Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ICE-T said:

πολύ ποίο γρήγορα από τον ΟΤΕ στο last mile θα τελειώσει αφού υπάρχουν κολώνες παντού σχεδόν έξω από κάθε σπίτι, τι λέμε τώρα στο κάτω κάτω έχει έδρα σχεδόν σε κάθε πόλη όπου μπορεί να έχει backbone.δεν χρειάζεται να δίνει μόντεμ,οι περισσότεροι πλέον έχουν σπίτι τους η αγοράζουν τον εξοπλισμό που θέλουν 

Ναι αλλά το budget δεν είναι άπειρο και προτιμώ να δώσουν προτεραιότητα στην επέκταση από το να αρχίσουν να σκάβουν για backbone, να αγοράζουν core εξοπλισμό κτλπ. 

Το θέμα δεν είναι τα CPE στους πελάτες, αλλά ο πανάκριβος εξοπλισμός που χρειάζεται ο ίδιος ο πάροχος για να παρέχει υπηρεσίες.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Ναι αλλά το budget δεν είναι άπειρο και προτιμώ να δώσουν προτεραιότητα στην επέκταση από το να αρχίσουν να σκάβουν για backbone, να αγοράζουν core εξοπλισμό κτλπ. 

Το θέμα δεν είναι τα CPE στους πελάτες, αλλά ο πανάκριβος εξοπλισμός που χρειάζεται ο ίδιος ο πάροχος για να παρέχει υπηρεσίες.

αν δεν αλλάξει τακτική η κάθε κυβέρνηση και αφήνει αυτήν την κατάσταση ποτέ μέσω ΟΤΕ να υπάρχουν άλλες 3 εταιρίες που πουλάνε υπηρεσίες δεν πρόκειται να πατήσουν εταιρείες με μπάλες και μπάτζετ 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, ICE-T said:

αν δεν αλλάξει τακτική η κάθε κυβέρνηση και αφήνει αυτήν την κατάσταση ποτέ μέσω ΟΤΕ να υπάρχουν άλλες 3 εταιρίες που πουλάνε υπηρεσίες δεν πρόκειται να πατήσουν εταιρείες με μπάλες και μπάτζετ 

2 πλέον, Wind+Nova και Vodafone,  η "πρώτη" θα ρίξει δις, η άλλη όχι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

2 πλέον, Wind+Nova και Vodafone,  η "πρώτη" θα ρίξει δις, η άλλη όχι.

Θά,θα,θα, η άλλη voda καλύτερα να την κανει και να πάρει δρόμο η να πουληθεί στην πρώτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, ICE-T said:

έναν ανταπτορα χρειάζεται για να συνδεθεί δεν είναι ακριβό φίλε πήγαινε στο Καυκά η κάποιον που πουλάει εξοπλισμό και ρώτα 

Τον σειριακό αριθμό θα τον δίνει ο πελάτης στη ΔΕΗ να τον κάνει authenticate στο PON; Εγγύηση ότι θα λειτουργεί σωστά; Ήδη οι άλλες εταιρείες δίνουν και Nokia και Huawei CPEs/ONTs για να ταιριάζουν με το αντίστοιχο OLT. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι έχεις λάθος εικόνα για τον «αντάπτορα» που χρειάζεται :P

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Τον σειριακό αριθμό θα τον δίνει ο πελάτης στη ΔΕΗ να τον κάνει authenticate στο PON; Εγγύηση ότι θα λειτουργεί σωστά;

Θες να αναλύσουμε όλη την διαδικασία;

Δημοσ.
Just now, ICE-T said:

Θες να αναλύσουμε όλη την διαδικασία;

Α, όχι; Ε στα λόγια τότε θα πω κι εγώ ότι μακάρι να δώσει και η ΕΥΔΑΠ FTTH. Σωλήνες προς κάθε σπίτι υπάρχουν. Τις λεπτομέρειες ας μην τις αναλύσουμε φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε

Α, όχι; Ε στα λόγια τότε θα πω κι εγώ ότι μακάρι να δώσει και η ΕΥΔΑΠ FTTH. Σωλήνες προς κάθε σπίτι υπάρχουν. Τις λεπτομέρειες ας μην τις αναλύσουμε φυσικά.

