Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για πρόγραμμα, ενδιαφέρομαι για το Vodafone Fiber 100.

Σε cosmote τουλαχιστον, η 300αρα με το voucher εχει ιδια τιμη με την 100αρα, οποτε δεν βρισκω λογο για 100αρα γενικα

9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όπα... τι εννοείς voucher; Ο @Silverage ανέφερε πως είναι δωρεάν, δεν είπε κάτι για voucher. 

Ε ναι, με την προυποθεση του voucher. Θεωρει οτι λιγο πολυ, ολοι γνωριζουν την υπαρξη του και οχι αδικως. 

https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/login

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, SabotazNic said:

Ε ναι, με την προυποθεση του voucher. Θεωρει οτι λιγο πολυ, ολοι γνωριζουν την υπαρξη του και οχι αδικως. 

https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/login

Είμαι ακριβώς στα όρια των κουκίδων... λογικά τον επόμενο μήνα θα σκάψουν σπίτι μου. Μόλις τώρα άρχισα να ψάχνομαι για fiber, είχα άγνοια για τα voucher.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είμαι ακριβώς στα όρια των κουκίδων...

Ωστοσο, αν εχουν σκαψει μπροστα απο το σπιτι σου, ειναι θεμα εβδομαδων να ενημερωσουν τις διευθυνσεις και την διαθεσιμοτητα. Αν δεν εχει γινει ουτε αυτο, τοτε ναι περιμενεις

Δημοσ.
17 hours ago, SabotazNic said:

Ωστοσο, αν εχουν σκαψει μπροστα απο το σπιτι σου, ειναι θεμα εβδομαδων να ενημερωσουν τις διευθυνσεις και την διαθεσιμοτητα. Αν δεν εχει γινει ουτε αυτο, τοτε ναι περιμενεις

Εμένα έχουν τελειώσει τις εργασίες μπροστά από το σπίτι μου από τα μέσα Δεκεμβρίου (έχει βάλει και καφαο η ΔΕΗ) αλλά ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.... 🙄

Δημοσ.
19 hours ago, ekrepali said:

Είμαι ακριβώς στα όρια των κουκίδων... λογικά τον επόμενο μήνα θα σκάψουν σπίτι μου. Μόλις τώρα άρχισα να ψάχνομαι για fiber, είχα άγνοια για τα voucher.

Αν υπάρχει κλίμα συνεννόησης στη πολυκατοικία, μπορείτε να μπείτε από τώρα στο https://smartreadiness.gov.gr/ & να στήσετε τις οπτικές ίνες στο κτίριο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sablj είπε

Εμένα έχουν τελειώσει τις εργασίες μπροστά από το σπίτι μου από τα μέσα Δεκεμβρίου (έχει βάλει και καφαο η ΔΕΗ) αλλά ακόμα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.... 🙄

Στην περίπτωση της ΔΕΗ δεν ξέρω τι συμβαίνει μιας και λογικά κάποιος πρέπει να αγοράσει και χονδρική. Εξάλλου, αναφέρομαι σε σκάψιμο οπότε πάει στους 3 κλασικούς που πάνω κάτω παει 1-2 μήνες αφού σκάψουν 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Sablj said:

H ΔΕΗ αν και προσφέρει χονδρική σε όποιον θέλει, δεν έχει ακόμα ενδιαφερόμενους.

Έχει αρχίσει όμως να παρέχει η ίδια λιανική κι έχει εδώ και 2 μήνες ενεργούς πελάτες.

Δημοσ.
6 hours ago, darkmatinee said:

Αν υπάρχει κλίμα συνεννόησης στη πολυκατοικία, μπορείτε να μπείτε από τώρα στο https://smartreadiness.gov.gr/ & να στήσετε τις οπτικές ίνες στο κτίριο.

Δεν υπάρχει συνεννόηση και υπάρχουν και 2 κλειστά. 

Αυτό το smart readiness...

