Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, GiorgoSp0 said:

Ελπίζω τότε η περιοχή μου να μην ανήκει στο 1/3 .... 

Λογικά το υπόλοιπο 1/3 θα καλυφθεί από Wind/Nova, Vodafone και το ΣΔΙΤ του UFBB.

Επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα ρίξει παντού εναέρια οπτική κι η ΔΕΗ, μέσω της οποίας θα παρέχουν υπηρεσίες οι άλλοι 3.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες μου.

Γρήγορη ερώτηση. Βλέπω ξαναάνοιξε η πλατφόρμα SFBB. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αναβαθμίσω από 100 σε 200 με το ίδιο κουπόνι που έβγαλα πέρυσι ή πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία.

Επίσης -πολύ σημαντικό- αν αναβαθμίσω θα μου αλλάξουν απλά προφίλ χωρίς να πειράξω τίποτα ή θα θέλω άλλο εξοπλισμό/ρυθμίσεις; Το λέω γιατί έχω στήσει όλο το σπίτι πάνω στο υπάρχον ρούτερ της Cote, το Speedport, και δεν θα ήθελα να ξαναστήνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Γρήγορη ερώτηση. Βλέπω ξαναάνοιξε η πλατφόρμα SFBB. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να αναβαθμίσω από 100 σε 200 με το ίδιο κουπόνι που έβγαλα πέρυσι ή πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο αν καταλαβαίνω ακριβως αυτό που ρωτάς. Τα κουπόνια αφορούν μόνο αρχικές εγκασταστάσεις. Άπαξ και έχεις χρησιμοποιήσει, δεν μπορείς να ξανά χρησιμοποιήσεις για την ίδια γραμμή ασχέτως αν το θες για αναβάθμιση ή όχι.

Μέχρι να λήξη όμως το κουπόνι που χρησιμοποίησες, μπορείς να πας από 100 σε 200. Μετά τη λήξη δεν μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις ή να ξανά εκδόσεις κουπόνι.

Από όσο ξέρω δεν πειράζεται κάτι στον εξοπλισμό/ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από Tigkas
Δημοσ.

Καλημέρα,

Μιας και ρώτησα για χρόνους στο νήμα να αναφέρω ότι προχθές ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση σπίτι μου από Cosmote. Πήρε παρά κάτι 3 μήνες από την αποστολή σύμβασης κτλ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 5/7/2022 στις 9:16 ΜΜ, Tigkas είπε

Ούτε το ένα ούτε το άλλο αν καταλαβαίνω ακριβως αυτό που ρωτάς. Τα κουπόνια αφορούν μόνο αρχικές εγκασταστάσεις. Άπαξ και έχεις χρησιμοποιήσει, δεν μπορείς να ξανά χρησιμοποιήσεις για την ίδια γραμμή ασχέτως αν το θες για αναβάθμιση ή όχι.

Μέχρι να λήξη όμως το κουπόνι που χρησιμοποίησες, μπορείς να πας από 100 σε 200. Μετά τη λήξη δεν μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις ή να ξανά εκδόσεις κουπόνι.

Από όσο ξέρω δεν πειράζεται κάτι στον εξοπλισμό/ρυθμίσεις.

με το παραθυρακι εδω ειναι οτι αν γινει αιτηση με αλλο αφμ μπορεις να εκδοσεις κουπονι και να το περασεις (αλλαζοντας το ονομα στο λογαριασμο)

Δυνατοτητα για εκδοση 2ου κουπονιου στο ιδιο αφμ δεν νομιζω να δινουν

Δημοσ.

Μίλησα με ΟΤΕ και γράφω την απάντησή τους αν είναι να βοηθήσω κάποιον.

