Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, nyne είπε

Την ίδια δικαιολογία μου έλεγαν και έμενα και περίμενα τρεις μήνες για να γίνει εγκατάσταση οπτικής...Φυσικά και ακύρωσα...

Εμένα όλα εγκατεστημένα, περιμένω μια απλή ενεργοποίηση και τίποτα.

Ακύρωσες δωρεάν; Γιατί εμένα το θέμα μου είναι πως βάλαμε το 24αρι με την προοπτική να γίνει ίνα. Το σπίτι πριν έρθω δεν είχε καθόλου ρεύμα ίντερνετ κτλ, οπότε έπρεπε να περάσω κάτι.

Είναι απλά απαράδεκτοι οι άνθρωποι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη και σε εμένα σε εγκατάσταση εξαρχής στην οικοδομή όμως, ήμουν ο 1ος. Είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες και δεν με ενεργοποιουσαν λέγοντας για "κολλημένες" αιτήσεις και συστημικα λάθη. Με μακρα και επίπονη προσπάθεια τηλεφωνικά αλλα και μέσω του τοπικού καταστήματος Κοσμοτε ενεργοποιηθηκα ενώ είχα κάνει και καταγγελία στην ΕΕΤΤ σε νωρίτερο χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν να μου χαρίσουν περίπου 3 πάγια γύρω στα 100€, αφού συνδέθηκα. 

Υπάρχουν ρήτρες μέγιστου χρόνου υλοποίησης, αρκετές σελίδες πίσω τα έχω ποσταρει.

18 ώρες πριν, SkiLopSaRo είπε

Το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη και σε εμένα σε εγκατάσταση εξαρχής στην οικοδομή όμως, ήμουν ο 1ος. Είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες και δεν με ενεργοποιουσαν λέγοντας για "κολλημένες" αιτήσεις και συστημικα λάθη. Με μακρα και επίπονη προσπάθεια τηλεφωνικά αλλα και μέσω του τοπικού καταστήματος Κοσμοτε ενεργοποιηθηκα ενώ είχα κάνει και καταγγελία στην ΕΕΤΤ σε νωρίτερο χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν να μου χαρίσουν περίπου 3 πάγια γύρω στα 100€, αφού συνδέθηκα. 

Υπάρχουν ρήτρες μέγιστου χρόνου υλοποίησης, αρκετές σελίδες πίσω τα έχω ποσταρει.

Θυμάσαι σε ποια σελίδα ή πόσο είναι; Γιατί και εγώ περιμένω 2 μήνες να έρθουν να μου κάνουν την κάθετη μεσα στην πολυκατοικία και μου λενε τα ίδια.

Διαβάζοντας την ταλαιπωρία σας εδώ τελικά καλα εκανα  και το ακύρωσα. Όταν μου είπαν να κάνω την αίτηση δεν μου είχαν πάει ότι θα μου αλλάξουν τη ταχύτητα από 100 σε 24. Τα έλεγαν όλα καλα, όταν ήρθε η ώρα όμως να γίνει μου είπαν την άλλαγη και το ακύρωσα άμεσα. Ξέρετε αν στις γραμμές αυτές δουλεύει το FRITZBOX που έχω η θα αναγκαστώ να έχω του ΟΤΕ;

4 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Θυμάσαι σε ποια σελίδα ή πόσο είναι; Γιατί και εγώ περιμένω 2 μήνες να έρθουν να μου κάνουν την κάθετη μεσα στην πολυκατοικία και μου λενε τα ίδια.

Πάτησε το λοξως δεξι βελακι πάνω δεξιά για να σε πάει στο ποστ μου. Τα έγγραφα που αναφέρω είναι μεσα στο μήνυμα σε παράθεση.

• Thanks 1

17 ώρες πριν, SkiLopSaRo είπε

Πάτησε το λοξως δεξι βελακι πάνω δεξιά για να σε πάει στο ποστ μου. Τα έγγραφα που αναφέρω είναι μεσα στο μήνυμα σε παράθεση.

Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω κάνει αίτηση από 13/4. Έχω πάρει τηλ στο 13888 και μου λένε βλακείες. Έφτασαν να μου πουν ότι δεν υπάρχει μέγιστος χρόνος παράδοσης. Τώρα έχω στείλει εγγραφή καταγγελία σε Cosmote και από βδομάδα θα το φτάσω ΕΕΤΤ. Δεν μου έχουν βάλει καν την κάθετη με την δικαιολογία ότι ο εργολάβος είναι της Wind. Είμαι στο τσακ να τους ακύρωση κ να πάω στην Wind να ξεμπερδευω.

Καλημέρα, έχει μπει εγκατάσταση οπτικής ίνας στο δρόμου μου από τον Απρίλιο από Wind και ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθεί ώστε να μπορέσω να κάνω αίτηση για να γίνει εσωτερική εγκατάσταση. Είχα εκδώσει κουπόνι από πριν τελειώσει το budget του SFBB, επομένως θεώρησα αυτονόητο πως αφού έχω το κουπόνι έχω και την προσφορά, αλλά τελικά στο τηλέφωνο μου είπαν πως δεν ισχύουν πλέον όσα κουπόνια δεν έχουν εξαργυρωθεί... 

3 ώρες πριν, WaNk είπε

Καλημέρα, έχει μπει εγκατάσταση οπτικής ίνας στο δρόμου μου από τον Απρίλιο από Wind και ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθεί ώστε να μπορέσω να κάνω αίτηση για να γίνει εσωτερική εγκατάσταση. Είχα εκδώσει κουπόνι από πριν τελειώσει το budget του SFBB, επομένως θεώρησα αυτονόητο πως αφού έχω το κουπόνι έχω και την προσφορά, αλλά τελικά στο τηλέφωνο μου είπαν πως δεν ισχύουν πλέον όσα κουπόνια δεν έχουν εξαργυρωθεί... 

Μάλλον κάτι δεν σου είπαν καλά. Όποιο κουπόνι δεν εξαργυρωθεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 θα ακυρωθεί και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Οπότε μέχρι τότε θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις.

Εκτός αν άλλαξε κάτι που δεν γνωρίζω. Ίσως κάποιος άλλος χρήστης να έχει παραπάνω πληροφορίες. Αλλά η τελευταία ενημέρωση που είχα εγώ είναι η παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, όντως δεν το δέχονται πουθενά πλέον. Για λίγες μέρες μετά τη λήξη της επιδότησης το δεχόταν μόνο η Cosmote, τώρα ούτε αυτή.

Επεξ/σία από infin1tyGR

Κουπόνια έβγαζαν με το τσουβάλι δεν τους ένοιαζε. Η καταμέτρηση γινόταν με την ενεργοποίηση του κουπονιού από τον κάθε πάροχο. Μπορεί παράδειγμα να εκτυπώθηκαν 10.000 κουπόνια άλλα όταν έφτασε το όριο στις ενεργοποιήσεις από τους παρόχους σταμάτησε το SFBB. H εκτύπωση του κουπονιού δεν σημαίνει και δέσμευση του ποσού της επιδότησης.

Με αυτά που διαβάζω αισθάνομαι τυχερός που από την ημέρα της αίτησης στην nova με ενεργοποίησαν στους 2 μήνες.

Ενεργοποιηθηκε πριν λιγο .Μικρη η διαφορα οπως το περιμενα εξ αλλου 

Το usp που μου ειχαν δωσει δεν κανει ομως γιατι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 3Α 

Καπια προταση ?

10.jpg

20.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε αυτό, δουλεύει (προσωπική εμπειρία) απροβλημάτιστα (nokia ont + speedport plus)

Spoiler

Επίσης, βάλε ublock στον browser

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Βάλε αυτό, δουλεύει (προσωπική εμπειρία) απροβλημάτιστα (nokia ont + speedport plus)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επίσης, βάλε ublock στον browser

Το νέο router είναι το ZTE H1600

Έχω και isdn γραμμή 

Θα το υποστηρίζει; 

Εδω γραφει οτι ειναι 2Α και ο τεχνικος που ηρθε μου ειπε για 3Α 

https://lamtech.gr/product/lamtech-mini-dc-ups-30w-2-0a-9v-12v-output/

Το uBlock  τι κανει ?

1.jpg.7b2b572209227dca5fd6dbdda69e7826.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...