές και να σημειώσει τις θέσεις για τα κουτιά που θα μπουν αργότερα.

Τιμή δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, ο καθένας ζητάει διαφορετικά ποσά. Για μονοκατοικία ή διαμέρισμα ειναι ;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για διαμέρισμα είναι. Απλά επειδή είμαι στη διαδικασία ανακαίνισης και είναι ακατοίκητο αυτή τη στιγμή, ήθελα να δω εάν μπορεί να γινει η εγκατάσταση και όταν κατοικηθεί να είναι έτοιμο για να γίνει η σύνδεση. Ευκαιρία είναι τώρα για να μην υπάρχει και η δίμηνη αναμονή για να το φτιάξουν και ότι μερεμέτια είναι να γίνουν, να γίνουν τώρα. Κρίμα είναι να πληρώνω κάποιο πρόγραμμα χωρίς να κατοικείται το σπίτι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilias78 είπε

Με πήραν τηλ για να κάνω αναβάθμιση στη γραμμή σε ftth για 200αρα ταχύτητα. Επειδή ήμουν στη δουλειά δεν μίλησα πολύ κ θα με ξανά καλέσουν.

Έχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω 

1. Έχω διαβάσει κάτι για ένα voucher με έκπτωση. Που μπορώ να δω αν το δικαιούμαι? Προφανώς της λέω ότι έχω το εν λόγο voucher οπότε αλλάζει κ την τιμή?

2. Ο τεχνικός που θα έρθει για την εγκατάσταση, πως θα περάσει τι γραμμή? Έχει πολύ μερεμέτι? Θα κάνουν κάτι στην πολυκατοικία για την οποία θα θέλω κάποια έγκριση από τους υπόλοιπους ενοίκους?

3. Το σταθερό φαντάζομαι γυρνάει σε voip. Σε αυτήν την περίπτωση, εφόσον η κλασική γραμμή καταργείται, μπορώ να έχω περισσότερες από 1 ειτουργικες τηλεφωνικές συσκευές? Γιατί στο σπίτι έχω μια ενσύρματη κ μια ασύρματη συσκευή.

Μια ακόμα ερώτηση που μου ήρθε

4. Επειδή εκεί που έχω το ρουτερ κ που θέλω να είναι, δεν υπάρχει χώρος για να μπει το κουτάκι με την οπτική. Μπορεί να τοποθετηθεί πιο δίπλα στον τοίχο κ απλά να τρέξει το καλώδιο μέσα από κανάλι κ να συνδεθεί στο ρουτερ? Θα υπάρχουν απώλειες?

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, ilias78 said:

1. Έχω διαβάσει κάτι για ένα voucher με έκπτωση. Που μπορώ να δω αν το δικαιούμαι?

Τέλος το voucher του SFBB από τις 30/9.

Ίσως δούμε το νέο Giga Voucher φέτος που θα είναι για 300/500/1000Mbps για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει το προηγούμενο του SFBB.

Εντός της πολυκατοικίας μέχρι να έρθει στο διαμέρισμά σου, επιτοίχια μέσα σε κανάλια.

Με κάποιο splitter Splitter Αρσενικό RJ11 σε 2 Θηλυκά RJ11 Λευκό | Skroutz.gr

1 hour ago, ilias78 said:

4. Επειδή εκεί που έχω το ρουτερ κ που θέλω να είναι, δεν υπάρχει χώρος για να μπει το κουτάκι με την οπτική. Μπορεί να τοποθετηθεί πιο δίπλα στον τοίχο κ απλά να τρέξει το καλώδιο μέσα από κανάλι κ να συνδεθεί στο ρουτερ? Θα υπάρχουν απώλειες?

Λογικά ναι.

Δημοσ.

Καλημέρα. Η σύνδεση από το κουτί της οπτικής ίνας έξω από το διαμέρισμα γίνεται με καλώδιο οπτικής ίνας και συνδέεται μέσα στο σπίτι σε νέο τερματικό που σου δίνουν (σε μένα έβαλαν το Huawei HG8310M) και από εκεί με καλώδιο δικτύου πηγαίνεις στο router.

ευχαριστω τελικα τι δυκτιο του σπιτιου με το απλο καλωδιο που ειχαμε καταργειτε?  η μετα το ρουτερ ισχυει η παλια καλωδιαση που ειχαμε?

