Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vasilica89 είπε

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος πει πόσες μέρες έχουν περάσει από την υπογραφή του διαχειριστή να εγκαταστήσουν οπτική ίνα σε πολυκατοικία? Πριν 3 εβδομάδες έκανε την επιθεώρηση και υπογραφή του διαχειριστή,μου είπε ο υπάλληλος ότι το πολύ 10 θα έχω οπτική αλλά, μέχρι και σήμερα δεν και στα κεντρικά  wind  οπτικής ίνας δεν ξέρουν καθώς μιλάμε για χαλασμένο τηλέφωνο πού δεν έχουν επικοινωνία Με τα συνεργεία τους, κάθε μέρα τηλ και δεν μπορούν να μου απαντήσουν στο ερώτημα 

Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.Πριν 1 μηνα ακριβος πηρε τα χαρτια υπογεγραμμενα και μας ειπε το ιδιο σε 10 μερες θα υπαρχει επικοινωνια για τις καθετες.Μιλωντας με την wind εδω και 2 εβδομαδες μου λενε οτι δεν εχουν παρει τα χαρτια ακομα και τετοιες μπουρδες.Σημερα μετα απο πολυ πιεση μου ειπαν οτι λογο ελλειψης υλικων θα υπαρχουν καθυστερησεις.Αυγουστος ειναι νεκρος μηνας παμε απο Σεπτεμβριο δυστυχως...

Επεξ/σία από zhentarim
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε

Καλά σου είπε, με τον κάθε τρελό. Το μόνο πρόβλημα είναι μην πάει με κανά ψαλίδι και αρχίσει να κόβει τα καλώδια, αλλά εκει του κόβεις εσύ το κεφάλι μετά.

ε εντάξει

σιγά ...... ας τα κόψει. Φαντάσουν να φέρεις την αστυνομία και να κάνεις και καταγγελία για παρακολούθηση στη ΑΔΑΕ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, coyote2 είπε

ε εντάξει

σιγά ...... ας τα κόψει. Φαντάσουν να φέρεις την αστυνομία και να κάνεις και καταγγελία για παρακολούθηση στη ΑΔΑΕ?

το αστειο ειναι οτι πριν κανα 4μηνο ενας αλλος ένοικος απο κατω επιχείρησε να βαλει οπτικη με την ιδια διαδικασία και τον σταματησε και αναγκάστηκε ο ανθρωπος να βαλει απλη. αυτος ειναι ενας πιτσιρικάς και δεν ηθελε να μπλεξει. 

και το ιδιο κανει και τωρα. δεν αφηνει κανενα με το ετσι θελω. με την αστεία δικαιολογία οτι δεν θελει να θιγεί η αισθητική του κτηρίου. Απο ενα κουτακι που θα μπει στο χωρο των αποθηκών στο υπογειο πανω απο το ηδη υπαρχων κουτι του ΟΤΕ για τις γραμμες του χαλκου!!! ζήτησε να το εντοιχίσουν στον τιχο και οχι να ειναι εξωτερικο....!!!! και οταν του ειπε η μηχανικος οτι δε γινεται λεει αρνουμαι να συνεναισω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zhentarim είπε

Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.Πριν 1 μηνα ακριβος πηρε τα χαρτια υπογεγραμμενα και μας ειπε το ιδιο σε 10 μερες θα υπαρχει επικοινωνια για τις καθετες.Μιλωντας με την wind εδω και 2 εβδομαδες μου λενε οτι δεν εχουν παρει τα χαρτια ακομα και τετοιες μπουρδες.Σημερα μετα απο πολυ πιεση μου ειπαν οτι λογο ελλειψης υλικων θα υπαρχουν καθυστερησεις.Αυγουστος ειναι νεκρος μηνας παμε απο Σεπτεμβριο δυστυχως...

Εγώ τους είπα για άδεια αρχές Αυγούστου και απλά με ρώτησαν μήπως θα είναι κανένας στο σπίτι λέει να ανοίξει σε περίπτωση οπτικής ίνας 😄, πρώτος της πολυκατοικίας με 3 μήνες πάγιο  δωρεάν λέει αλλά με μεγάλη υπομονή 

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε

Εγώ τους είπα για άδεια αρχές Αυγούστου και απλά με ρώτησαν μήπως θα είναι κανένας στο σπίτι λέει να ανοίξει σε περίπτωση οπτικής ίνας 😄, πρώτος της πολυκατοικίας με 3 μήνες πάγιο  δωρεάν λέει αλλά με μεγάλη υπομονή 

Οτι να'ναι λενε και αυτοι χαμενα τα εχουν.Εγω ειμαι διαχειριστης και εχω γινει εξυπηρετηση της wind καθε φορα που ερχεται καποιος ενοικος να με ρωτησει γιατι δεν εχουν ερθει για εργασιες ακομα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 ώρες πριν, klamia71 είπε

το αστειο ειναι οτι πριν κανα 4μηνο ενας αλλος ένοικος απο κατω επιχείρησε να βαλει οπτικη με την ιδια διαδικασία και τον σταματησε και αναγκάστηκε ο ανθρωπος να βαλει απλη. αυτος ειναι ενας πιτσιρικάς και δεν ηθελε να μπλεξει. 

