Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, Lucifer said:

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζητούσε ο γείτονας θα ήταν FTTB και δεν ξέρω αν θα άφηνε την εταιρεία νομικά ανοιχτή σε αμφισβητήσεις, τιμολογιακές ή ό,τι άλλο, αφού υποτίθεται πως ο άλλος πληρώνει FTTH.

Σε μονοκατοικία Β=Η 😛

Κακά τα ψέματα αν έχεις φτιάξει δομημένη καλωδίωση στο σπίτι, με κάθε δωμάτιο να έχει ethernet πριζα κι όλα να καταλήγουν σε patch panel ενός Rack, περιμένεις η οπτική να πηγαίνει σε εκείνο το σημείο για να τα έχεις όλα μαζί.

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που με εκνευρίζει σε κάθε επικοινωνία είναι ότι μου λένε ότι δεν φέρουν ευθύνη και η οποία καθυστέρηση οφείλεται στο διαχειριστή του δίκτυου της περιοχής μου. 

καποια λύση που έχετε να περιμένετε ; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Αυτό που με εκνευρίζει σε κάθε επικοινωνία είναι ότι μου λένε ότι δεν φέρουν ευθύνη και η οποία καθυστέρηση οφείλεται στο διαχειριστή του δίκτυου της περιοχής μου. 

καποια λύση που έχετε να περιμένετε ; 

Βλεπω εισαι Αγιο Νικολαο,Πατησια που ειμαι και εγω οποτε η Wind εχει κανει τα εργα και αυτη ειναι υπευθυνη για να τρεξει την διαδικασια να γινουν οι εργασιες στην περιοχη.Ενημερωτικα εχουν τελειωσει απο τον Ιουλιο την εγκατασταση στην δικη μας πολυκατοικια και ακομα δεν εχουν κανει καμια συνδεση σε κανεναν.Δεν εχουν ενημερωσει καν το συστημα τους οτι τελειωσαν οι εργασιες.

Μπουρδελο η κατασταση και δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο υπομονη.Και σε αλλον παροχο να κανεις αιτηση την ιδια κατασταση θα αντιμετωπισεις.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zhentarim είπε

Βλεπω εισαι Αγιο Νικολαο,Πατησια που ειμαι και εγω οποτε η Wind εχει κανει τα εργα και αυτη ειναι υπευθυνη για να τρεξει την διαδικασια να γινουν οι εργασιες στην περιοχη.Ενημερωτικα εχουν τελειωσει απο τον Ιουλιο την εγκατασταση στην δικη μας πολυκατοικια και ακομα δεν εχουν κανει καμια συνδεση σε κανεναν.Δεν εχουν ενημερωσει καν το συστημα τους οτι τελειωσαν οι εργασιες.

Μπουρδελο η κατασταση και δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο υπομονη.Και σε αλλον παροχο να κανεις αιτηση την ιδια κατασταση θα αντιμετωπισεις.

Μια απο τα ιδια και Ραφηνα νομιζω. Δεν εξηγητε να εχω κανει αιτηση απο 10 Μαιου, να εχουν κανει την καθετη στην πολυκατοικια απο αρχες Ιουλιου (Wind) και εκ τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theo_Mich είπε

Μια απο τα ιδια και Ραφηνα νομιζω. Δεν εξηγητε να εχω κανει αιτηση απο 10 Μαιου, να εχουν κανει την καθετη στην πολυκατοικια απο αρχες Ιουλιου (Wind) και εκ τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση. 

Για Ραφήνα το επιβεβαιώνω και εγώ πως υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις. Έχουμε κάνει αίτηση στον ΟΤΕ από μέσα Απρίλη, η πολυκατοικία είναι έτοιμη από μέσα Ιούνη και από τότε τίποτα. 

• Sad 2
Δημοσ.
Στις 2/9/2022 στις 8:01 ΜΜ, Anubis13 είπε

Περιμένω τις εργασίες από τις 20 Ιουλίου που έγινε η μελέτη, για να δούμε πόσο καιρό θα φάμε ακόμα

Κ έμενα από τότε, έγιναν τα απαραίτητα, μπήκαν κουτιά κτλ αλλά,στο διαμέρισμα έχω από τότε αναμονή χωρίς να μπορεί ούτε ο πάροχος να δώσει απαντήσεις γιατί ακόμα, καθώς έχουν εξωτερικό συνεργείο και δεν έχουν επικοινωνία... Κ αναρωτιέμαι αφού έκαναν όλα τα απαραίτητα αλλά δεν έχουν βάλει ακόμα στο διαμέρισμα ίνα,αφού πέρασαν από τον Απρίλιο τόσες μήνες,μπορώ να τους πάρω μια μέρα να τους πω ότι δεν θέλω πλέον!?

Δημοσ.

