Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, grhgorhs1976 said:

Εχω οπτική ινα απο το KV απο vodafone 100mb και εχω συμβόλαιο ακόμα ενα χρόνο,και πριν λίγο ήρθε ενας κύριος απο wind και μου λεει να περάσουμε οπτική ινα μεχρι το σπιτι και θα πληρώσω και 4 ευρω πιο λιγο,με το συμβόλαιο λέει δεν θα εχω πρόβλημα μου λέει,τι λέτε να το κάνω?

Όχι, σου λέει ψέματα. VDSL θα σου δώσει. Είναι 4€ πιο λίγα, αλλά θες να πας σε μια εταιρεία που ξεκινάει να σε προσεγγίσει με ψέματα; Επίσης, ΘΑ ΕΧΕΙΣ θέμα με το τωρινό σου συμβόλαιο, άσχετα με το 2ο ψέμα που σου είπε.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Όχι, σου λέει ψέματα. VDSL θα σου δώσει. Είναι 4€ πιο λίγα, αλλά θες να πας σε μια εταιρεία που ξεκινάει να σε προσεγγίσει με ψέματα;

Ευχαριστώ για την απάντηση,φυσικά και δεν θα παω,ο μόνος λογος ηταν για αναβάθμιση αργότερα σε πιο γρήγορη ταχύτητα.

Και ρώτησα γιατι ψαχνω στις σελίδες της wind και σε vodafone και στην διεύθυνση μου δεν υπάρχει κάλυψη για fiber to home και μου εκανε εντύπωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, coyote2 said:

Γιατί να λεει ψέματα?

Επειδή 10/10 φορές που λέει το συγκεκριμένο συνεργάτης της Wind για να πάρει πελάτη, το λέει στα ψέματα. Ας τσεκάρει και στο https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx  ο φίλος για να σιγουρευτεί μπας και έπεσε στην εξαίρεση, αν και δεν το νομίζω.

Επεξ/σία από infin1tyGR

2 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Επειδή 10/10 φορές που λέει το συγκεκριμένο συνεργάτης της Wind για να πάρει πελάτη, το λέει στα ψέματα. Ας τσεκάρει και στο https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx  ο φίλος για να σιγουρευτεί μπας και έπεσε στην εξαίρεση, αν και δεν το νομίζω.

Το εχω δει είδη,δεν ειναι διαθέσιμο λέει.Τ.Κ 18756

Παίδες, όποιος έβαλε cosmote FTTH με κουπόνι sfbb να δει τα junk mail του.

Μου ήρθε αυτό το email. Πώς μου έκοψε και κοίταξα τα junk ενώ δεν τα κοιτάω ποτέ. 

Screenshot_20220112-092847_Email.jpg

Πόσα μέτρα ίνα βάλανε μέσα στο σπίτι? Οσα θέλατε ή το βάλανε στην είσοδο πχ? 

Επιπλέον οι εργασίες που γίνονται στην πολυκατοικία σε μία μέρα, βάζουν και τα κανάλια στους κοινόχρηστους χώρους και την ΙΝΑ στους κοινόχρηστους χώρους

Οκ για το διαμέρισμα το κατάλαβα, έρχονται άλλες μέρες

• Moderators
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

Πόσα μέτρα ίνα βάλανε μέσα στο σπίτι? Οσα θέλατε ή το βάλανε στην είσοδο πχ? 

Επιπλέον οι εργασίες που γίνονται στην πολυκατοικία σε μία μέρα, βάζουν και τα κανάλια στους κοινόχρηστους χώρους και την ΙΝΑ στους κοινόχρηστους χώρους

Οκ για το διαμέρισμα το κατάλαβα, έρχονται άλλες μέρες

Εμενα με ρωτησαν και την εβαλαν εκει που υποδειξα , σε φιλο χωρις να ρωτησουν την βαλαν σχεδον διπλα στην παλια κεντρικη μπριζα του τηλεφωνου ,και μαλωνει με την wind  γιατι εκει γυρω δεν υπαρχει καν μπριζα για ρευμα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2022 στις 7:20 ΜΜ, kallonos είπε

Μου φαίνεται μόνο ο διαχειριστής, αλλά ήμουν και εγώ παρών. Ο διαχειριστής χρειάζεται για να βάλει υπογραφή. Εμένα έβαλε κατευθείαν γιατί το είχαμε συζητήσει και δεν είχε κανένας θέμα. Επίσης και στις εργασίες ήταν εκεί ο διαχειριστής και ήθελαν να βάλουν το κουτί στην είσοδο, αλλά τους έβαλε να το βάλουν στο υπόγειο. Και δεν φαίνεται καν.