και το ιδιο κανει και τωρα. δεν αφηνει κανενα με το ετσι θελω. με την αστεία δικαιολογία οτι δεν θελει να θιγεί η αισθητική του κτηρίου. Απο ενα κουτακι που θα μπει στο χωρο των αποθηκών στο υπογειο πανω απο το ηδη υπαρχων κουτι του ΟΤΕ για τις γραμμες του χαλκου!!! ζήτησε να το εντοιχίσουν στον τιχο και οχι να ειναι εξωτερικο....!!!! και οταν του ειπε η μηχανικος οτι δε γινεται λεει αρνουμαι να συνεναισω. 

κάνετε Γ.Σ. εκλέγεται ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ και ο συγκεκριμένος κάνει στην άκρη και βγάζει τον σκασμό

αν τολμήσει να κάνει το οτιδήποτε στην εγκατάσταση (καλώδια/εξοπλισμό) θα τρέχει στα δικαστήρια

αμαν επιτέλους με τους κομπλεξικούς αν δεν γουστάρουν να επιστρέψουν στα χωριά τους / στα βουνά όπου ανήκουν.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ikorolis είπε

κάνετε Γ.Σ. εκλέγεται ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ και ο συγκεκριμένος κάνει στην άκρη και βγάζει τον σκασμό

αν τολμήσει να κάνει το οτιδήποτε στην εγκατάσταση (καλώδια/εξοπλισμό) θα τρέχει στα δικαστήρια

αμαν επιτέλους με τους κομπλεξικούς αν δεν γουστάρουν να επιστρέψουν στα χωριά τους / στα βουνά όπου ανήκουν.

Καλά αυτά στη θεωρία. Επειδή, όμως, δεν ξέρουμε που μπορεί αν φτάσει ο καθένας θα ήθελα να δω πώς θα αποδείξει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος έκοψε με ψαλίδι τα καλώδια ή πέταξε το κουτί στο καλάθι...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Καλά αυτά στη θεωρία. Επειδή, όμως, δεν ξέρουμε που μπορεί αν φτάσει ο καθένας θα ήθελα να δω πώς θα αποδείξει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος έκοψε με ψαλίδι τα καλώδια ή πέταξε το κουτί στο καλάθι...

αν κάνει κάτι τέτοιο

θα το κάνει μια-δύο φορές την τρίτη πίστεψε με θα ασχοληθεί το νομικό τμήμα του παρόχου και θα τρέχει να κρυφτεί αν πρώτα δεν τον κάνουν τούμπανο στο ξύλο οι άλλοι ένοικοι και ψάχνει να βρει τρόπο να προστατευτεί.

Ευτυχώς στην πολυκατοικία μου ήμουν εγώ ο διαχειριστής και ο πρώτος που συνδέθηκε με τις οπτικές ίνες.

Δεν έχουμε κανέναν περίεργο επίσης

Ευτυχώς το ίδιο ισχύει και για όλες τις γειτονικές πολυκατοικίες στον ίδιο δρόμο και γύρω στενά.

Επεξ/σία από ikorolis
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερώτηση για τους ειδικούς (δεν αφορά εμένα) αλλά συνάδελφο

έβαλε μέσω της δράσης sfbb.gr με επιδότηση οπτική ίνα στο σπίτι του

δυστυχώς έπρεπε να μετακομίσει και να πάει σε άλλο σπίτι στον ίδιο δρόμο απέναντι

η COSMOTE του έκανε υποβάθμιση στο νέο σπίτι την γραμμή σε απλή ADSL (24άρα)

θέλει να βάλει όμως οπτική ίνα

θα πρέπει να ξανά κάνει αίτημα φαντάζομαι για αυτό άνευ επιδότησης

σωστά?

Τελικά μάλλον δεν θα χρειαστεί καθώς του έστειλαν αίτημα υποβάθμισης σε ADSL (24άρα) και αίτημα αναβάθμισης/εγκατάστασης/ενεργοποίησης οπτικής ίνας FTTH

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.

Το τελικό ιστορικό της σύνδεσής μου με ftth.

Αίτηση σε Nova (που είμαι συνδρομητής) 6/5/22

Αυτοψία 7/6/22.