ηθελα να ρωτησω αν το τερματικο θελει και ρευμα για να δοθλεψει?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, stell48 είπε

Καλημέρα. Η σύνδεση από το κουτί της οπτικής ίνας έξω από το διαμέρισμα γίνεται με καλώδιο οπτικής ίνας και συνδέεται μέσα στο σπίτι σε νέο τερματικό που σου δίνουν (σε μένα έβαλαν το Huawei HG8310M) και από εκεί με καλώδιο δικτύου πηγαίνεις στο router.

ευχαριστω τελικα τι δυκτιο του σπιτιου με το απλο καλωδιο που ειχαμε καταργειτε?  η μετα το ρουτερ ισχυει η παλια καλωδιαση που ειχαμε?

ηθελα να ρωτησω αν το τερματικο θελει και ρευμα για να δοθλεψει?

Δεν είμαι σίγουρος για το παλιό δίκτυο του σπιτιού, θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Ναι θέλει ρεύμα το τερματικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Theo_Mich είπε

Μολις μου ηρθε mail απο την ΕΕΤΤ οτι προωθησαν την καταγγελια στον Οτε και βλεπουμε. Η διορια λεει αρχες Δεκεμβρη

Eπειδη απο οτι εχω παρατηρησει εχεις αναφερθει στην Ραφηνα και επειδη εκει μενω και εγω και μας απαντησαν χθες οσον αφορα την καταγγελια που ειχαμε κανει τον Σεπτεμβρη (Εμεις κοντευουμε 7 μηνες χωρις οπτικη), να σε ενημερωσω τι μας απαντησαν για να σε βγαλω απο τη διαδικασια του να περιμενεις 40 μερες για να σου πουν το ιδιο(εκτος αν εχει αλλαξει κατι μεχρι τοτε). 

Αρχικα η καταγγελια σταλθηκε σε wind(που εχει αναλαβει την περιοχη) και Οτε(τον παροχο μου). Η wind απαντησε οτι στη διευθυνση μου ολα καλα μπαινει οπτικη ινα, ενω ο οτε απαντησε οτι η wind εχει αναλαβει την περιοχη και δεν εχει φανει στο συστημα του οτι μπορει να μπει οπτικη ινα( ****ιες διοτι οι κατασκευες και ολα εχουν τελειωσει απο το καλοκαιρι στην περιοχη και ο ιδιος ο εργολαβος που την εγκατεστησε μας ειπε οτι εχει τελειωσει στην περιοχη). Τον εχουμε παρακαλεσει τον ΟΤΕ χιλιες φορες να φερει συνεργειο να δουν με τα ματια τους οτι ολα ειναι ετοιμα ή τελοςπαντων να κανουν οι ιδιοι ελεγχο, αλλα τιποτα. Με λιγα λογια εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι περιμενουμε τοσο καιρο τζαμπα επειδη σε ενα συστημα δεν φαινεται ακομα οτι ολα εχουν τελειωσει. Εντομεταξυ αλλοι στην περιοχη εχουν κανονικα και με τον νομο οπτικη ινα. Τον Οτε τον εχουμε παρει πολλες φορες και ακρη δεν βγαζουμε και σκεφτομαστε πολυ σοβαρα να αποσυρουμε την αιτηση γιατι καποιος μαλλον κοροιδευει καποιον εδω.. και δεν το κοβω απιθανο να παμε δυναμικα για κλεισιμο ετους ετσι οπως παει η ιστορια. Αυτα απο εμενα, ελπιζω στη δικη σου περιπτωση, η να σου απαντησουν κατι πιο σοβαρο ή να εχει λυθει το θεμα μεχρι τοτε.

Επεξ/σία από Giorgos1151
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giorgos1151 είπε

Eπειδη απο οτι εχω παρατηρησει εχεις αναφερθει στην Ραφηνα και επειδη εκει μενω και εγω και μας απαντησαν χθες οσον αφορα την καταγγελια που ειχαμε κανει τον Σεπτεμβρη (Εμεις κοντευουμε 7 μηνες χωρις οπτικη), να σε ενημερωσω τι μας απαντησαν για να σε βγαλω απο τη διαδικασια του να περιμενεις 40 μερες για να σου πουν το ιδιο(εκτος αν εχει αλλαξει κατι μεχρι τοτε). 

