Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , στην αγροτικη περιοχη που ειμαι ( αναμεσα Βασιλικο και Ερετρια στην κεντρικη ευβοια ) ξεκινησαν να σκαβουν και περνανε οπτικη ινα και ανεβαζουν/συνδεουν μετα με τις ξυλινες κολονες που εχουμε και μας φερνει την τηλεφωνια .
Ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι του ΟΤΕ .

Τωρα που "τελειωσαν" το σκαψιμο ειδα οτι εφεραν την ινα μεχρι μια ξυλινη κολονα και τραβηξαν εκει και εβγαλαν μια πιο μικρη ινα εξω σε αναμονη να ανεβει στην κολονα .
Ειμαι 3 στενα παραπανω και υπαρχουν αλλου πιο πανω αλλα σταματησε η ινα εκει .

Το ερωτημα ειναι θα μας δωσει εμας μεσω των ξυλινων ιστων που υπαρχουν ηδη ? δεν εχω καταλαβει πως θα γινει θα ειναι στον αερα η οπτικη ή θα μπει καποιος μεταροπεας και θα στειλει με το χαλκο ?

αν ξερει καποιος 

IMG_20250411_132143.jpgScreenshot_2025-04-11-13-20-50-802_com.miui.gallery.jpgIMG_20250411_132122.jpg

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλησπερα , στην αγροτικη περιοχη που ειμαι ( αναμεσα Βασιλικο και Ερετρια στην κεντρικη ευβοια ) ξεκινησαν να σκαβουν και περνανε οπτικη ινα και ανεβαζουν/συνδεουν μετα με τις ξυλινες κολονες που εχουμε και μας φερνει την τηλεφωνια .
Ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι του ΟΤΕ .

Τωρα που "τελειωσαν" το σκαψιμο ειδα οτι εφεραν την ινα μεχρι μια ξυλινη κολονα και τραβηξαν εκει και εβγαλαν μια πιο μικρη ινα εξω σε αναμονη να ανεβει στην κολονα .
Ειμαι 3 στενα παραπανω και υπαρχουν αλλου πιο πανω αλλα σταματησε η ινα εκει .

Το ερωτημα ειναι θα μας δωσει εμας μεσω των ξυλινων ιστων που υπαρχουν ηδη ? δεν εχω καταλαβει πως θα γινει θα ειναι στον αερα η οπτικη ή θα μπει καποιος μεταροπεας και θα στειλει με το χαλκο ?

αν ξερει καποιος 

IMG_20250411_132143.jpgScreenshot_2025-04-11-13-20-50-802_com.miui.gallery.jpgIMG_20250411_132122.jpg

Ότι δεν ξέρω.. δεν ξέρω.

Υποθέτω θα πάει από την ξύλινη κολώνα εναέρια σε ένα σπίτι (μονοκατοικία).

Σε άλλη περιοχή που έχω δει, σε χωριό της Φθιώτιδας, έχουν βάλει μεταλλικούς στύλους καινούργιους με ταμπελάκι ΟΤΕ πάνω και οπτική από στυλό σε στύλο και μαύρες κουλούρες, όπως αυτές της ΔΕΗ. Αναμένονται εξελίξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Doubt είπε

Υποθέτω θα πάει από την ξύλινη κολώνα εναέρια σε ένα σπίτι (μονοκατοικία).

Αυτο που λεω ειναι οτι παει σε μια κολόνα  η οποια βασικα ειναι η 1η κολονα της σειρας ( ο χαλκος βγαινει απο το εδαφος ανεβαινει και μετα παει σε αλλη και αλλη και αλλη κολόνα ) αρα απο εκει πρεπει να παρουν ολα τα σπιτια της "γειτονιας" 

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

Αυτο που λεω ειναι οτι παει σε μια κολόνα  η οποια βασικα ειναι η 1η κολονα της σειρας ( ο χαλκος βγαινει απο το εδαφος ανεβαινει και μετα παει σε αλλη και αλλη και αλλη κολόνα ) αρα απο εκει πρεπει να παρουν ολα τα σπιτια της "γειτονιας" 

απο την κολονα θα παει στα σπιτια με εναεριο. ειναι ενα μαυρο μικρο καλωδιακι. υπομονη κανα 5μηνο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Δεν είναι χαλκός.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Doubt είπε

Δεν είναι χαλκός.

Μιλαω για αυτο που υπαρχει τωρα και τρεχει στις ξυλινες κολονες , χαλκινο καλωδιο 50 ή 100 ζευγων ειναι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Μιλαω για αυτο που υπαρχει τωρα και τρεχει στις ξυλινες κολονες , χαλκινο καλωδιο 50 ή 100 ζευγων ειναι 

Τότε μάλλον έχεις δίκιο, έτσι γίνεται και στις πολυκατοικίες, από μια υπόγεια εγκατάσταση οπτικής παίρνουν όλα τα διαμερίσματα. Αν το κάνουν σωστά και οι τιμές είναι προσιτές, θα πρόκειται για επανάσταση για τα δεδομένα ενός χωριού στην επαρχία. Με τις "σάπιες" adsl που υπάρχουν τώρα προκοπή δεν γίνεται και το starlink φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...