Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και μια βδομαδα σκαψαν εξω απο το σπιτι μου (cosmote)

εμπειρικα, εχει κανεις ιδεα ποσο καιρο θα κανει να ενεργοποιηθει η φαση και να μπορω να δηλωσω?

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 minutes ago, Ntinaras said:

Εδω και μια βδομαδα σκαψαν εξω απο το σπιτι μου (cosmote)

εμπειρικα, εχει κανεις ιδεα ποσο καιρο θα κανει να ενεργοποιηθει η φαση και να μπορω να δηλωσω?

εννοείς τις εργασίες που κάνουν στους δρόμους της περιοχής;

Αν εννοείς αυτό, σε εμένα πήρε χοντρικά κοντά κάπου στο 9μηνο (δε θυμάμαι σίγουρα όμως)

• Sad 1
Δημοσ.

UPDATE

Νέα αίτηση σε Nova (που είμαι συνδρομητής) 6/5/22

Αυτοψία 7/6/22.

Μου έδωσαν ημερομηνία έργων 29/6/22 και ενεργοποίηση 1/7/22 .

29/6/22 οντως ηρθαν και κανουν τις εργασιες-εφυγε η οπτικη απο το δρομο και ηρθε εξω απο το σπιτι ψηλα ωστε να μπει μετα μεσα.

Σημερα 30/6/22 ηρθε δευτερο συνεργειο που θα παρει την οπτικη απ'εξω για να τη φερει μεσα και να βαλει και τα κουτια.

Αυτοι δεν την βαζουν μεσα στο διαμερισμα,ερχεται μετα ο παροχος και παιρνει απο το κουτι μεχρι μεσα και κανει την ενεργοποιηση.Λογικα θα γινει αυριο απο τη νοβα.

Θα ενημερώσω αν τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα .

Δημοσ.

Ναι markon, βλέπω έχεις μεγάλο κανάλι πάνω απο το κουτάκι με την οπτική, προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα το περιορίσω

Δημοσ.

Η cosmote που έκανε την εγκατάσταση, το ιδιο έβαλε και έξω στο διάδρομο ,ίσως να μην είχαν μικρότερο, ενώ καποιος που έβαλε wind, ακριβώς από πανω μου, το κανάλι είναι πολύ μικρότερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δικο μου καναλι ειναι το μισο απο αυτο.

εχθες συνδεθηκα επιτελους μετα απο πολλα βασανα και εχω μια απορια.τα κινητα μονο στο 5g πιανουν 60-70 και αυτο αμα το κινητο μπει σε αδρανεια χανει το σημα.στο 2,4 πιανει 30 αλλα ειναι σταθερο ειναι λογικο αυτο;

το xbox ειναι στο 5g και δουλευει σφαιρα.

παιζει ρολο που το κιν ειναι ενος εναμιση χρονου;

Επεξ/σία από garrett156
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Μετακόμισα σε νέο σπίτι και γενικά εψαξα ότι δεν είναι διαθέσιμο το Fiber to the Home. Γενικα στο site της Cosmote γραφει οτι πχ εχουν γινει εγκαταστασεις σε Αργυρουπολη , Ηλιουπολη , Αλιμος.. εκτος απ την περιοχη που μενω εγω απ οτι φαινεται. Γενικα θα περασουν οπτικη ινες σε ολους τους δρομους? Αυτος ειναι ο σκοπος τους ή απλα οπου εβαλαν εβαλαν ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Ναι υποτίθεται ότι μέχρι το 2027 θα έχει καλύψει τα 2/3 της χώρας.

Ελπίζω τότε η περιοχή μου να μην ανήκει στο 1/3 .... 

Δημοσ.
Στις 31/5/2022 στις 4:31 ΜΜ, SKRUTZ είπε

Μετά από 2 μήνες, για την ακρίβεια 8 εβδομάδες, ήρθαν από nova και έκαναν την εσωτερική εγκατάσταση στο διαμέρισμα και ενεργοποίησαν την γραμμή και την EON. 

image.png.a19ac788787d614bdff50b0aa2d5d4d2.png

image.png.b548f8064b47f917ab808624fbc3a04c.png

Υπενθυμίζω τις ημερομηνίες για να δείτε περίπου τους χρόνους.

6/4 αίτηση στην NOVA

20/4 ήρθε ο εργολάβος για μελέτη και υπογραφή διαχειριστή

9/5 ραντεβού για εργασίες εγκατάστασης στο κτήριο.

12/5 Κολλήσεις στους ορόφους από ΟΤΕ και εργασίες από τον εργολάβο που είχαν μείνει από 9/5

31/5 Εσωτερική εγκατάσταση στο διαμέρισμα από συνεργείο της NOVA και ενεργοποίηση της γραμμής.

Τσέκαρε εδώ σε εμένα η NOVA έβαλε μικρό καναλάκι ίσα ίσα για την δουλειά που χρειάζεται. ίσως να βάζουν και ότι έχουν γενικότερα αλλά ήταν πολύ συνενοήσιμοι όλοι οι τεχνικοί, οπότε μπορείς να συζητήσεις μαζί τους τι σε βολεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...