Καλησπερα! υπαρχει δυνατοτητα να περαστουν ολα τα κουτια και καλωδια απο τα μπαλκονια και να μην χρειαστει καποια τρυπα για το FTTH;

• Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, TwiSt3RGr είπε

Καλησπερα! υπαρχει δυνατοτητα να περαστουν ολα τα κουτια και καλωδια απο τα μπαλκονια και να μην χρειαστει καποια τρυπα για το FTTH;

Και στα μπαλκόνια να μπει, πάλι τρύπα θα χρειαστεί για να μπει μέσα στο διαμέρισμα,

Εγκατάσταση όπως λες έχω δει μόνο σε πολυκατοικίες με αποκλειστικά όροφο διαμερίσματα, αν παίζουν παραπάνω διαμερίσματα δεν θα βολεύει για να μοιραστεί σε όλα τα διαμερίσματα του ορόφου

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν έχει κάποιος εμπειρία... έκανα αίτηση για fibair to home, ήρθε το τεχνικό γραφείο και έκανε τη μελέτη και ο διαχειριστής δεν υπογράφει ώστε να προχωρήσει η εγκατάσταση...... Θα γίνει γενική συνέλευση πρώτα  λέει... και αν δεν υπάρχει πλειοψηφία δεν θα το υπογράψει. Τον ενημέρωσα πως ο νόμος αναφαίρει ότι πρέπει να υπάρχει"όμοφωνη άρνηση της γενικής συνέλευσης των ιδιοκτητών" για να μην μπει, όπου στη περίπτωση μου δεν θα υπάρχει καθώς εγώ σίγουρα θέλω. Εχετε κάποια συμβουλή πως να το χειριστώ?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, jonhh είπε

Καλησπέρα, αν έχει κάποιος εμπειρία... έκανα αίτηση για fibair to home, ήρθε το τεχνικό γραφείο και έκανε τη μελέτη και ο διαχειριστής δεν υπογράφει ώστε να προχωρήσει η εγκατάσταση...... Θα γίνει γενική συνέλευση πρώτα  λέει... και αν δεν υπάρχει πλειοψηφία δεν θα το υπογράψει. Τον ενημέρωσα πως ο νόμος αναφαίρει ότι πρέπει να υπάρχει"όμοφωνη άρνηση της γενικής συνέλευσης των ιδιοκτητών" για να μην μπει, όπου στη περίπτωση μου δεν θα υπάρχει καθώς εγώ σίγουρα θέλω. Εχετε κάποια συμβουλή πως να το χειριστώ?

πρέπει ο νόμος να τους βάλει και κάποιο penalty για να μη λεει ο καθένας ότι θέλει

Πχ ... 100 ευρω πρόστιμο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jonhh είπε

Προσπάθησε να πάρεις τους υπόλοιπους με το καλό, άλλωστε η όλη διαδικασία τους συμφέρει. Πες ότι είναι μια ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση του κτιρίου, η οποία ΔΕΝ επηρεάζει αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν αναβάθμιση. Ακόμα, είτε τους αρέσει είτε όχι, αργά ή γρηγορά, σίγουρα όλοι θα πάνε σε FTTH. Τέλος, ας σκεφτούν ένα μελλοντικό προφίλ ενοικιαστή που δουλεύει από το σπίτι: γιατί να πάει στην πολυκατοικία που εχει ακόμα χαλκό και με κάθε βλάβη θα πάει πίσω η δουλειά του, ενώ στην διπλανή πολυκατοικία πχ θα μπορεί να εχει FTTH και να δουλεύει ήσυχα.

Τώρα για την περίπτωση που η πλειοψηφία των γειτόνων σου είναι αρχάνθρωποι και δεν καταφέρεις να τους πάρεις με το καλό, έχε ένα αντίγραφο του σχετικού νομού ( 4463/2017 - άρθρο 8 ) για να πεις ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο, και ότι ο νόμος έτσι και αλλιώς είναι με το μέρος σου, μπας και βάλουν μυαλό.

47 λεπτά πριν, coyote2 είπε

πρέπει ο νόμος να τους βάλει και κάποιο penalty για να μη λεει ο καθένας ότι θέλει

Πχ ... 100 ευρω πρόστιμο

Μακάρι να μας διαβάζει κάποιος της κυβέρνησης, μήπως πάμε προς αυτή την κατεύθυνσή 😂.

Επεξ/σία από Sudowoodo
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε

Τώρα για την περίπτωση που η πλειοψηφία των γειτόνων σου είναι αρχάνθρωποι και δεν καταφέρεις να τους πάρεις με το καλό, έχε ένα αντίγραφο του σχετικού νομού ( 4463/2017 - άρθρο 8 ) για να πεις ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο, και ότι ο νόμος έτσι και αλλιώς είναι με το μέρος σου, μπας και βάλουν μυαλό.

Το έκανα και το έδειξα στον διαχειριστή. Ενας περίεργος γείτονας μου είπε θα κινηθεί νομικά να μην μπει. Μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ή λέει μπαρούφες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...