Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ας κινηθεί, θα πέσει άκυρο από το δικαστήριο.

Από την στιγμή που θέλει έστω κι ένας ιδιοκτήτης κι ο διαχειριστής υπογράφει κανονικά, οι εργασίες θα προχωρήσουν.

Το θέμα βέβαια είναι μην αρχίσει ο τύπος να κόβει με κάνα ψαλίδι τις οπτικές για "αντίποινα".

χαχα... θα του κοψω τα π@π@ρια@ μετα....

το προβλημα ειναι οτι ειναι αυτος διαχειριστής ( χωρις να εχει εκλεγει απο συνέλευση βεβαια)

στο νομο παντως δεν αναφερει για συμφωνία διαχειριστή αλλα απλα για κοινοποίηση 

οπτικη.png

Επεξ/σία από klamia71
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, klamia71 said:

το προβλημα ειναι οτι ειναι αυτος διαχειριστής ( χωρις να εχει εκλεγει απο συνέλευση βεβαια)

στο νομο παντως δεν αναφερει για συμφωνία διαχειριστή αλλα απλα για κοινοποίηση 

Καλή τύχη τότε, μιας και του ζητάει υπογραφή ο εργολάβος κι αν μουλαρώσει δεν μπορείς να τον πείσεις πέρα από την δικαστική οδό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Καλή τύχη τότε, μιας και του ζητάει υπογραφή ο εργολάβος κι αν μουλαρώσει δεν μπορείς να τον πείσεις πέρα από την δικαστική οδό.

εχει μουλαρωσει ηδη...εδω μου ειπε οτι αν προχωρησω θα με κυνηγησει δικαστικα

αλλα δεν ειναι εκλεγμένος διαχειριστής. τον βρηκαμε εδω γιατι ηταν ο πρωτος που ειχε αγορασει διαμέρισμα και το εχει μονος του. δεν εχει γινει συνελευση να εκλεγεί καποιος....

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, klamia71 said:

εχει μουλαρωσει ηδη...εδω μου ειπε οτι αν προχωρησω θα με κυνηγησει δικαστικα

αλλα δεν ειναι εκλεγμένος διαχειριστής. τον βρηκαμε εδω γιατι ηταν ο πρωτος που ειχε αγορασει διαμέρισμα και το εχει μονος του. δεν εχει γινει συνελευση να εκλεγεί καποιος....

Μίλα με τους υπόλοιπους ενδιαφερομενους και καλή τύχη. :(

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, klamia71 said:

αν καποιος μπορει να μου απαντησει υπεύθυνα θα το εκτιμούσα

σε μια πολυκατοικία 8 διαμερισμάτων ,

καναμε αίτηση με επιδότηση για fiber to the home.

υπαρχει ενας ένοικος που δεν συναινει στην εγκατάσταση γιατι του χαλαει την αισθητική το μποξακι που θα μπει στο υπόγειο πανω απο το παλιο μποξ χαλκου του οτε!!! ( προφανως ειναι δικαιολογία για την αρνηση του) και θα παει στους οροφους μεσα απο καναλια γυψοσανίδας οποτε δε θα φαινεται τιποτα απολυτως.

οταν του ειπα οτι γι ανα μη γινει η εγκατάσταση θα πρεπει απο οτι ξερω να μη συμφωνεί το 100% των ιδιοκτητών μου ειπε να προχωρήσω αν θελω αλλα μετα αυτος θα κινηθεί νομικά.

μπορει? εχει δικαίωμα αν συμφωνούν μινιμουμ οι 3-4 απο τυς 8 να μπλοκαρει τη διαδικασία η να με κυνηγήσει μετα νομικα? 

Στην δικιά μας πολυκατοικία οταν ειχε έρθει το συνεργείο για να βάλει την ίνα, ο περίεργος ηλικωμένος της πολυκατοικίας(επειδή νόμιζε πως θα τον υποχρεώσουν να αλλάξει εταιρεία/ακτινοβολία-καρκίνος από τις οπτικές ίνες/ποντάρω στο πως νομιζε πως αυτός που τις βάζει θα βγάλει κάποιο κέρδος και δεν θα έπαιρνε αυτός τιποτα), μάζεψε άλλες ηλικωμένες και δυο ακόμα άσχετους και κατέβηκαν να σταματήσουν το έργο (αφού έχουν καλέσει πριν αστυνομία). Έρχεται η αστυνομία και ο αρχιμάστορας ( ο οποίος δεν ηταν Έλληνας και ποντάρω πως κάλεσαν την αστυνομια γιατί θα φοβόταν) του λέει "Μου υπογράφεις χαρτί πως εσύ έχεις την ευθύνη που σταματάω την εργασία και εγώ σταματάω αμέσως". Δεν δέχτηκε να το υπογράψει. Τον έκραξε και τον κύριο η αστυνομία πως αυτές είναι εργασίες απο ΕΕ και δεν πρέπει να απασχολουν την αστυνομια για τετοια θέματα (είχαν και εύκαιρο τον νομο που έλεγε πως ενας να θέλει το έργο γίνετε) και ο κύριος το γύρισε το ποιημα σε αφου ειναι για το καλό της πολυκατοικίας ας γίνει. Και μιλάμε για άνθρωπο που στο οτι κάνουν οι άλλοι θέλει να είναι νόμοτυπα αλλά στις δικιές του απατεωνιές δεν.....

Δημοσ.

