Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκαψανε στον δρόμο μου και βάλανε και ένα κουτάκι δίπλα στην πόρτα στο πεζοδρόμιο το οποίο στην δική μου περίπτωση το έχουν καλύψει με τσιμέντο.

Τι κάνω από εδώ και πέρα; Περιμένω να με πάρουν να έρθει τεχνικός να βάλει τον σωλήνα από το κουτάκι για να περάσει η οπτική (όταν έρθει) μέχρι μέσα η το κυνηγάω και εγώ;(Πώς;)

Να προσθέσω ότι την κάθετη την έκανε ο προηγούμενος πάροχος (smart readiness)και πλέον λόγο ασυνέπειας του είμαι σε αλλο πάροχο οπότε δεν ξέρω τι και πώς...

Επεξ/σία από logo15
πρόσθεση
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε μας πέρασε άνθρωπος της εταιρείας κι έκανε αυτοψία στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (υπάρχει και η επιλογή της εξωτερικής όδευσης) άφησε ένα έγγραφο, ζήτησε το τηλέφωνο του διαχειριστή για να κανονιστεί ραντεβού για να περαστεί το κάθετο δίκτυο. Έγινε η εγκατάσταση τελικά εντός μηνός και πλέον είμαστε έτοιμοι με κουτί σε κάθε όροφο. Χωρίς καμία χρέωση όλα αυτά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

Σε μας πέρασε άνθρωπος της εταιρείας κι έκανε αυτοψία στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (υπάρχει και η επιλογή της εξωτερικής όδευσης) άφησε ένα έγγραφο, ζήτησε το τηλέφωνο του διαχειριστή για να κανονιστεί ραντεβού για να περαστεί το κάθετο δίκτυο. Έγινε η εγκατάσταση τελικά εντός μηνός και πλέον είμαστε έτοιμοι με κουτί σε κάθε όροφο. Χωρίς καμία χρέωση όλα αυτά.

Να προσθέσω ότι την κάθετη την έκανε ο προηγούμενος πάροχος (smart readiness)και πλέον λόγο ασυνέπειας του είμαι σε αλλο πάροχο οπότε δεν ξέρω τι και πώς...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logo15 είπε

Αν περάσει κάποιος, του εξηγείτε πως χρειάζεται μόνο να συνδεθεί το κεντρικό κουτί με τη γραμμή στο πεζοδρόμιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν περάσει κάποιος, του εξηγείτε πως χρειάζεται μόνο να συνδεθεί το κεντρικό κουτί με τη γραμμή στο πεζοδρόμιο.

Περνάνε πολλοί έξω στον δρόμο. 😅

Μήπως εννοείς κάποιος από το συνεργείο που φτιάχνει τους δρόμους ή όταν περάσει αυτός που θα βάλει την οπτική μέσα στο σπίτι από το κουτάκι ορόφου;

Μήπως θα έπρεπε να καλέσω τον τωρινό μου πάροχο;

Επεξ/σία από logo15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...