Μπορώ να πάω κανονικά από 100 στα 200 με το ίδιο κουπόνι αλλά με δύο αστερίσκους. Ο ένας είναι ότι ανανεώνεται το συμβόλαιο για 2 χρόνια. Οπότε για έναν επιπλέον χρόνο (λήγει το συμβόλαιο 11/23) θα πληρώνω full price 200άρα καθώς κανένας δεν ξέρει αν θα βγει άλλη δράση ή αν ο ΟΤΕ θα ρίξει με κάποιο τρόπο την τιμή σε "φυσιολογικά" επίπεδα.
Δεύτερος αστερίσκος ότι σου στέλνουν άλλο εξοπλισμό και αυτό δεν γίνεται να το παρακάμψεις δυστυχώς. Αν έχεις το Speedport Plus σου στέλνουν το Speedsport Smart. Ανασταλτικότατος παράγοντας για μένα γιατί έχω στήσει όλο το σπίτι στο υπάρχον ρούτερ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που έχετε πολλές συσκευές και ολόκληρο δίκτυο και το στήνετε πάνω στο router του παρόχου αντί να βάλετε ένα αξιόλογο δικό σας δεν μπορώ να το καταλάβω 😕

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Αυτό που έχετε πολλές συσκευές και ολόκληρο δίκτυο και το στήνετε πάνω στο router του παρόχου αντί να βάλετε ένα αξιόλογο δικό σας δεν μπορώ να το καταλάβω 😕

Θέλουμε το μαμισιο...

• Thanks 1
Δημοσ.

Ίσως λυθούν κάποιες απορίες   12/4/21 ενεργοποιηθηκε η γραμμή μου, ftth στα 100 με το κουπόνι  στης 27 /4/21 έκανα τηλεφωνικά αναβάθμιση στα 200, οπου αναβαθμιστικα την ιδια μερα στο ζουμί τώρα το κουπόνι μου έχει ισχύ από 12/4/21 έως 12/4/23 από εκεί και μέχρι,την 27/4/23 που λήγει το συμβόλαιο μου θα πληρώσω την 200 στην  τιμή που θα έχει τότε και χωρίς,στην έκπτωση από το κουπονι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, markon είπε

Ίσως λυθούν κάποιες απορίες   12/4/21 ενεργοποιηθηκε η γραμμή μου, ftth στα 100 με το κουπόνι  στης 27 /4/21 έκανα τηλεφωνικά αναβάθμιση στα 200, οπου αναβαθμιστικα την ιδια μερα στο ζουμί τώρα το κουπόνι μου έχει ισχύ από 12/4/21 έως 12/4/23 από εκεί και μέχρι,την 27/4/23 που λήγει το συμβόλαιο μου θα πληρώσω την 200 στην  τιμή που θα έχει τότε και χωρίς,στην έκπτωση από το κουπονι

Αναβαθμίστηκες την ίδια μέρα με το υπάρχον ρούτερ; Είπαν θα σου στείλουν άλλο;

Δημοσ.

Αναβαθμιστικα με το plus μετά από κάποιες μέρες , τους πήρα τηλ μετά από λίγο καιρό και ρώτησα για , το smart μου είπαν ότι το δικαιούμαι δωρεάν, γιατί έχω 200αρα και το πήρα από κατάστημα   δεν μου είπαν ποτε σπο μόνοι τους  να πάρω άλλο ρουτερ , άσχετα που εγώ, έχω το 7590 επάνω και του ΟΤΕ,είναι στο ντουλάπι 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

αν δεν παρακολουθείς το δίκτυο σου πως θα εκτιμήσεις ολα τα extra που σου δίνει ένα aftermrkt router 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα λήγει το συμβόλαιο μου αρχές Οκτωβρίου από την cosmote 24αρα γραμμή

Για καλή μου τύχη ξαναβγήκε το κουπόνι  sfbb και το δικαιούμαι,οπότε θέλω να βαλω fthh(έχει μπει στην περιοχή)

Έχω καταλήξει σε 2 επιλογές

1)wind 200αρα 29€/μήνα κ 2) cosmote 100αρα 28,9/€, ποιο προτείνεται και όποιος ξέρει ας μου πει ποια ρούτερ δίνει ο κάθε πάροχος

Επειδή θέλω να τρέξω τις διαδικασίες,πόσο περίπου  χρόνο(μέρες η μήνες) χρειάζεται για να ολοκληρωθεί όλοι η εγκατάσταση οπτικής ίνας κλπ?

Σημαντικο είμαι στο ισόγειο

Την έγκριση από τον διαχειριστή την παίρνει ο πάροχος όταν θα έρθει για τον έλεγχο(τεχνικός)?

Χρειάζεται να προβώ σε κάποια διαδικασία,να αγοράσω κάποιο εξάρτημα κάτι? Η όλα γίνονται από τον πάροχο?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από Nikoskara123x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...