Λογικά παίζει γι'αυτό να καθυστέρησαν. 

Σε μένα ήρθε ο τεχνικός χθες για αυτοψία. Με ρώτησε αν ειμαι ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής διαμερίσματος. Έβαλα μόνο εγώ υπογραφή ως ιδιοκτήτης, ήταν αρκετό μου είπε... και ας ήταν ο διαχειριστής δίπλα μου. Αφού δε χρειάζεται είπε , εγώ δε θα βάλω!?!?

Για να δούμε...

8 ώρες πριν, -WISE- είπε

Παίδες, όποιος έβαλε cosmote FTTH με κουπόνι sfbb να δει τα junk mail του.

Μου ήρθε αυτό το email. Πώς μου έκοψε και κοίταξα τα junk ενώ δεν τα κοιτάω ποτέ. 

Σε ποια φάση σου ήρθε αυτό το Mail? Εμένα δε μου εχει έρθει κάτι σχετικό πάντως....

Επεξ/σία από stazzy1978
  • Like 1

17 ώρες πριν, stazzy1978 είπε

Σε μένα ήρθε ο τεχνικός χθες για αυτοψία. Με ρώτησε αν ειμαι ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής διαμερίσματος. Έβαλα μόνο εγώ υπογραφή ως ιδιοκτήτης, ήταν αρκετό μου είπε... και ας ήταν ο διαχειριστής δίπλα μου. Αφού δε χρειάζεται είπε , εγώ δε θα βάλω!?!?

Για να δούμε...

Σε ποια φάση σου ήρθε αυτό το Mail? Εμένα δε μου εχει έρθει κάτι σχετικό πάντως....

Το mail συνήθως έρχεται μετά την ενεργοποίηση και είναι για να πληρωθεί η κάθε εταιρία τα λεφτά από την επιδότηση. Παλιά που ενεργοποίησα εγώ έστελναν κούριερ να βάλεις μια υπογραφή και το έπαιρνε πίσω. 

17 ώρες πριν, stazzy1978 είπε

Για να δούμε...

Μου ήρθε 3 μήνες μετά την ενεργοποίηση.

• Like 1

Παιδιά ερώτηση, αν βαλω οτική ινα στο σπίτι, (WIND 100Mbps) θα χρειαστώ νέο Modem-Router?  Μπορει να χρησιμοποιηθει το ZTE H288A που έχω?  (Τωρα έχω παλι το πρόγραμμα WIND 100Mbps αλλα με χαλκό απο τον κατανεμητη της πολυκατοικίας ως το διαμερισμα)

48 minutes ago, STELIOSTT said:

Παιδιά ερώτηση, αν βαλω οτική ινα στο σπίτι, (WIND 100Mbps) θα χρειαστώ νέο Modem-Router?  Μπορει να χρησιμοποιηθει το ZTE H288A που έχω?  (Τωρα έχω παλι το πρόγραμμα WIND 100Mbps αλλα με χαλκό απο τον κατανεμητη της πολυκατοικίας ως το διαμερισμα)

Μπορεί να συνδεθεί πάνω στο ONT που θα σου φέρουν, στο οποίο ONT θα συνδεθεί η οπτική ίνα.

• Like 1

8 ώρες πριν, STELIOSTT είπε

θα σου δώσουν modem από την εταιρεία όπως και ont που θα συνδεθεί η οπτική ίνα. Τώρα αν θέλεις και ξέρεις πως να το ρυθμίσεις μπορείς να βάλεις και το zte πάνω στο ont αντί για το router που θα σου φέρουν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...