Αρχικα η καταγγελια σταλθηκε σε wind(που εχει αναλαβει την περιοχη) και Οτε(τον παροχο μου). Η wind απαντησε οτι στη διευθυνση μου ολα καλα μπαινει οπτικη ινα, ενω ο οτε απαντησε οτι η wind εχει αναλαβει την περιοχη και δεν εχει φανει στο συστημα του οτι μπορει να μπει οπτικη ινα( ****ιες διοτι οι κατασκευες και ολα εχουν τελειωσει απο το καλοκαιρι στην περιοχη και ο ιδιος ο εργολαβος που την εγκατεστησε μας ειπε οτι εχει τελειωσει στην περιοχη). Τον εχουμε παρακαλεσει τον ΟΤΕ χιλιες φορες να φερει συνεργειο να δουν με τα ματια τους οτι ολα ειναι ετοιμα ή τελοςπαντων να κανουν οι ιδιοι ελεγχο, αλλα τιποτα. Με λιγα λογια εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι περιμενουμε τοσο καιρο τζαμπα επειδη σε ενα συστημα δεν φαινεται ακομα οτι ολα εχουν τελειωσει. Εντομεταξυ αλλοι στην περιοχη εχουν κανονικα και με τον νομο οπτικη ινα. Τον Οτε τον εχουμε παρει πολλες φορες και ακρη δεν βγαζουμε και σκεφτομαστε πολυ σοβαρα να αποσυρουμε την αιτηση γιατι καποιος μαλλον κοροιδευει καποιον εδω.. και δεν το κοβω απιθανο να παμε δυναμικα για κλεισιμο ετους ετσι οπως παει η ιστορια. Αυτα απο εμενα, ελπιζω στη δικη σου περιπτωση, η να σου απαντησουν κατι πιο σοβαρο ή να εχει λυθει το θεμα μεχρι τοτε.

Μπηκα στον 6ο εγω χαχαα. Προσπαω πραγματικα να καταλαβω που ειναι το προβλημα και ποιος το δημιουργει. Εχω ακουσει τοσα και απο τις 2 εταιριες που ολα τα εχω πιθανα. Και πες οτι αλλαζεις παροχο. που πας? Wind? Φιλος σε τηλεφωνικο κεντρο Wind καθε μερα μου λεει για ασταθειες σε γραμμες οπτικης ινας. Αν πχ το προβλημα το δημιουργει η Wind στην συνδεση τοτε ουσιαστικα δεν μπορεις να πας καπου αλλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Theo_Mich είπε

Μπηκα στον 6ο εγω χαχαα. Προσπαω πραγματικα να καταλαβω που ειναι το προβλημα και ποιος το δημιουργει. Εχω ακουσει τοσα και απο τις 2 εταιριες που ολα τα εχω πιθανα. Και πες οτι αλλαζεις παροχο. που πας? Wind? Φιλος σε τηλεφωνικο κεντρο Wind καθε μερα μου λεει για ασταθειες σε γραμμες οπτικης ινας. Αν πχ το προβλημα το δημιουργει η Wind στην συνδεση τοτε ουσιαστικα δεν μπορεις να πας καπου αλλου.

Καλα εμεις προσωπικα wind με τιποτα, απλα θα καναμε ακυρωση και (ισως) να το ξανασκεφτομασταν οταν με το καλο λειτουργησουν ολα ομαλα στην περιοχη(το οποιο οπως παμε, το κοβω για 2023 στην καλυτερη). Να σε ενημερωσω εδω οτι το καλοκαιρι μολις μας ειχαν ετοιμασει την πολυκατοικια γυρω στα τελη ιουνη, ηρθε πωλητης της wind και μας ειπε οτι αν βαλουμε wind θα μπει η οπτικη αμεσα ενω αλλιως θα αργησουμε πολυ... Αλλα εχει παραγινει η ιστορια. Γενικα εχουμε ακουσει τοσα πολλα ολους αυτους τους μηνες που το κυνηγαμε το θεμα για να μαθουμε τι γινεται και γι αυτο λεω οτι παιζει πολυ κοροιδια σε αυτην την ιστορια. Ο Οτε παντως δεν κανει τιποτα ουσιαστικο για να λυθει η κατασταση, αυτο στο λεω με σιγουρια.

Επεξ/σία από Giorgos1151
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι σε περιοχή του οτε και έκανα αίτηση στην νόβα, (το κτίριο ήταν ήδη συνδεδεμένο) και μέσα σε 2 βδομάδες τελείωσαν όλα και ήρθε τεχνικός για ενεργοποίηση, άσχετα που δεν έγινε τελικά γιατί όπως φάνηκε (ήρθε χθες τεχνικός του οτε) δεν ήταν καλά κουμπωμενο το καλώδιο από το BEP στο floor box του ορόφου μου και έτσι δεν έδινε σήμα, το οποίο πήρε άλλες 10 μέρες, μεθαύριο δευτέρα θα με ενεργοποιήσουν.

Επεξ/σία από bep1995

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...