- Απαιτεί 100% ομοφωνία ιδιοκτητών;

- Απαιτεί να έχει η πολυκατοικία ΑΦΜ;

- Πόσο βγαίνει το έξτρα κόστος ανά όροφο; Η καλύπτει το voucher τα πάντα;

- Οι μετρητές αερίου που είναι στη ταράτσα εκτεθειμένοι, θα πρέπει να μεταφερθούν σε άλλο σημείο; Αν ναι, χαιρετίσματα. 

Δημοσ.

Με το προγραμμα smart readiness ( εγω σαν διαχειριστης ) απλα επιλεγω καποιον εργολαβο και αυτος πληρωνεται εξολοκληρου απο το προγραμμα ? Συμφερει καλυτερα να γινει ετσι η εγκατασταση....η μεσω των συνεργατων της δεη/cosmote ?

Δημοσ.
20 hours ago, Thresh said:

H ΔΕΗ αν και προσφέρει χονδρική σε όποιον θέλει, δεν έχει ακόμα ενδιαφερόμενους.

Έχει αρχίσει όμως να παρέχει η ίδια λιανική κι έχει εδώ και 2 μήνες ενεργούς πελάτες.

Το κοίταξα και μέσω της ΔΕΗ αλλά μου λέει ακόμα ότι δεν έχει διαθεσιμότητα... 😞

• Super Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, generalb31 said:

Με το προγραμμα smart readiness ( εγω σαν διαχειριστης ) απλα επιλεγω καποιον εργολαβο και αυτος πληρωνεται εξολοκληρου απο το προγραμμα ? Συμφερει καλυτερα να γινει ετσι η εγκατασταση....η μεσω των συνεργατων της δεη/cosmote ?

Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεις εργολάβο, γιατί οι ίδιοι πάνω κάτω υλοποιούν και τις εγκατάστασεις που κάνουν οι πάροχοι.

Μπορείς απλά να πεις στον πάροχο όταν κάνεις αίτηση ότι θες να υλοποιηθεί η εγκατάσταση με το smart readiness.

27 minutes ago, Sablj said:

Το κοίταξα και μέσω της ΔΕΗ αλλά μου λέει ακόμα ότι δεν έχει διαθεσιμότητα... 😞

Υπομονή τότε, δίνονται σταδιακά σιγά σιγά.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, μετα απο καταγγελια στην ΕΕΤΤ πηρα μια ασαφη και ακυρη απαντηση της ΝΟΒΑ. Πως το κανω escalate παραπανω? Η η ιδια η ΕΕΤΤ θα κανει κατι; Μηπως να βρω ακρη σε καποιο υπουργειο;

Δημοσ.

μετά από αίτηση που έκανα στις 18-19 Μαρτίου, μέχρι τώρα έχουν περάσει έχουν κάνει τις εγκαταστάσεις στα εξωτερικά του κτηρίου, ήρθαν σήμερα και έσκαψαν στο πεζοδρόμιο για να βγάλουν την οπτική ίνα μεχρι το splitter κουτί που μου έβαλαν, και τώρα αφού ολοκληρώσω τις εσωτερικές διαδρομές οπτικής που πηρα εγώ, θα κανονίσω ραντεβού με το τελευταίο συνεργείο να κάνουν κολλήσεις/τερματισμούς και να ενεργοποιήσουν την οπτική ίνα. προχώρησε πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα. Περιοχή Καματερό Αττικής, από cosmote vdsl, αίτηση μέσω voucher πάλι για cosmote.

Δημοσ.
Στις 31/3/2025 στις 10:51 ΜΜ, generalb31 είπε

Το πρόγραμμα δίνει συγκεκριμένο ποσό ανά κτήριο. Με βάση την μελέτη θα σε ενημερώσουν αν προκύπτει έξτρα κόστος και πόσο είναι αυτό. Σχεδόν πάντα βγαίνει παραπάνω, το οποίο επιβαρύνεστε εσείς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...