Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
On 20/04/2022 at 11:34, Vault13 said:

Εγω δεν πήρα καλή τιμή. Καπου 35 με το κουπόνι για 100 αρα αλλα έχω isdn. Καταργείται εύκολα;

Δλδ θες να κρατήσεις 2 κανάλια φωνής?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλος που δουλεύει σε κατάστημα κινητής τους ενημέρωσαν ότι σταματάνε τα κουπόνια Fiber to Home, αν δεν βγάλατε, βγάλτε ένα να υπάρχει γιατί αργότερα δεν θα μπορείτε.

Παιδια μια ερώτηση.

Επειδή εμένα το δίκτυο των τηλεφωνικών γραμμών στο σπίτι είναι χείριστης ποιότητας και πέφτει όλη την ώρα το τηλέφωνο με την οπτικη ίνα ftth θα χρησιμοποιώ αποκλειστικά την ίνα ε?

Δηλαδή το τηλέφωνο θα το συνδέσω στο ρούτερ και αυτό έπειτα στην ίνα, η τελοςπάντων στο νόκια το κουτάκι.

Όχι γιατί γκρινιάζει η γυναίκα για τα συνεχή πεσίματα και έχουμε αλλάξει τα πάντα άνευ αποτελέσματος.

Ερώτηση:

Είχε έρθει το συνεργείο και είχαν κάνει εγκατάσταση την Μ. Τρίτη στην πολυκατοικία και στο διαμέρισμα συγκεκριμένα. Μετά από πόσες ημέρες  έρχεται ο ΟΤΕ να ενεργοποιήσει την γραμμή ή πρέπει να τους ενημερώσω τηλεφωνικά για κατι

Ευχαριστώ 

1 ώρα πριν, Reivengr είπε

Ερώτηση:

Είχε έρθει το συνεργείο και είχαν κάνει εγκατάσταση την Μ. Τρίτη στην πολυκατοικία και στο διαμέρισμα συγκεκριμένα. Μετά από πόσες ημέρες  έρχεται ο ΟΤΕ να ενεργοποιήσει την γραμμή ή πρέπει να τους ενημερώσω τηλεφωνικά για κατι

Ευχαριστώ 

αν σου εχουν περασει και το πριζακι της οπτικης εντος του διαμερισματος κανε ενα κοπο και συνδεσε το ONT και δες αν αναψουν τα λαμπακια γιατι ισως εχεις ηδη ενεργοποιηθει στο κομματι του ιντερνετ. 

σε εμενα ετσι εγινε και οταν με επισκευθηκε ο τεχνικος για την ενεργοποιηση απλα πηρε ενα τηλ. στα κεντρικα για να μου ενεργοποιησουν και την τηλεφωνια. Ιντερνετ ειχα 1 εβδομαδα ισως και παραπανω πριν την ενεργοποιηση

7 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

αν σου εχουν περασει και το πριζακι της οπτικης εντος του διαμερισματος κανε ενα κοπο και συνδεσε το ONT και δες αν αναψουν τα λαμπακια γιατι ισως εχεις ηδη ενεργοποιηθει στο κομματι του ιντερνετ. 

σε εμενα ετσι εγινε και οταν με επισκευθηκε ο τεχνικος για την ενεργοποιηση απλα πηρε ενα τηλ. στα κεντρικα για να μου ενεργοποιησουν και την τηλεφωνια. Ιντερνετ ειχα 1 εβδομαδα ισως και παραπανω πριν την ενεργοποιηση

Αυτο ηλπιζα και εγω αλλα δυστυχως δεν.

Πριν 2 βδομαδες μου ολοκληρωσαν την εγκατασταση της οπτικης και σημερα πηραν τηλεφωνο οτι θα ερθουν στις 17 να το ενεργοποιησουν.Σχεδον ενα μηνα δηλαδη.

Ε εκατσα και τα συνδεσα ολα αλλα δυστυχως αναβοσβηνει του ΟΝΤ το λαμπακι και δε συνδεεται.

εγω μολις εκλεισα και περιμενω τηλ να με ειδοποιησουν για το ποτε θα ερθουν πρωτη φορα και τα σχετικα με βλεπω για καλο φθινοπωρο. Μου περισευει ενα κουπουνι το πουλαω (ναι ξερω παει με το ονομα) 😛

8 ώρες πριν, Thresh είπε

Τέλειωσαν τα κονδύλια (50 εκατ).

Που σημαίνει ότι περιμένουμε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική από εδώ και πέρα?

Εφόσον δεν αυξηθεί το κονδύλι....

• Super Moderators
1 hour ago, jpater said:

Που σημαίνει ότι περιμένουμε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική από εδώ και πέρα?

Εφόσον δεν αυξηθεί το κονδύλι....

Ο ΟΤΕ πλέον δίνει ίδιες τιμές με VDSL. Ότι δλδ θα πλήρωνε κάποιος μετά την επιδοτούμενη διετία.

ρε παιδιά ας σκεφτούμε λογικά

το κουπόνι ήταν να το πάρουμε πριν 2 έτη με αυτή την τιμή

Οι εταιρίες το πήγαν παραλλία γιατί δε συνέφερε, γιατί δεν είχαν λεφτά

Αν τραβήξεις μία καμπύλη από πριν 2 έτη στα 26 θα πέσεις  για μηνιαίο με 100 Mbps

Δώσαμε 28 και γλυτώσαμε την εγκατάσταση και ειναι η πολυκατοικία κομπλέ

Οι νέοι που θα έρθουν τώρα θα πάρουν λίγα από τα κέρδη μας 

23 ώρες πριν, Thresh είπε

Ο ΟΤΕ πλέον δίνει ίδιες τιμές με VDSL. Ότι δλδ θα πλήρωνε κάποιος μετά την επιδοτούμενη διετία.

το τι θα ισχύει σε 2 χρόνια κανείς δεν το ξέρει, το θέμα είναι ότι πριν 1 βδομάδα κάποιος έκανες συμβόλαιο για 100αρα με 28€ και τώρα κάνει στην κοσμοτέ με 37€ και στην βονταφον με 41€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...