Ημερομηνία έργων 29/6/22(εξωτερική σύνδεση οπτικής) και 30/6/22(κατασκευή εντός της διπλοκατοικίας)

Ενεργοποίηση 14/7/22 .Αναφέρουν ταχύτητες 206/20 δεν έχω πάει σπίτι για να τεστάρω,αλλά θεωρώ ότι είναι οκ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ikorolis είπε

αν κάνει κάτι τέτοιο

θα το κάνει μια-δύο φορές την τρίτη πίστεψε με θα ασχοληθεί το νομικό τμήμα του παρόχου και θα τρέχει να κρυφτεί αν πρώτα δεν τον κάνουν τούμπανο στο ξύλο οι άλλοι ένοικοι και ψάχνει να βρει τρόπο να προστατευτεί.

Ευτυχώς στην πολυκατοικία μου ήμουν εγώ ο διαχειριστής και ο πρώτος που συνδέθηκε με τις οπτικές ίνες.

Δεν έχουμε κανέναν περίεργο επίσης

Ευτυχώς το ίδιο ισχύει και για όλες τις γειτονικές πολυκατοικίες στον ίδιο δρόμο και γύρω στενά.

Μετά αυτοί που τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο θα τρέχουν στα χωριά τους !!! Νταήδες όλοι !!! Δικαστήριο και θα τον πληρώνετε κάθε μήνα !!! Μαγκιές της πλάκας !!! Επίσης να Ενημερώσω ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές στην οικοδομή απλά και μόνο για να βάλεις μία γραμμή ίντερνετ επειδή κάποιοι θέλουν. Υπάρχουνε και νόμοι που αυτό το απαγορεύουνε. Σε άλλες χώρες φυσικά δε βλέπεις ούτε καλώδιο !! 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Μετά αυτοί που τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο θα τρέχουν στα χωριά τους !!! Νταήδες όλοι !!! Δικαστήριο και θα τον πληρώνετε κάθε μήνα !!! Μαγκιές της πλάκας !!! Επίσης να Ενημερώσω ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές στην οικοδομή απλά και μόνο για να βάλεις μία γραμμή ίντερνετ επειδή κάποιοι θέλουν. Υπάρχουνε και νόμοι που αυτό το απαγορεύουνε. Σε άλλες χώρες φυσικά δε βλέπεις ούτε καλώδιο !! 

Δυστυχώς φίλε μου δεν είσαι καθόλου σωστά ενημερωμένος

Νόμος 4463/2017 - ΦΕΚ 40/Α/30-3-2017 (Κωδικοποιημένος) - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (e-nomothesia.gr)

https://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n 4463.htm

Ακριβώς για αυτό μπορεί να βάλει όποιος θέλει

Αν ΕΝΑΣ θέλει η οπτική ίνα ή φυσικό αέριο τότε μπαίνει και υποχρεωτικά βάζει ο διαχειριστής την υπογραφή του και επιβλέπει τις εργασίες στους κοινόχρηστους χώρους που θα γίνουν και ας διαμαρτύρονται όλοι οι υπόλοιποι (κακώς για εμένα).

Για να μην μπει θα πρέπει να έχεις Γ.Σ. με αποτέλεσμα το ΟΧΙ στην απόλυτη πλειοψηφία του 100% των ιδιοκτητών/ενοίκων.

Μπορεί να βάλει όποιος θέλει σύνδεση οπτικών ινών σε όποια οικοδομή έχει σπίτι

Μπορεί να βάλει ατομική/αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε όποια οικοδομή έχω σπίτι

το λέει ξεκάθαρα η νομοθεσία υπάρχει να την διαβάσει όποιος θέλει ελεύθερα στο διαδίκτυο

κανείς δεν μπορεί να το απαγορέψει

η οποία νομοθεσία φυσικά ισχύει και στις άλλες χώρες

ότι αφορά το άλλο θέμα θα μου επιτρέψεις να ξέρω/γνωρίζω καλύτερα κάποια πράγματα που δεν είναι επί του θέματος φυσικά για να συζητήσουμε.

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Ναι, εκτός αν χρησιμοποιήσει άλλο ΑΦΜ.

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση

Η ίδια η COSMOTE του έστειλε αίτημα υποβάθμισης σε ADSL και αίτημα αναβάθμισης/εγκατάστασης/ενεργοποίησης οπτικής ίνας FTTH στην νέα διεύθυνση

Επεξ/σία από ikorolis
  • Super Moderators
Δημοσ.

Λέω για το κουπόνι, θέλει άλλο αφμ για να ξαναπάρει, με το δικό του δεν προβλέπεται 2ο. 

Κλασικά πάει adsl μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση κι ενεργοποίηση της FTTH.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...