Το μόνο που θα φοβόμουνα εγώ μήπως κάνει κάποια αγωγή για κακοτεχνία αλλλα σε κάθε περίπτωση Στο τέλος θα κερδίσετε τη δίκη.   πάντως κάντε μία συνέλευση να βγάλετε άλλο διαχειριστή

Άλλη μία μ****** του κράτους που ενώ έχει πει ότι έστω και ένας να θέλει βάζουμε οπτικές ίνες οι εταιρείες ζητάνε την υπογραφή του διαχειριστή

Δημοσ.
5 ώρες πριν, klamia71 είπε

αν καποιος μπορει να μου απαντησει υπεύθυνα θα το εκτιμούσα

σε μια πολυκατοικία 8 διαμερισμάτων ,

καναμε αίτηση με επιδότηση για fiber to the home.

υπαρχει ενας ένοικος που δεν συναινει στην εγκατάσταση γιατι του χαλαει την αισθητική το μποξακι που θα μπει στο υπόγειο πανω απο το παλιο μποξ χαλκου του οτε!!! ( προφανως ειναι δικαιολογία για την αρνηση του) και θα παει στους οροφους μεσα απο καναλια γυψοσανίδας οποτε δε θα φαινεται τιποτα απολυτως.

οταν του ειπα οτι γι ανα μη γινει η εγκατάσταση θα πρεπει απο οτι ξερω να μη συμφωνεί το 100% των ιδιοκτητών μου ειπε να προχωρήσω αν θελω αλλα μετα αυτος θα κινηθεί νομικά.

μπορει? εχει δικαίωμα αν συμφωνούν μινιμουμ οι 3-4 απο τυς 8 να μπλοκαρει τη διαδικασία η να με κυνηγήσει μετα νομικα? 

Την παλεύει καθόλου; Τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί εξώ πραγματικά. Για μένα Γενική Συνέλευση με όλους τους ένοικους, τους λες το θεμα και ότι ο τύπος είναι Μ@λακ#ς και απαιτείς μπροστά στους υπόλοιπους να υπογράψει. Δεν γίνεται για εναν βλάκα να ταλαιπωρείται ολόκληρη η πολυκατοικία.

• Super Moderators
Δημοσ.
51 minutes ago, Gkostas2007 said:

Την παλεύει καθόλου; Τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί εξώ πραγματικά. Για μένα Γενική Συνέλευση με όλους τους ένοικους, τους λες το θεμα και ότι ο τύπος είναι Μ@λακ#ς και απαιτείς μπροστά στους υπόλοιπους να υπογράψει. Δεν γίνεται για εναν βλάκα να ταλαιπωρείται ολόκληρη η πολυκατοικία.

Ή να ψηφίσουν διαχειριστή, επισήμως.

• Like 2
Δημοσ.

Συμβουλευτικα φίλο μου ανώτατο δικαστικό και η πρόταση του ήταν η γενική συνέλευση η ένα χαρτί από τους υπόλοιπους που με εξουσιοδότουν να προχωρήσω και να πάει να κουρευτεί για να τελειώνεις γρήγορα μου είπε. Και νομικά να πάει μου λέει είναι από χέρι χαμένος. Δεν υπάρχει δικαστής που να τον δικαιώσει. Ο νόμος είναι πάνω από την διαχείριστη. Δεν μπορεί αυτές που διαδικασίες παρόλο που υπάρχει νόμος να εξαρτώνται από τον κάθε τρελό διαχείριστη. Την υπογραφή του τη θέλει ο εργολάβος για να του κάνει την διαδικασία πιο εύκολη όχι γιατί του δίνει το δικαίωμα ο νόμος 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος πει πόσες μέρες έχουν περάσει από την υπογραφή του διαχειριστή να εγκαταστήσουν οπτική ίνα σε πολυκατοικία? Πριν 3 εβδομάδες έκανε την επιθεώρηση και υπογραφή του διαχειριστή,μου είπε ο υπάλληλος ότι το πολύ 10 θα έχω οπτική αλλά, μέχρι και σήμερα δεν και στα κεντρικά  wind  οπτικής ίνας δεν ξέρουν καθώς μιλάμε για χαλασμένο τηλέφωνο πού δεν έχουν επικοινωνία Με τα συνεργεία τους, κάθε μέρα τηλ και δεν μπορούν να μου απαντήσουν στο ερώτημα 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anubis13 είπε

Εκει στην κοσμοτε ειναι αστειοι, υποτιθεται οτι ο εξοπλισμος θα παραδιδοταν χθες 11-1.

Πολλες φορες παρολο που σου στελνουν το αυτοματο μυνημα οτι θα παραλαβεις εξοπλισμο με courier , τα φερνει αυτος που θα σου κανει την τελικη συνδεση εντος του σπιτιου

Δημοσ.
5 ώρες πριν, klamia71 είπε

Συμβουλευτικα φίλο μου ανώτατο δικαστικό και η πρόταση του ήταν η γενική συνέλευση η ένα χαρτί από τους υπόλοιπους που με εξουσιοδότουν να προχωρήσω και να πάει να κουρευτεί για να τελειώνεις γρήγορα μου είπε. Και νομικά να πάει μου λέει είναι από χέρι χαμένος. Δεν υπάρχει δικαστής που να τον δικαιώσει. Ο νόμος είναι πάνω από την διαχείριστη. Δεν μπορεί αυτές που διαδικασίες παρόλο που υπάρχει νόμος να εξαρτώνται από τον κάθε τρελό διαχείριστη. Την υπογραφή του τη θέλει ο εργολάβος για να του κάνει την διαδικασία πιο εύκολη όχι γιατί του δίνει το δικαίωμα ο νόμος 

Καλά σου είπε, με τον κάθε τρελό. Το μόνο πρόβλημα είναι μην πάει με κανά ψαλίδι και αρχίσει να κόβει τα καλώδια, αλλά εκει του κόβεις εσύ το κεφάλι μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...