Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Ο τιμοκατάλογος της cosmote με το voucher δεν είναι;

Άρα όλες οι τιμές είναι με vouchers 

Σε γνωστο μου ομως που του βγαζει το sfbb την Cosmote δεν εχει διαθεσιμη πχ την 300αρα ( φωτο ). Ασε που τωρα εχει 200αρα vdsl και πληρωνει μετα απο προσφορα που του κανανε ( εδω και 6 μηνες )  30 €.

2022-09-21_09h45_30.png

Επεξ/σία από ovelix11
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Angeldust είπε

Εχω oneplus 7t pro φιλε οχι iphone! Αλλα θα το ψαξω και εγω για android! 

Επισης αυτο τη σχεση εχει που εγω θελω να βλεπω οσο πιο αποτελεσματικα γινεται ποιες συσκευες ειναι στο δικτυο μου? 

Στο oneplus υπαρχουν 2 επιλογες που ειναι στο privacy στο wifi setting και οι 2 επιλογες ειναι 

Use randomized MAC
Use device MAC 

Εσυ το 2ο πρεπει να εννοεις σωστα?

Επεξ/σία από Klaudio_97
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ovelix11 είπε

Σε γνωστο μου ομως που του βγαζει το sfbb την Cosmote δεν εχει διαθεσιμη πχ την 300αρα ( φωτο ). Ασε που τωρα εχει 200αρα vdsl και πληρωνει μετα απο προσφορα που του κανανε ( εδω και 6 μηνες )  30 €.

2022-09-21_09h45_30.png

δεν είναι ενημερωμένο. Ετσι κι αλλιως σε κατάστημα θα πας και θα σου δώσουν την τιμή εκεί

• Like 1
Δημοσ.

περιμενω ακομα εναν τεχνικο να ερθει να μου ενωσει απλως το ΝΟΚΙΑ με το speedport.. παμε στις 10 μερες. εχω παρει 3 τηλεφωνα στο 13888 και ολο μου λενε καποια στιγμη θα ερθει καποιος. Κοινως δεν βρισκω ακρη για το πιο απλο σταδιο της διαδικασιας αυτης. Τα λαμπακια ειναι σταθερα πρασινα στο Νοκια πραγμα που σημαινει πως ολα ειναι οκ. Υπαρχει περιπτωση να βρω εναν εξωτερικο τεχνικο να μου κανει την συνδεση?

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kseni είπε

περιμενω ακομα εναν τεχνικο να ερθει να μου ενωσει απλως το ΝΟΚΙΑ με το speedport.. παμε στις 10 μερες. εχω παρει 3 τηλεφωνα στο 13888 και ολο μου λενε καποια στιγμη θα ερθει καποιος. Κοινως δεν βρισκω ακρη για το πιο απλο σταδιο της διαδικασιας αυτης. Τα λαμπακια ειναι σταθερα πρασινα στο Νοκια πραγμα που σημαινει πως ολα ειναι οκ. Υπαρχει περιπτωση να βρω εναν εξωτερικο τεχνικο να μου κανει την συνδεση?

Δεν είναι απλά σύνδεση στην ουσία τηλέφωνο περνει και κάνει την ενεργοποίηση (και πιθανών την παύση λειτουργίας της παλιάς γραμμής), καθώς και περνει μετρήσεις για να δει ότι όλα οκ, οπότε εξωτερικός τεχνικός δεν μπορεί να σε βοηθήσει

Δημοσ.

Εμένα που έχω λάβει μύνημα ότι θα με πάρει τεχνικός για σύνδεση οπτικής ίνας είμαι ατυχώς με το δέμα (εξοπλισμός που μου έρχεται) καθώς δεύτερη μέρα είναι και...δεν με βρίσκουν σπίτι (μάλλον πρέπει να είμαι κάτω στην είσοδο πολυκατοικίας) για να με βρούν καθώς πάνω σε όροφο δεν ακούω τα κουδούνια 😄😄😄😄😄

Δημοσ.

Παίδες, αναρωτιέμαι γιατί ενώ έχω FTTH 100, στο site στης cosmote στην αναζήτηση δεν μου βγάζει διαθεσιμότητα για αναβάθμιση σε μεγαλύτερη ταχύτητα από 200Mbps...!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Παίδες, αναρωτιέμαι γιατί ενώ έχω FTTH 100, στο site στης cosmote στην αναζήτηση δεν μου βγάζει διαθεσιμότητα για αναβάθμιση σε μεγαλύτερη ταχύτητα από 200Mbps...!

Ναι failarei στα ftth. Και εγώ έχω 200 και δεν μου γράφει καν 100. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallonos είπε

Ναι failarei στα ftth. Και εγώ έχω 200 και δεν μου γράφει καν 100. 

Το παράδοξο είναι ότι δεν μπορώ να το παρακάμψω! Ζητάω από τις κοπέλες του τσατ να γίνει αναβάθμιση και μου λένε ότι δεν υποστηρίζεται στα 300 γιατί και αυτοί από την ίδια φόρμα ψάχνουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, -WISE- said:

Είσαι σε περιοχή που έχει κάνει τα έργα η Cosmote ή σε περιοχή Vodafone?

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, -WISE- said:

Vodafone.

Είναι θέμα Vodafone τότε, πρέπει να δώσει αυτή χονδρική στον ΟΤΕ.

• Sad 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας! μια ερωτηση ηθελα να κανω

Ξερουμε ποτε το gigabit voucher scheme ξεκιναει? Ενδιαφερομαι για τον αδερφο μου που εχει ενα tattoo studio και ειδα οτι η εκπτωσει σε επιχειρησης ειναι στα 35 αντι για 16 ευρω! Δηλαδη αν μια συνδεση που ειναι στα 50 ευρω αντι για 34 ευρω που ειναι για οικιακους στην επιχειρηση θα πληρωνουμε 15?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα με τις νέες ταχύτητες μπορούμε να ζητήσουμε αναβάθμιση η πρέπει να έχει λήξει το υπάρχον συμβόλαιο? είμαι στον οτε

Επεξ/σία από chek2fire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...