Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1999 56κ xtreme τζαμπε...τα πρωτα βηματα..

Καπου 2002-2003 δινει ενα περιοδικο 384 adsl...Μεταβαση...Σοκ

Κανα χρονο μετα αυτοματα 1024...Αρχοντας

Δεν θυμαμαι απο ποτε αλλα μεταβαση σε 24αρι...και καλα...Καπου 10-13 μεγιστο...

18/02/2018.....100/10 Vdsl....Η απολυτη χαρα

11/12/2021 200/20 FTTH...Πολιτισμος.

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ASFE είπε

1999 56κ xtreme τζαμπε...τα πρωτα βηματα..

Καπου 2002-2003 δινει ενα περιοδικο 384 adsl...Μεταβαση...Σοκ

Κανα χρονο μετα αυτοματα 1024...Αρχοντας

Δεν θυμαμαι απο ποτε αλλα μεταβαση σε 24αρι...και καλα...Καπου 10-13 μεγιστο...

18/02/2018.....100/10 Vdsl....Η απολυτη χαρα

11/12/2021 200/20 FTTH...Πολιτισμος.

28/12/2021 ακομα με την 24αρα που πιανει 12 επειδη δεν σηκωνει αλλο η γραμμη του σπιτιου και ο ριμαδο ιδιοκτητης δεν θελει να την αλλαξει 😀

• Sad 1
Δημοσ.

Τον διπλασιασμο ταχυτητας που ειπαν θα το  κανουν δωρεαν στον οτε , εχουν πει ποτε θα ξεκινησει;

Δημοσ.

Από περιέργεια, πόσος χρόνος περνά στο περίπου από τη στιγμή που κάνεις την αίτηση και στέλνεις με mail τα χαρτιά και το κουπόνι SFBB μέχρι τη στιγμή που παίρνει ο εργολάβος τηλέφωνο να κανονίσει ραντεβού για να δει το κτίριο με τον ενδιαφερόμενο και το διαχειριστή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FCastor είπε

Από περιέργεια, πόσος χρόνος περνά στο περίπου από τη στιγμή που κάνεις την αίτηση και στέλνεις με mail τα χαρτιά και το κουπόνι SFBB μέχρι τη στιγμή που παίρνει ο εργολάβος τηλέφωνο να κανονίσει ραντεβού για να δει το κτίριο με τον ενδιαφερόμενο και το διαχειριστή;

Εμένα με πήραν άμεσα, σε 2-3 μέρες. Έρχεται ο τεχνικός του ΟΤΕ μαζί με τον μηχανικό της συνεργαζόμενης εταιρίας.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallonos είπε

Εμένα με πήραν άμεσα, σε 2-3 μέρες. Έρχεται ο τεχνικός του ΟΤΕ μαζί με τον μηχανικό της συνεργαζόμενης εταιρίας.

Πρέπει να είναι παρόντες και ο αιτών και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallonos είπε

Χμμ... Εμένα ακόμα. Cosmote. Βέβαια έκανα την αίτηση και έστειλα αυτά που ήθελαν 20/12, also known as πριν από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πρέπει να είναι παρόντες και ο αιτών και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας?

Μου φαίνεται μόνο ο διαχειριστής, αλλά ήμουν και εγώ παρών. Ο διαχειριστής χρειάζεται για να βάλει υπογραφή. Εμένα έβαλε κατευθείαν γιατί το είχαμε συζητήσει και δεν είχε κανένας θέμα. Επίσης και στις εργασίες ήταν εκεί ο διαχειριστής και ήθελαν να βάλουν το κουτί στην είσοδο, αλλά τους έβαλε να το βάλουν στο υπόγειο. Και δεν φαίνεται καν.

23 λεπτά πριν, FCastor είπε

Χμμ... Εμένα ακόμα. Cosmote. Βέβαια έκανα την αίτηση και έστειλα αυτά που ήθελαν 20/12, also known as πριν από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές.

Λογικά παίζει γι'αυτό να καθυστέρησαν. 

Επεξ/σία από kallonos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οταν το εγκαταστήσουν στο σπίτι το πηγαίνουν εκεί που ξεκινούσαν τα τηλέφωνα για να συνεχίσουμε να έχουμε το δίκτυο των σταθερών μέσα στο σπίτι?

Δημοσ.
2 minutes ago, coyote2 said:

Οταν το εγκαταστήσουν στο σπίτι το πηγαίνουν εκεί που ξεκινούσαν τα τηλέφωνα για να συνεχίσουμε να έχουμε το δίκτυο των σταθερών μέσα στο σπίτι?

Σε κάποιους το πάνε κοντά στην παλιά πρώτη πρίζα του ΟΤΕ, σε άλλους τους έχουν ρωτήσει σε ποιο σημείο τους βολεύει. Μάλλον εξαρτάται από το εκάστοτε συνεργείο.

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, coyote2 είπε

Τα συνεργεία θα προσπαθήσουν να το βάλουν όσο πιο κοντά στην είσοδο του σπιτιού γίνεται αλλά μπορείς να ζητήσεις να στο πάνε όπου θέλεις, βέβαια πλέον τηλέφωνο θα περνεις από το modem, μιας και θα έχεις voip

Δημοσ.

έκανα αιτηση παραμονές Χριστούγεννα ήρθαν οι τεχνικοί 3/1 το ίδιο απόγευμα ήρθε ο εργολαβος και τράβηξε καινούργιο καλώδιο το οποίο το φέραμε δίπλα στη ροζέτα ,οι τεχνικοί όμως για τη σύνδεση αναμένονται ...

ελπίζω να έρθουν σήμερα,δεν έχω πολύ άγχος γιατί μετά από 15 χρόνια κατάφεραν να φέρουν μέχρι 50 γραμμή στο μαντρί μου 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω σκέφτομαι να αλλάξω τη ροζέτα.... να μη τη φέρω πάλι στο γραφείο... να τη βάλω στην είσοδο για να μην ανοίγω τρύπες στους τοίχους....

Λογικά τα σταθερά τηλέφωνα λειτουργούν... δεν έχει σχέση από ξεκινά η ροζέτα στο εσωτερικό δίκτυο.

Ετσι κι αλλιως όλα τα σταθερά σε ένα σπίτι στο ίδιο σύρμα ειναι από μπρίζα σε μπρίζα

Απλά αν αλλάξει τι ροζέτα γεφυρώνεις το καινουργιο σημείο και βάζει το ρουτερ να δίνει σήμα από κει. 

Το παλιό ανερχόμενο καλώδιο ειναι άχρηρτο πλέον 

Νέο τηλ VoIP

Σωστά?

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.

Εχω οπτική ινα απο το KV απο vodafone 100mb και εχω συμβόλαιο ακόμα ενα χρόνο,και πριν λίγο ήρθε ενας κύριος απο wind και μου λεει να περάσουμε οπτική ινα μεχρι το σπιτι και θα πληρώσω και 4 ευρω πιο λιγο,με το συμβόλαιο λέει δεν θα εχω πρόβλημα μου λέει,τι λέτε να το κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...