Αυτό λέω και γω, θέληση να υπάρχει και όρεξη για φασαρία μεταξύ παροχών.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, coyote2 είπε

και θα γεμίσετε εναέρια καλώδια????

το 2022... μέσα σε πόλη. Δε θα ειναι όμορφο

Mιας και η Αθήνα φημίζεται για την ομορφιά της. 😛

Το θέμα είναι να μπει η οπτική σε όσα περισσότερα νοικοκυριά γίνεται. Είναι στα όρια του τραγικού η μισή και παραπάνω πρωτεύουσα να παίζει με ταχύτητες έως 12Mbps εν έτη 2022.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα τι απάντηση είναι αυτη;

πηγαίνει το καλώδιο από τη μία έτσι βεράντα στην άλλη τόσα χρόνια κάναμε να κάνουξε υπόγεια

τώρα θα βάλουμε κι άλλα

εντάξει να είμαστε σε κάποιο εξοχικό θα το καταλάβω αλλά μες στο Περιστέρι;

Πάντως το project αν δεν προχωρήσει πάλι λεφτά θα φάγανε στη ΔΕΗ

Δημοσ.

συνηθισμένο το φαινόμενο να τρώγονται κονδύλια για έργα δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία 

Δημοσ.

Ενημερώνω για τη πορεία της νέας αίτησης μου και με ένα μικρο ιστορικό για τη παλιά.

Έκανα αίτηση σε οτε περίμενα 3 μήνες (έγινε αυτοψία πάνω στις 20 μέρες )και τελικά ακύρωσα επειδή δεν είχα ποτέ νέα τους.

Νέα αίτηση σε Nova (που είμαι συνδρομητής) 6/5/22

Αυτοψία σημερα 7/6/22.

Μου έδωσαν ημερομηνία έργων 29/6/22 και ενεργοποίηση 1/7/22 .

Θα ενημερώσω αν τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Να μοιραστώ και εγώ την ιστορία μου. Μετακομισα σε νέο σπίτι που ακριβώς έξω από την πόρτα του διαμερίσματος είχε κουτί ίνας της κοσμοτε, οπότε λέω ας πάω σε κοσμοτε να μου περαστεί γρήγορα η οπτική ίνα , αμ δε!

Μου πρότειναν να πάω σε 24αρι για να έχω γρήγορα ίντερνετ και μετά θα κάναμε απευθείας αίτηση για ίνα. Στις 14/3 είχα ήδη 24αρι με σταθερό και κάναμε αμέσως αίτηση για την ίνα. 

Γύρω στις αρχές Απριλίου ήρθε ο τεχνικός έκανε την εγκατάσταση των ινών στο σπίτι, αλλά δεν μπόρεσε να τις ενεργοποίηση γιατί δεν είχε δοθεί η εντολή ενεργοποίησης. Ατυχήσατε μου λέει, 1/10 συμβαίνει, θέλει κάνα δεκαήμερο. Έκτοτε πέρασαν άλλοι 2 μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ενεργοποίηση των ινών. Έχω καλέσει πάνω από 30 φορές στο σαππορτ κυριολεκτικά, έχουν κάνει κάτι επισπεύσεις και κάτι συστημικά λάθη λένε, όλο φτιάχνονται, έχουμε κλείσει σε όλο το διάστημα 3 ραντεβού και όλα ακυρώνονται τελευταία στιγμή με αυτοματοποιημένο μήνυμα. 

Δεν αντέχω άλλο στη συγκεκριμένη εταιρεία , είναι απαράδεκτη η διαχείριση τους, το σαππορτ επί των πλείστων απαντάει σαν ρομπότ και τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Ζητάω να μιλήσω με κάποιον μάνατζερ η ανώτερο να το λύσουμε και δεν βρίσκω άκρη.

Υπάρχει κάποια πρόταση για το πώς να απεμπλακω; Θέλω να φύγω αν είναι, κουράστηκα με την κοροϊδία τους, αλλά δεν θέλω να πληρώσω και ποινή, ενώ αναμένω 3 μήνες και δεν μου ενεργοποιούν τις ίνες. Μιλάμε για δουλεια 20 λεπτών.

Η δικαιολογία τους είναι ότι και καλά κάτι φαίνεται κολλημένο αλλά κανείς δεν ξέρει τι είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...